- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-Добрата Диета за Отслабване
Спирашхляба,сладкото, газираното,чипсове и такива боклуци,почваш секи ден или през ден -2 на фитнес ,обаче в фитнеса яко тичане-1 час без да спираш,aма се друсаш колкото можеш повече и скачане на важе съм чувала.
Аз за няколко дни свалих 4 кила и си купи Елкарнетин,преди всяка тренирофка изпиваш по 1 хапче Елкарнетин,то ги продават на борканчета пласмасови във фитнеса и аз си го зех за 60 лева за месец и половина 90 таблетки,иначе го прлодават на течност,но ако ти се дава секи ден по- 5лв за едно малко шишенце -еднократна употреба за това давай.......иначе си купи за месец и половина-2 аз от какво мислиш почнах да отслабвам ,за 2 дни 4 кг, и не само това....ти освен диетата трябва да си тренираш много тялото,тялото си,за да го стегнеш и да не допускаш да ти се отпуска,защото аз така в пубертета от 13 години на горе...........дай като качих 20 кг едвам ги свалих,човек изпусне ли се в пубертета,особенно момиче после много трудно се оправя,напротив.......почва да качва се се повече и повече.
Неподходящ размер на снимка в подпис!