- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мога да направя?
hi na vsi4ki p1rvo nova sami problema-s priqtelq mi hodim ot 5 meseca i naskoro toi mi kaza 4e sam imala raz6irenie i kogato az sam otgore toi ne 4uvstval ni6to kajete mi kakvo moga da napravq osven da ne sam otgore
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
освен това "отгоре" и "отдолу" има много други пози! изпробваите ги и виж от кои приятеля ти е най-доволен...а и ти самата![]()
A пък ти му кажи че му е малък!!!!!!!!!!!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хааа че на него значи му е малък, а не че ти си се разширила![]()
Ima uprajnenia za taia rabota.4esto gi preporu4vat na jenite sled kato rodiat. Pravi6 kontrakcii s vaginata ti 5 puti x 100 na den gore dolu .Vse edno se sdurja6 da ne hodi6 do toaletna.
Makar,4e spored men problema ne e u teb,a u nego![]()
хлопа ли ти![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
kvo se spi4a6... i na men mi gi govori takiva.. za tva 4e si se raz6irila.. spored men tva si e ot struktura na tqloto ( nqkoq 90 kila ako 6te vseki den po 100 pati da q e*** pak nqma da ima luft) taka 4e tva da ne te pritesnqvai ti mu izmisli nqkav podoben ''nedostatyk'' i drugiqt pat go naredi i ti
![]()
a za tva otgore i moq kazva 4e use6taneto ne e tokova valnuva6to kakto v dr pozi.. i prosto rqdko praktikuvame ezda4ka.. ima dostat4no dr pri koito i na dvamata da ni e kef![]()
уф, така е малко тъпо само с говорене ма ся не мога да ти го нарисувам:
както си отгоре си свий краката - допри си колената едно до друго върху корема му и действай по този начин.
emi ima razli4ni posi,koito nqma kak da ne useti ne6to,no i ima razli4ni uprajneniq za stqgane na vaginalnite muskuli,koito moje6 da izprobvash dori sediki si v avtobusa,a posle i dokato go pravite =)
[quote="neils"]hi na vsi4ki p1rvo nova sami problema-s priqtelq mi hodim ot 5 meseca i naskoro toi mi kaza 4e sam imala raz6irenie i kogato az sam otgore toi ne 4uvstval ni6to kajete mi kakvo moga da napravq osven da ne sam otgore
kato za na4alo spri da se podceniavash i da pozvoliavash na niakoi da ti nasajda kompleksi i nai-malko ako imash razshirenie vutre v samata teb pri vsiaka poza shte e edno i sushto za nego
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Питай го дали чувството е се ено хвърля кремвирш в коридора...ако каже да ЛОШО![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
ми според мен не можеш нищо да направиш
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Качи си краката на раменете му. На мен като ми го направят тоя номер избухвам от удоволствие.![]()
Ти си широка или не му е достатъчно дебел...
who cares?