.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Nekvo SLadko MOmichence
    Guest

Оригинални идеи за специален повод :)

Zdraveite amii skoro S priqtelqT mi Pravim Polovin godiNa Mnogo SI go OBichkam I iskam Da go Zaradvam S ne6to Shte Sam Vi blagodaRna Ako Dadete Nqkolko OriginalNI idei

Град
    РЮАР

Re: OriginalNI ideI ZA Specialen Povod :)

Б1дете заедно ? Излезте... Забавлявайте... Be together... ?

kupi mu neshto manicho no simvolichno...neshto koeto vi svyrzva po nqkakav nachin...neshto koeto vi napomnq za neshot....naprimer seti se kak ste se zapoznali... i izmisli neshto...no dori i da nqma podaryk...prekaraite denq zaeddno i se zabavlqvaite pr prekarvane!

Зависи с колко пари разполагаш.Може да му подариш нещо малко но от сърце
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

emi znae6 li az na moq priqtel za 14-i fevruari mu napisah pod balkona s golemi 4erveni bukvi sas sprei " AZ POVE4E!!!" poneje imame spor koi kogo obicha poveche mn se zaradva vse o6te ne se e iztrilo
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Guest
    za godishninata s priqtelq mi mu podarih chasovnik/stenen/ s nashi snimki i imashe nadpis "obicham te" ... mn sladko se poluchi ....pravqt takiva chasovnici po porachka .. ne sa skapi ....mogat i za chas da stanat ....formata i cveta si gi izbirash sama

Град
    Търново.... Велико Търново
    "правим половин година" big deal ........ след 1/2 години ще си с друг

иначе за идея ..... нож

Най хубавия подарък...Тройка...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

то сичко зависи от финансите . Може да е нещо мн малко но с голямо значение за него Аз обаче си падам по големите неща (да ги подарявам) например много голям букет с рози (то тва за момиче , така че отпада ) ако имаш повече пари може да му купиш истинска звезда и да я кръстиш на него . Незнам по дубре гу питай какво иска и му гу подари

Град
    Търново.... Велико Търново
    хубав нож !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
    Nadiavam se da sum pomognala.Ako se setia za ne6to 6te pi6a pak.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
    Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
    Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
    Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
    Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
    Nadiavam se da sum pomognala.Ako se setia za ne6to 6te pi6a pak.
    LoL, подари ги тея неща и на мен! Как ги мислиш, бе, момиче?

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    LoL, подари ги тея неща и на мен! Как ги мислиш, бе, момиче?
    Ami ili si gi izmisliam sama sled kato sme govorili za ne6to ili prosto 4eta v www.lovingyou.com kakvi podaruci praviat drygite,haresvam si niakoi idei,kombiniram gi ili gi vidoizmeniam i se poly4ava

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо трябва да правиш подарък? Ти и твоята любов не са ли му достатъчни. Бтв снощи му дадох 2 парченца ананас(той не беше ял никога пресен ананас) и идея си нямаш колко се зарадва. Почти толкова, когато видя най-новата ми блуза с огромно деколте

Цитирай Първоначално написано от kael
    хубав нож !!!
    Mn qsno tova e perfectniq podaruk. Krasivo, stilno i opasno

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо трябва да правиш подарък? Ти и твоята любов не са ли му достатъчни. Бтв снощи му дадох 2 парченца ананас(той не беше ял никога пресен ананас) и идея си нямаш колко се зарадва. Почти толкова, когато видя най-новата ми блуза с огромно деколте
    Ami az my pravia podaruci za6toto toi e ot mnogo gadno semeistvo i daje rojdenia my den ne pomniat puk kamo li da my podariat ne6to i to tova e ot kakto e stanal na 12-13 a i "priatelite" my ne gi e grija za takiva praznici i hi4 ne se starae nikoi da my napravi denia specialen Puk i toi prosto tolkova se radva 4e sum pomislila za nego,postarala sum se i tova koeto sum napravila mi e kostvalo ne samo pari(za6toto e nai-lesno da kypi6 ne6to) ami vreme i tryd 4e napravo mi idva da se raztopia kogato o4ite my se nasulziat i mi blagodari
    A ina4e i toi se radva syper mnogo na razni takiva malki ne6tica(primerno ymira ot kef da iadem zaedno diyner i me gleda s goliamo obojanie sled tova a puk az hi4 ne sum fenka na diynerite ) no prosto se staraia da go nakaram da se po4ystva specialen na dadenia praznik za6toto znam 4e nikoi dryg niama da go napravi

=D> slun4ice
    ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За РД, имен ден, Коледа,Нова година,8-ми декември-ок. Ама за 1 месец, 48 дни заедно, 2 години, 8 години и 5 дни. Прекалено е! За 3-тата годишнина му подарих картичка, както беше писала. Не се впечатли особено, за жалост Ама беше впчатлен от настояването ми за анален секс точно тогава, при все, че бях болна.
    Мисълта ми е, че 1 подарък е хубав, когато радва човекът до тебе. Може да е нещо нематериално, дребно или правено от тебе. важното е да познаваш човека и да знаеш, че това истински би го зарадвало.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мисълта ми е, че 1 подарък е хубав, когато радва човекът до тебе. Може да е нещо нематериално, дребно или правено от тебе. важното е да познаваш човека и да знаеш, че това истински би го зарадвало.
    =D> suglasna sum

A ina4e my napravih karti4kata za polovin godi6ninata za6toto toi togava be6e v kazarmata i misleh da my ia pra6tam za da go zaradvam ma posle se otkazah za6toto me be6e strah da ne vzeme da se izgybi,izma4ka ili koi znae kakvo i my ia podarih 4ak kato se vurna

Град
    Германия
    Sega se setih za o6te ne6to koeto my podarih sled purvia ni put za da ne go zabravi naistina nikoga
    Vzeh kytiika ot disk,izraziah hybavi snimki na vliybeni ot spisania kato Cosmopolitan naprimer i gi slojih kato oblojka(ot vsi4ki strani oba4e i otpred,i otzad,i otvutre na kapaka i pod diska).Kartinkite si prili4aha i stana mnogo stilno.Posle zapisah disk s pesni koito iskam da sly6ame dokato go pravim(purvite sa doooosta romanti4ni kato primerno Mariah Carey-Blessed,kum sredata Justify my love koiato e malko po-taka i nakraia sa takiva deto ne znam to4no kuv stil se vodiat dali trance ili ne6to drygo primerno Plumb-Damaged i Delirium-Silence).Pysnah go ve4erta kogato se ysamotihme i na drygia den my go podarih da si go ima.Mnogo my se zaradva i kogato biah v BG i ne se vijdahme kaza 4e go e sly6al vseki den

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Първо се замисли,дали и за него една половингодишнина е от същото значение,както за теб.И двамата ще се почувствате глупаво-ти,че си прекалила със значението(и ще си разочарована),а той,4е не ти носи нищо.
    Ако вс си е ОК,
    ножът наистина не звучи зле,така той ще разбере,4е го имаш за мъжкар и че уважаваш мъжките му интереси(и аз бих се зарадвала на нож )

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

???

Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
    za godishninata s priqtelq mi mu podarih chasovnik/stenen/ s nashi snimki i imashe nadpis "obicham te" ... mn sladko se poluchi ....pravqt takiva chasovnici po porachka .. ne sa skapi ....mogat i za chas da stanat ....formata i cveta si gi izbirash sama
    hei iskam da te popitam kade pravqt takiva 4asovnici po poru4ka i gore dolu kolko pari???mersi predvaritelnoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си