- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- истина ли е,че когато заминеш те забравят ?
живея в чужбина и все още отказвам да повярвам че всички са ме забравили..Според вас забравят ли те, когато заминеш?
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Ако е обичат истински независимо родители или който и да е няма да те забрави!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Забравят само тези за който не си значел/а нищо а тези който те обичат и държат на теб естествено че не те забравят.
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Не е истина!Напротив!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
мн гадно ми стана като прочетох темата..мисля, че ако са те забелязали, няма да те забравят..никога![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Естествено е времето и разстоянието да влияят на хората в родината ти и те могат да преминават през периоди на отричане, че си значел нещо за тях, че са те обичали и т.н. само и само да ги боли по-малко от това, че вече те няма. Но ако наистина те обичат, никога няма да те забравят, ако ще да не се видите 20 години.
е моите приятели ме забравиха.. а бяха думи...![]()
До известна степен...
Na nqkoi tai im otarva,drugi ot zavist go pravqt.V koq darjava si?
BULGARIA FOREVER!
jiverq v ispaniqi sym momiche :] no prosto s tezi hora sym izrastnala i prochie.... no to si e vqrno che ochi koito ne se vijdaT se zabravqt...
![]()
Еми не съм заминавал за сега ... но мога да ти кажа че дори и на 20 метра да живеете един от друг може да се отдалечите помежду си! Не е нужно да си на 1000 км!
Определено обаче няма да сте същите приятели .. изпитвал съм го когато съм се виждал с хора които живеят в чужбина .. вече не ги усещаш така близки както преди!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Абе бързо си припомнят коя съм като им кажа"ае да излизаме" шот знаят, че аз ще оправям сметките. Колко са жалки горкичките ми "фр"![]()
♥ ♥ ♥
и моите същите деа... след като в чужбина значу съм милионер според техните развирания..
бе за забравяне точно не знам,но определено хората се отдалечават един от друг поради това ,че имат различно ежедневие,интереси,проблем и...пак само на спомени трудно се градят отношения.Освен това голяма чат от хората в България си мислят,че тези от чужбина се надуват![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Аз съм ходил в чужбина и като се върнах всички ме приеха с радост и не са ме забравилиТака,че моето мнение е,че истински приятел или роднина или дори някакъв с който си се видял един път и сте се запознали не биха те забравили
![]()
Emi, li4no az jiveq v 4yjbina...i zna4i to4nata dyma ne e zabravqne ami otdale4avane...gubqt se ob6tite ne6ta i momenti ina4e ako se otnasq za istinski priqteli...vinagi 6te si ostanete bezkraino blizki
![]()
Аз още не съм усетила такова нещо да ме забравят,но има много хора с който съм била просто на едно здравей и сега като съм в чужбина не знам как така се сетиха за мен и много ми се включват на скайпа да си пишем,а преди това не сме били толкова близки и така...дано никой не ме забрави![/list]
за колко време си бил в чужбина?Първоначално написано от Mr.Boy
Правилно,забравили са те.И при мен е така,е.ал съм ги,толкова са били и приятели и роднини(само по кръв). Само един човек държи все още на мен,ще направя всичко възможно така да си останеПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
желая ти успех в това начинание \Първоначално написано от tesco
/
Emi kato sum si v BG mi se obajdata razni poznati da se vidim ala bala ama dokato sum v 4yjbina niama koi da mi drasne 2 reda da proveri jiva li sum...![]()
Хехе колко познато и вечното оправдание еПървоначално написано от slun4ice
A qui
Не, не съм ме забравили, а и аз се опитвам да си поддържа контактите и ако те не пишат, аз пиша и следващия път те се сещат първи.
Отдалечаване е, не точно забравяне, всеки си е поел своя път, не сме вече в училище, но като се съберем всеки разказва различни неща и така....
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."