.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Да направя ли тест забременност

s priqtelq priqtelq mi pravihme sex i prezervativa se skysa toi svyr6i izvyn men no az pih ot tezi hap4eta eskapel vednaga tova stana predi okolo sedmica i polovina predi 3 dena mi doide za 2 pyt tozi mesec i si te4e kakto obiknovenno (silno...) ta vaprosa mi e dali da ne si napravq edin test za vseki slu4ai za6toto vse pak vsi4ko stava...nz ima li smisal

Т.7 от правилника!
    swords1010

emi po dobre zemi si kupi edin test napravi 6toto da neta goni 9 meseca za6toto ina4e 6te stane lo6o
    osven ako nesi 18+ ako si
    po dobre ako go ima6 zapazi go trqbva da ima pokolenie
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Emi 6totm tie do6lo i e kakto obiknoveno..........nqma ot kvo da sepritesnqva6!p1k i 6tom ne e sv1r6il v tebe.......SPOX!

Град
    Бургас
    ох като свърши извън теб няма как да забременееш а тфа че ти идфа 2ри път е от хапчетата
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    *in a pink dream*
    nz zashto ti trqbva chujda pomosht , za da se reshish da si napravish test - da vzemi si
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Някаде Там
    Това си е твое решение след като си решила вземи си нищо не губиш като провериш, но както вече ти казаха като не е свършил в теб няма от какво да се притесняваш

ve4e si vzeh test no iz4akvam da mi svyr6i a i sam se informirala dostaty4no 4e da znam 4e ako svyr6i izvyn men ne e garanciq i ako mi doide sy6to ne e no prosto iskah da vidq mnenieto vi za6toto do sega ne mi se be6e slu4valo a az taka ili ina4e 6te si napravq test za6toto v tazi rabota ni6to ne 100% e sigurno

Град
    София
    Щом искаш да си още по сигорна може и на гинеколог да отидеш
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че е нужен тест. Щом е свършил извън теб, а и на лице е нормална менструация, резултата просто е ясен!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Spored men nyama nikakva nujda ,no ako tе е страх направи го

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не мисля, че е нужен тест. Щом е свършил извън теб, а и на лице е нормална менструация, резултата просто е ясен!
    И е пила Ескапел без особена нужда...

Цитирай Първоначално написано от jajajajaja
    sum se informirala dostaty4no 4e da znam 4e ... ... v tazi rabota ni6to ne 100% e sigurno

аз ти предлагам да спреш да практикуваш, така поне ще имаш 100% гаранция! И още една препоръка... не прекалявай с Ескапел, Постинор и други подобни.... да не си докараш нещо като киста на яйчниците, напълняване.. или друго от списъка с странични ефекти и дефекти, който доста непълно и самите производители предоставят на вниманието ти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, стига де. Аз имам киста, ама Ескапел и Постинор даже не съм виждала на живо........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си