.

Виж резултатите на анкетата: Какво е да си с девствено момиче

Гласували
47. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-хубаво

26 55,32%
  • както и с недевствено

21 44,68%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво е да си с девствено момиче?

Здравейте, скоро ще правя секс с приятеля ми с който съм от 9 месеца и ше ми е за първи път.Казах му че той ше ми е първият добре ли направих че му казах?Искам да питам момчетата какво е да знаят че са с девствено момиче и как ще се почувстват ако забележат кръв?Миси много на всички предварително
    П.С. И ако може някое саветче какво да НЕ правя първия път

Ами според мен добре, че си му казала.. защото иначе момчето ще остане леко малко стъписано. А и все пак първия път трябва да бъде по-внимателен и нежен с теб.. то тва ней шега работа. Представи си ако не му беше казала и оня да почне те ебе като луд...

Град
    Blondeland
    Не си спомням вече...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Хех ем той вероятно и сам се е досетил, след като не сте го правили нито веднъж за 9 месеца...
    Както и да е ами след като сте говорили за това, би трябвало да няма проблеми, както вече се спомена, просто трябва приятеля ти да е по-внимателен не се сещам за нещо, което не трябва да правиш
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    НЕ трябва да се паникьосваш и да се дърпаш.Ако приятеля ти е по-опитен и по-голям,му се довери,предполагам 4е знае какво и как да го прави.Ако нещо не ти хареса,насочвай го внимателно,ако пък те боли много,няма нищо лошо да му кажеш да кара по-бавно.Успех!

Ммм

Не се дършай - или искаш, или не искаш.
    НЕ стой като дърво - лягаш и чакаш той да прави всичко... това е причината момчетата да не искат понкога девственици.. щото са скучни и не е яко..
    Бъди актива.
    Просто се отпусни и не мисли за страшното или, че ще боли и т.н.. Момиче, ако знаеш тепърва колко кеф те чака
    Ако нещо не ти харесва много - кажи му го тактично или прсото му кажи че искаш да смените позата така хем той ще спре хем няам да го обидиш
    Пъшкай си, викай, си, драскай си, движи се - прави каквото ти дойде отвътре. НЕ Е срамно.. даже е много възбуждащо за момчето!
    Не симулирай!! Щото ще си помсили,ч е това ти е макса и няма да се пъни пповече да ти рави по-хубаво => ти губиш.
    Ако нещо не ти се иска или той те нсилва за нещо - откажи му и му обясни защо не искаш, а не да мрънкаш само
    Акко нещо ти се иска да пробвате или имаш мечта сподели му

А бе изглеждат мн неща, ама то всичко си идва отвътре
    . Главното е да не се спичаш.. просто се отпусни. Първиъте 3-4 пъти не са вълшебни ама после... мисли си колко яко ще ти става за напред И многото важно бъди катинва., пак казвам не стой като дърво да чакаш само ан него. Е да пъррвият път що годе ти е позволено ако те боли тва онова ама после вече..
    Това е успеха

Айде и да не го изпотиш много ей Хахаха базикам се
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Амм аз съм почти на 16 а той почти на 19.Скоро ми каза че никоя друга не е желал така и че наистина никое друго момиче не го е възбуждало толкова(нз дали е така )Казва ми също че иска да го направим поне 4-5 пъти.Как мислите дали наистина ще се стигне до 4-5 път нз нямам идея дали аз ще мога или пък той ще има сили или желание за още секс Иначе нз сиг няма да имам нищо против за още удоволствия :P :P :P

Ам...друго ми дойде на ума Има ли разлика когато правиш секс с някого когото не обичаш и с някого когото обичаш до полуда и го желаеш много?

emiii kogato go pravish s nqkoi, koito mn obichash i go jelaesh udovolstvieto e MEGA golqmoo i na teb shte ti haresa mn pove4e :P aidii uspeh

Цитирай Първоначално написано от nevinen_AngEl
    Амм аз съм почти на 16 а той почти на 19.Скоро ми каза че никоя друга не е желал така и че наистина никое друго момиче не го е възбуждало толкова(нз дали е така )Казва ми също че иска да го направим поне 4-5 пъти.Как мислите дали наистина ще се стигне до 4-5 път нз нямам идея дали аз ще мога или пък той ще има сили или желание за още секс Иначе нз сиг няма да имам нищо против за още удоволствия :P :P :P
    4-5 пъти за един ден ли??? И това първия ти път Ами мога да ти кажа, че първия път има шанс дори един цял пълноценен акт да не се постигне, пък камо ли 4-5

Град
    127.0.0.1
    кофти е да си с девствено момиче..
    аз лично отдавна отказах да съм "отварачка за консерви"
    последният път като ми сервираха подобно нещо - тъкмо се бяхме съблекли.. оная вика.. "трябва да ти кажа, че съм девствена..."
    аз си обух гащите и казах "случва се на всеки.. събери малко опит и ми се обади.."
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    Ловеч
    ЗЛО!
    lostinMINIMAL

Еми така ми каза какво да му кажа ако пак ми сподели че иска 4-5 пъти

много по добре е.не мога да опиша защо но се чувствам по приятно с девствено

Ами кажи му че не си готова за 4-5 пъти и той трябва да те разбере .Успех

Град
    Бургас
    кфот и с др момичета
    OnLy God CaN Judge Me !

аз съм девствена и се чувствам човек...не смятам, че ще има голяма разлика като се еба

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami na men lichno mi e mnogo zabavno. Vulnuvashto e i te kara da se susredotochish i da dadesh maximalno mnogo ot sebe si, za da proteche vsichko dobre. Edin vid vulnuvashto izpitanie.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Защо няма отговор "по-зле". От една страна е хубаво, заради тръпката, че ти си първия, ама иначе като усещане е по-зле - тясно, прекалено тясно, момичето най-често е дърво и не знае какво да прави. Абе не бих казал, че е по-добре от това да си с някоя готина, опитна мадама

Град
    East Coast
    Аз мисля че е хубаво да си с девствено момиче все пак е хубаво да знаеш че си първия и добре че си му казала за 4-5 пъти тука незнам ко може да стане. Но мисля че няма да може да стане

пФфФфФуу

Ами значи добре е че си му казала защото както видях преди малко представи си да почне да те шиба като луд.Трябва първия път вмимателно и ако потече кръв то това е нормално и всички го знаят

Цитирай Първоначално написано от TH33N
    последният път като ми сервираха подобно нещо - тъкмо се бяхме съблекли.. оная вика.. "трябва да ти кажа, че съм девствена..."
    аз си обух гащите и казах "случва се на всеки.. събери малко опит и ми се обади.."
    батко ти е лошшш

Град
    Sliven
    Става става аз като го правих за пръв път с девствена за едно денонощие 4 пати ... и още искаше но аз каталясах .... фитнеса ми идва в повечко а относто притеснение от негова страна винаги има затова насочвай го както тя правеше с мен ... дали е бавно бързо леко силно и прочие успех !
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    батко ти е лошшш

hha toq me zabi i az nz de

inacheotpusni se i ne se darpai nedei ot nai malkata bolka da vikash spri kat nekfa ligla se pak pochnesh li ne6ty dovarshvai go ...

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ташак е с девствени....
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си