- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
къля се, мия се зъбите, почиствам си лицето, слагам си крем здраве и гледам тв![]()
vess
Къпя се, мия си зъбите, сресвам си косата, чета някоя книга или гледам телевизия.![]()
They will never see the beauty in the imperfections!
"Музиката е откровение, по-висше от мъдростта и философията.'' - Лудвиг Ван Бетовен
Ако съм седяла на компютъра-изгасям го,отивам да се мия,лягам,чета книга/слушам музика и като ми се приспи-загасям.
Стоя на компа, като ми се доспи си мия зъбите, пускам си душ до тоалетната обличам си пижамата и спаДа не забравим че като си легна си цъкам в интернет на iPod-а в леглото
![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
наливам чаша вода,гася компютъра
душ, мия си зъбите,сядам още малко на компа,изгасям го,лягам,гл тв ии заспивам
Чета книжка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мия си зъбите, моля се и си лягам![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Винаги оставям компа пуснат - бученето ме успокоява и заспивам по - лесно![]()
Иначе - къпя се винаги! зъбите, ако има такива - рязане на ноктите, почистване на ушите и зъбите с клечка за уши/ конец за зъби. Лягам малко, мислейки к'во е станало и през този ден и лека - полека заспивам![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Мисля си, градя си някакви планове.. После като приказка за лека нощ мастурбирам![]()
![]()
![]()
махам си грима , зъбите ( мия ги , не ги махам ;d ) , къпя се и лягам и почвам да мисля .
май съм писала тук, ама дай пак..
ако съм била на компа-гася го![]()
после се мия, не обичам вече да се къпя вечермахам грима, мия зъбки, някво кремче слагам и си пускам ТВ-то с таймер, понякога радио на тела слушам
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хора имам един много странен навик не ме мислете за луда, почти всяка вечер си измислям грим за следващия ден и преди да си легна се гримирвам![]()
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!
Гася компа, тоалетна, мия зъбки и слагам крем за ръце![]()
^^^
Бургас <3
Събличам гаджето ;дд
Начии.. като съм на училище ---> Научавам си по всичко и пиша за следващия ден. Подготвям си всичко - дрехи, обувки, пари, чантата.. Мия си зъбите, лицето, тялото.. мажа се с лосион за тяло на черешка.. обличам пижаматаПосле сядам на компа за около половин час ( то ва от 22 до към 22:30-:45) Лягам в 22:45 и слушам музика от Сити.. или гледам шоуто на Слави.. като ми се доспи настройвам телевизора да огасне след 15мин. и потеглям с бясна скорост към страната на сънищата
![]()
![]()
Къпя се , мия си зъбите , слагам си крем , сресвам си косата , оправям си леглото , отивам да пия мляко и лягам ( Не винаги пия мляко )![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Гася компа, мия си зъбите, пускам си душ, сресвам си косата (и не мога да спя без поне 1 фиба), мажа се с един крем, лягам си, ровя се из интернет на айпода ми докато ми омръзне и заспивам (понякога се ровя до доста късно, рекорда ми е до 3 и половина сутринта xD)
Гася компа, мия си зъбите, пускам си душ, сресвам си косата (и не мога да спя без поне 1 фиба), мажа се с един крем, лягам си, ровя се из интернет на айпода ми докато ми омръзне и заспивам (понякога се ровя до доста късно, рекорда ми е до 3 и половина сутринта xD)
Гледам филм (на рс-то) или играя ЛОЛ, мия зъби чета квото ми падне и заспивам.