- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 12 годишна роди момче в Сливен
Какво очаквате от мангали ?
Eventful past is everclear.
Еее, щом е без усложнения и роднините са толкова млади циганка трябва да е..![]()
Те са ............Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
0emi te taka da rajdat na po 12-13 to za tva ciganite v B1lgariq 6te stanat pove4e ot b1lgarite.............sled godini mogat da prekr1stqt d1rjavata na Cingariq :P xaxaxaxaxaxaxa
Първоначално написано от sh10_1sh0_7h3_0n3
V Germania e razre6eno da se pravi sex ot 14 godini no niakoi ne mogat da do4akat i kakto si niamat ideia kakvi mogat da sa posledicite....
Minalata godina davaha v edno predavane edno momi4e koeto e zabremenialo na 11 ot 17godi6nia si priatel i e rodila na 12 i si be6e suvsem normalno momi4e 4ista germanka ot dobro semeistvo,otli4na y4eni4ka...Misulta mi be6e 4e ne se sly4vat samo na ciganite takiva ne6ta za tova izob6to go spomenah.
Това е ненормално....![]()
МАНГАЛИ! РАЖДАТ ПО 50 ДЕЦА ОЩЕ ОТ МАЛКИ! ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ! УЖАС!!!
гледах го момичето по телевизията то забременяло до колткоо разбрах като било на 11 години и 9 месеца или родила когато е на 11 години и 9 месеца не разбрах репортерката го пита не използвахте ли презерватив ти не знаеш ли какво е презерватив и то вика не не знам какво е преватив там кото му каза името ...
много зле тея роми направо съм въмутена колкото филми има и т.н. .... и после на тея ора ще дават помощи забрави имам чувствто че нароно ги карат да забременеят да имат деца за да може да вземат колкото се може повече пари без да работят!
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
takaa.. v moeto selo v severna bg vsichki sa cigani.. i si jenqt momichetata na po 12-13 i rajdat na tolkova.. tova nashto darjava li e ili.. nz i az kakvo![]()
Всъщост тва е доста гадно...Аз пък тия дни гледах по БТВ 13 годишна майка : ))) А бащата на бебето на 22 : )) Айляк....света се извращава... Кво да ви кажа : ))
Такива като тази млада майка дърпат страната ни надолу.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ciganska mu kultura! da si krade6 gadjeto i da tru6ka6 de4urliga na nevrustni godini! e tva nqma koi da me ubedi 4e e normalno!![]()
![]()
Хубава работа, ама циганска...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе аз друго не мога да разбера. ЗАкво всички им викат цигани, а само ние българите им викаме роми? Прости ли сме или кво? Ако се обиждат да се подобрят като хора...
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
az pak se 4ydq kak e vazmojno na tazi vazrast dago iznosi normalno tva bebe
Лелеее изостанала съм....аз до сега 2 трябва да съм родила пък аз секс още не съм правила....![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
аз съм на 14 и още не съм баща...ццц бая съм изостанал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въй ВъЙ....много зле...незнам...![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Нищо ново под слънцето!!!Те за тфа след година две ще станат повече на бройка от нас..и незнам защо им се обръща внимание..може би посланието е ..:БГ момичета раждайте ,ще ги биеме...Абе в България всичко е възможно вече![]()
![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Всъщност, мисля че това е най-младата майка в България. Браво...
plz, ne si mislete, 4e sliven e buni6te, palno c mangali..ne e lo6 grada, pyk ciganite sa sasredoto4eni v 2 kvartala i ne pravqt problemi.. ina4e bravo na momi4eto, na 12 dete si ima, az o6te momi4e ne sym dokosval
лелееее нямам думи
аз като бях на 12 си играех с кукли още![]()
![]()
![]()