- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква ще е реакцията ви ?
Еми най-вероятно ,ще припадна и като се събудя онова мазно педалче ще бере ядове !![]()
А после рев , рев и накрая , ще скоча от 6 етаж и готово !
![]()
Мале разби меПървоначално написано от dark_sw
готова си на всичко това (еваля ти правя). Доколкото аз много силно съм влюбен и мисля,че ако я хвана в изневяра бих и простил.Но искам да ми покаже,че наистина държи на мен и ,че си заслужава да продължа с нея.. (Сигурен съм,че не би ми изневерила имам и пълно доверие) Ако съм пийнал мога и да се помисля за Супермен...
Ще отида при тях, ще дръпна курвата за косата,ще се сбием с нея,после ще му забия шамар,ще се разкрещя и ще награбя първия,който ми видят очите пред него!![]()
![]()
Bring me to life...
harakiri![]()
be teglq 1 maina i tolkoz
Ще се напия, след т'ва ще и кажа "ти губиш" и ще ми стане ясно, що за момиче е![]()
а бтв верно ли я заряза нескаПървоначално написано от atwood
![]()
ako go hvana...vqrvam v nego, no vapreki vsi4ko ako go hvana v nqkakva takava situaciq...ne nqma da se biq samoto mi poqvqvane she go skomfuzi mn a dumite shte badat mn po silni ot umruci,nokti i zabi
Ми отивам при него, бия му шамар и до там![]()
Пфф, ако на мен се случи такова нещо изобщо няма да си правя труда да се занимавам с тези "нещастници"... Колкото и да я обичам, ако направи такова нещо я зарязвам на момента и повече няма да я погледна...
Madness is the gift, that has been given to me.
ми ако и тои я целува просто ще си тръгна ко да правя...а ако тя му се натиска пък знам че тои не ще ооох как ще и фана пиргите
![]()
![]()
![]()
Ами то в такива ситуации човек излиза извън нерви... но сигурно просто ще се обърна и ще си замина, а какво ще става нататък незнам.. Но дано да не ми се налага да разбирам![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Е всеки би реагирал по различен начин .. аз сиг просто ще избягам и нищо няма да кажа![]()
Сите форумни биячи. А как ще ступате отсрещната страна ако е по - силен от вас физически ?
![]()
![]()
Извод : кучето се бие с пръчка , човек с думи.
Ще го побъркам![]()
1. ще се стъписам
след тва ще хвана госпожичката и не ми се мисли кфо ще и се случи, а хубостника ше ме помни цял живот след като се запознае с едни хора![]()
мии в момента съм без приятелка .. но при всички положения доверие на приятелката ми бих имал .. а тя какво прави си е нейна работа .. бих искал само да ме уведоми .. пък ако го видя това .. не знам как бих постъпил може би . бих запаткал ... тоя с който е ... н0 според зависи много работи .. но момиче НЕ бих ударил ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Следващата...Първоначално написано от shokooo_f
Алоо овца. Това че познаваш 2-3 дебеловрати говеда не значи че си знае колко...![]()
. Явно нямаш достатъчно акъл да се справиш сама. Те тея пък ако тръгнат да ти помагат за такава драма значи са още по големи тъпаци. Ехх това ново поколение ще ме умори
![]()
![]()
Убивам момчето(взимам нож и го забивам направо в гърлото,след това удрям момичето ии продължавам да ритам момчето по ребрата и по корема ..взимам една бутилка чупя я ии я забождам в др страна на гърлоъо му,след това го ритам в топките яко....взимам ножа и го забивам там,мисля да отрежа и кура му и да го метна по момичето ии като се сетя за нея да отида и да я ритна в главата...след това се връщам при момчето ии го завличам в банята..пълня ваната с гореща вода и го слагам вътре,преди тва му чупа и 2та крака като го ритам по капачката и под нея така че да се извият на др страна...вече като е в ваната започвам с юмруци по лицето и главата да го удрям ..след това отивам при момичето ии я ритам в корема..мн пъти..после взимам колан ии я пребивам до безсъзнание...после отивам ии точа бензина от колата ии го носа..източвам ваната и я пълня с бензин..запалвам го и се изхрачвам на лицето му..гледам го как изгаря и се гърчи...отивам при момичето започвам да я удрям с някоя стъклена ваза по главата и я завличам до балкона,удрям и главата няколко пъти в ръба на балкона..най-накрая я хващам и я душа...най-накрая я хвърлям през балкона ..хмм звучи ми мн яко![]()
Еха. Такива бойни мадами възбуждат. Като си толкова бойно настроена да вземам камшика и белезниците и да те почвам ? Садо - маза рулззз![]()
![]()
Човек в злобата и яростта си може да надвие доста по-силен от него.Първоначално написано от Alabalaportokala
Пък и на всичкото отгоре са виновни..къде ще налита на бои..
Сега ми доиде и друга идея..в стаята на приятеля ми има бухалка.Недай Боже някога го скивам с друга,само ще ги омотам в чаршафите в бързаната преди да са усетили и започвам да удрям с дървото по тях..ХаХА няма да е мн болезнено ми се струва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Само ще му разваля кефа като отида да му кажа, че вече официално не сме заедно ;]
ами ще ги снимам 2-мата. после ще се обадя на приятеля си уж да го питам къде е. ще се дърvа все едно нищо не е станало. и може би на другия ден, точно когато ми казва колко ме обича ще тругна към него уж да го целуна, ше прошепна едно "късамеее" , ще му ударя шамар и ще му хвърля снимките в лицетоумна съм, а
ще му стане супер кофти
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
бих се махнала веднага от там и после като ме потърси или ще му натрия носа по гаден начин, или просто ще изчезна, няма да отговарям на обажданията му, на съобщенията иии тн![]()