- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой са нестандартните места където сте .........
oooooooo horica iskam da vi popotam koi sa nestandartnite mesta na koito ste pravili seexx i ako ne ste kade iskate :P :P :P :P :P :P :P :P
tam se pita kade isakte az pitam kade ste go pravili i kade isakte mene me interesuva kade ste go pravili
еми ако не 5 значи 6 има тема и къде искате и къде сте го правили
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
в тоалетната осамотен![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
s maikati na pokriva na bloka i 6te zemem tebe za uperator i da udari6 otstrani nekoq 4ikiq
mi v maze i mejdu etajite(zad asansiora) v moq vhod a nashte si bqha v kashti![]()
наистина има 5/6 такива теми.....![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
v dvora na edna bolnica...v moq vhod na bloka
xexe az na peika ... ne beshe mn udobno![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
ибахти ... хахахахахаха
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
opredeleno iskam v asansuira ili na nqkoe publi4no mqsto primerno nqkoi fontan :P
В морето...посред бял ден...имаше доста хора,около нас![]()
Първоначално написано от ludia_s
:/ Браво бе, харпун... така ли се пише "ОПЕРАТОР" ?
Nie opitahme da go napravim v basein,ama ne stana zashtoto vodata beshe prekaleno chista i vsichko si se vijdashe i samo pravim nie nqkvi opiti i pokari nas minava nqkakvo detence i men me stana sram.Inache nestandartni mesta-na mosta e bilo nai-nestandartnoto.Iskam na polqnka v gorata!!!Първоначално написано от kPuCkA
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Притрябвало ти е... Миналото лято само от ходене в гората после се прибрах с кърлеж...Първоначално написано от Lorelei
хаха добре ве деца да почнем хмм на една децка площатка , в морето, на плажа , на стадион в колата хмм в дере ми ко да ви кайа до тука ва бия сичките да продалжавам ли?
На стадиона , в класната стая , в стаята на нашите , на люлка в парка , на кулите в парка , на работното ми място , в квартирата на кака ми докато тя се къпе , на работното място на приятеля ми , в тоалетната на барче, в съблекалнята на плажа и мн още
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
в краварника![]()
![]()
![]()
emi na4i az sam go praila vav vhoda vav nas vav dvora na daskaloto i mai tfa sa za dr ne se seshtam
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
влак, кола, баня, тераса плаж
Ами на едно от тепетата в Пловдив-ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ и ти посред бял ден на една пейка.И гледката беше супер ..целия град под нас....
Russian Aerospace Agency