.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Град
    in your sweet dreams
    ако някой се хвърли от мост , вие ще го последвате ли ?! естествено че няма да пропуша ако най-добрата ми приятелка пуши
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Не, да не съм луда.

Не!!Отдавна съм надживяла тия неща да се водя по акъла на другите
    offline forever!

ами няколко от най-добрите ми приятели пушат ..а аз не ..това какво ви говори?
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Чакай ся това не е ли твое решение?Аре ся ако приятелката ти се омъжи за ром и ти ли ще се омъжеш?!Естествено че не нали?ако да искам покана за ромска сватба какту и да е за нищо на света няма да пропуша заради някаква приятелка
    ___to Be Continued___

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Чакай ся това не е ли твое решение?Аре ся ако приятелката ти се омъжи за ром и ти ли ще се омъжеш?!Естествено че не нали?ако да искам покана за ромска сватба какту и да е за нищо на света няма да пропуша заради някаква приятелка
    Проблеми нямаш, ама за сега нямам намерение да се жена за българин, камоли за РОМ!!!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Проблеми нямаш, ама за сега нямам намерение да се жена за българин, камоли за РОМ!!!
    а то не беше отправено към теб ами попринцип
    ___to Be Continued___

Град
    В АдА
    Хах много ясно че не всеки трябва да си има лично мнение ако приятелката ти се хвърли от моста ти ще се хвърлиш ли ???

Град
    Синя София!
    В никакъв случай!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    у гъзо ти
    Пффф... тряя си баси тъпака, за да пропушиш защото някой друг е пропушил или щото било модерно така..
    Аз па лично правя точно обратното на това което правят приятелите ми.Всички пушат, само аз не, и кво?!По-малко са ми приятели ли ?! Пфф.. Пък и нали тряя има спор някъв, различия, да се допълваме и да не си доскучаване един на друг...
    Що не ги накараш те са спрат да пушат заради тебе, а не ти да почваш да пушиш заради тях?!
    .....................

в никакъв случай.

ще направя нещо само ако аз реша,независимо от обстоятелствата

moje da opitam,no kategori4no NE

Голям фен
    Никога не бих се сприятелила с хора, които пушат.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не , не бих ! в моя случай аз си пуша , така че тва не е мой проблем ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ами много мои приятели пушат ама на мен ми е гадно да ги гледам камоли и аз да почна да пуша.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не,много ясно.Ако ме накар да пуша с тях,е тогава ве4е няма да са ми приятели...Ще си търся нови.Хубавото е,4е си подбирам приятелите внимателно и до сега нито един не е пропушил

Супер фен
    Мии първо съм сигурно че 100% няма да почне .. но ако нещо все пак я удари по главата да почне .. не бих

Не ...
    Ако ми се пуши,ще пуша,независимо от нея

Била съм в тази ситуация.С най-добрата ми фр в старото даскало седяхме на един чин.Тя пропуши,аз се заинатих и не го направих.И не ми беше зле-хем се сближих повечко и с останалите от класа.

Еми гаджето ми (бившото) пушеше ама аз не знаех и чак кат тръгнахме разбрах и малко се увлякох околко нея....Ама ще ги спра щото няма смисъл....

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Никога! По-скоро бих я напердашила много здраво, за това, което прави (или бих й го обяснила като човек на човек, стига да не се заинати или да ме ядоса. ).

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Никога! По-скоро бих я напердашила много здраво, за това, което прави (или бих й го обяснила като човек на човек, стига да не се заинати или да ме ядоса. ).
    хаха +1

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не,много ясно.Ако ме накар да пуша с тях,е тогава ве4е няма да са ми приятели...Ще си търся нови.Хубавото е,4е си подбирам приятелите внимателно и до сега нито един не е пропушил
    а ти кой клас си 6 в моя клас само аз и още 1-2 НЕ пушим и какво от това като пушат другите значи и аз ли да пуша както писа някой по-горе днес е по модерно да не пушиш а компанията ми също пушат и като съм на диско паля 1-2 цигари,но само за диското :P

Град
    Sofia
    Не. Моя BF съм го виждал с цигара, но само 1 път. Няма навик да пуши, добре, че беше някво старо Марлборо на 20г, да усети гаден вкус и да не свиква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си