- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за веждите
офф проблема е че в началото са щръкнали на горе.като ги скубах стана гадно и бях като разногледа.после като пораснаха ги постригвах вече половин година и случайно като се загледах забелязах колко тъпо стои.сега искам да си ги напрая като са дулги да ги оправя настрани със безцветна спирала.на мама са същите и станаха.обаче тя не си ги реже пък мойте сега са къси.дайте ми съвети как да пораснат и понеже ги правя тънки малко да се сгъстят.не ми се чака да пораснат от самосебеси за тва кажете с кво да ги мажаа![]()
Чакай,чакай ти си РЕЖЕШ веждите?!?!?Първоначално написано от krasiva_luja
![]()
___to Be Continued___
нее постригвам ги докато станат равни с другите да не стърчат![]()
Йоо по тия филми дето ги обясняваш тука, се убеждавам че е най-добре да идеш на козметик![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
eee az kato xoda tq mi gi reje i tq i stava sme6no![]()
Ай сиктир..подстригваш си веждите?! не не нищо не разбрах от описанието...ама какви картини си представях докато го четох![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Edna frendka si obezobrazi vejdite i beshe mn zle,no otide na kozmetik i sega e super,bahti i qkite i stanaxa.Savetvam te na kozmetik,shte si dovolna.
az moite ne iskam da si gi postrigvam a samo da zastanat nastrani 4e neiskam da mi star4ut nagore,ima li na4in?![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Абе ти луда ли си или да ? Отиди някъде да ти ги оправят , щото си представям ква е картинката !![]()
![]()
![]()
wow da kaja samo,4e tfa da se rejet i podstrigvat vejdite izob6to ne e hubavo ne samo na vid emi za6tot po4vat da stavat mn po-zle.I su6to da po4ne6 da si skube6 vejdite sama bez da imash predtava kak stava taq rabota su6to ne e hubavo...Predlagam ti da gi iz4akash malko da porasnay i otidi na kozmetik deto 6te ti gi opravi kato horata 6te ti dade suvet i e e izob6to skupo 3 lv nqkude vurvi i sled kato vednuj imash pravilnata forma i znae6 kakvo da pravi6 trqbva samo leko da gi po4istva6 otdolu mnogo po-lesno e,a i po-krasivo
Хах както казаха всички Козметичка му е майката и 3 лева са му бащата.
лелее утре ще си подстрижа миглите :Р
само ме подсетете
hodi na kozmetik!tva da si gi reje6 ne e tvoq rabota!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами и аз си режа отпред стърчащите косъмчета, щото те са решили да застават нагоре, а не на страни като другите. Преди да ги отрежа пробвах с безцветна спирала, но нищо не стана. Даже се стигна до гел и лак за коса и пак нищо. Накрая им отрязах връхчетата и са си супер. Вече от 4-5 месеца си ги режа и няма никакъв проблем.
ae vii ste mn zle qvno ne ste zapoznati kvo zna4i rqzane na vejdi.tam v na4aloto deto e nosa moite vmesto da sa nastrani te styr4at na gore i az postrigwam taq stur4a6tata 4ast dokato spre da strur4i ne si postrigwam cqlata vejda we. i kozmeti4kata mi gi prai po su6tiq na4in sus specialno noji4ka za vejdi pyy da va eba
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз ходя при козметичка и тя ми ги постригва, защото мойте също са така... това грешка ли е? Да я сменя ли?![]()
Не е грешка. Повечето козметички го правят или поне според мен - добрите. Но зависи от веждите, има такива, на които не им се налага.
Авторката, не е въпроса в това кой не е наясно, ако ти беше толкова наясно нямаше да задаваш въпроса С какво да ги мажа?
С нищо не можеш да ги мажеш, просто ще си пораснат и тогава отиди на козметик и си ги оправи.![]()
az sam po sa6tiq na4in -> mnogo si se kefq na vejdite taka... samo ako bqha i po dalgi bomba 6tqha da sa.. ama tva e dryga temaПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
po temata: nz honey idi na kozmeti4ka... tq 6e vidi za kakvo stava dyma i 6te ti gi napravi kakto iska6... iii btw kakvo zna4i ne mi se 4aka4akai tam de 6i idi6
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!