- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как прекарахте Свети Валентин?
Изкарах го като всеки друг ден,даскало даже имахме родителска,не получих валентинка но не ми пука имах си прекалено други неща за които да мисля,от колкото да страдам заради тва че не съм получила валентинка![]()
Въпросът е не колко валентинки си получил, а от кого са.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ne zle-edin mahur,edna butilka vino posle cql den prostotii...
пфф ден като почти всеки .... имахме именник в класа та се почеерпихме , нищо ,че съм болна.Но най - якото беше,че на трен научих разни стъпки от c-walk![]()
![]()
таа вечерта беше хубава и ползотворна!
Пиейки вино и цъкаща CS.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
KOPELE ZA MENE NE SU6TESTVUVA TOQ LIGAV IDIOTSI "PRAZNIK" SV VALENTINN AZ PRAZNUVAM TRIFON ZAREZAN BRATO !NEKA GEYOVETE I LIGLITE DA SI PRAZNUVAT TAM
Супе!
Играх някаква карта на Ларкрафт 3
После гледах баттлестар галактика![]()
![]()
Еми който е празнувал Трифон Зарезан също може да изрази мнение как е прекарала се1 за кое ще пишете![]()
Аз съм битов алкохолик плюс това ми е студено навън, => празнувам Трифон Зарезан. Ао дуаш!![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми аз празнувах Трифон Зарезан из улиците по път към вкъщи с още 5-6 приятелки![]()
ама кво беше яко
имаше как да се стоплим
бе тоя ден няма да го забрава
![]()
mi az ne sam katoli4ka ne go praznuvam az praznuvah 4isto balgarskiq trifon zarezan
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Получих едно много готино колиенце,аз подарих на мъжо една книга,дето много я искаше.Качихме си в мойта стая с намерението да правим секс,но "мама румсървиз" ни донесе огромна чиния с печени сандвичи,натъпкахме се и заспахме...После той си тръгна
![]()