- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Като си скубете веждите?
Скубете ли ги и от горната им страна (от към челото) Защото аз съм чувала, че не било мн хубаво, ама аз ги скубя и там
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз не ги скубя там о.О
преебават се яко...а и попринцип не трябва да...
Ам ако се получава добре,скубете кво..
аз ги скубя![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Моята козметичка ми е казвала че не е хубаво и не ги скубя
Аз преди ги скубех и бях с няква ...супер тъжна физиономия...
добре,че се видях хахахаха
Не,мерси ...
Не ги скубя и отгоре, седи много неестесвено и грозно (все едно съм някоя лелка).![]()
Predi gi skubeh i otgore,ama sega ve4e ne i sa po-dobre![]()
нееее, определено не е хубаво...скубя само един-два косъма от всякаиначе стават егати преебаните вежди
![]()
м понякога да понякога не... те са просто некфи руси косъмчета не ме дразнят многоно и от козметичката ми знам че не е хубаво :Р
tam ne
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Не,не ги скубя отгоре,първо че боли яко,второ че не е хубаво от козметична гледна точка и трето не ми правят впечатление.На който не му харесва-на палатка.![]()
да![]()
защо не било хубаво?![]()
Първоначално написано от comics
Не. Там не ги пипам. Там са ми русичкиИначе и аз съм чувала, че не е хубаво, но незнам защо
Мисля, че не е хубаво, защото може да си осереш веждите, незнам.
![]()
Аз си ги оформям от всякъде по принцип, но защо не е хубаво да се махат отгоре![]()
И защо?Кво става?И кво значи "не е хубаво"?Първоначално написано от Allthatshewant
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Самите вежди не,но козметичката ми маха понякога с конец мъхчетата.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Скубя ги,едва ли ще стане кой знае какво...Обаче наистина много боли.
не...преди ги скубах ии стана мн зле...някак си все едно челото ми стана по-дълго...сега не ги скубя отгоре и са ми перфектни![]()
да обаче там повече ме боли![]()
Don't worry, be happy!
em az gi skyba 6toto moite imam izvivka i gi pravq da sa pravi maa ne me kefqt kak stavat kato se yskybqt ot gore. pogleda se sma4kvaa :S
Първоначално написано от Bubbly
xax da fuuuckaz pa sam obratnoto -> tam po ne me boli
![]()
az gi skubq ot sqkade... skubq ot gore za da napraq izvivkata... mnnnn mraqzq pravi vejdisuper mi e tajno takova edno..... 6to da ne e hybavo vsa6nost? stia be az ako ne oskybq otgore 6e se samoubesa....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
za6toto sedqlo ne estestveno ..........![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)