- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли пропушили и вие, ако най-добрият ви приятел/ка пуши
Не!!Отдавна съм надживяла тия неща да се водя по акъла на другите![]()
offline forever!
ами няколко от най-добрите ми приятели пушат ..а аз не ..това какво ви говори?
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Чакай ся това не е ли твое решение?Аре ся ако приятелката ти се омъжи за ром и ти ли ще се омъжеш?!Естествено че не нали?ако да искам покана за ромска сватбакакту и да е за нищо на света няма да пропуша заради някаква приятелка
![]()
___to Be Continued___
Проблеми нямаш, ама за сега нямам намерение да се жена за българин, камоли за РОМ!!!Първоначално написано от Rush_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
а то не беше отправено към теб ами попринципПървоначално написано от crazy_lazy_girl
![]()
___to Be Continued___
Хах много ясно че не всеки трябва да си има лично мнение ако приятелката ти се хвърли от моста ти ще се хвърлиш ли ???![]()
В никакъв случай!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Пффф...тряя си баси тъпака, за да пропушиш защото някой друг е пропушил или щото било модерно така..
![]()
Аз па лично правя точно обратното на това което правят приятелите ми.Всички пушат, само аз не, и кво?!По-малко са ми приятели ли ?! Пфф.. Пък и нали тряя има спор някъв, различия, да се допълваме и да не си доскучаване един на друг...
Що не ги накараш те са спрат да пушат заради тебе, а не ти да почваш да пушиш заради тях?!
.....................
в никакъв случай.
ще направя нещо само ако аз реша,независимо от обстоятелствата
moje da opitam,no kategori4no NE
Никога не бих се сприятелила с хора, които пушат.
Don't worry, be happy!
не , не бих ! в моя случай аз си пуша , така че тва не е мой проблем ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не,много ясно.Ако ме накар да пуша с тях,е тогава ве4е няма да са ми приятели...Ще си търся нови.Хубавото е,4е си подбирам приятелите внимателно и до сега нито един не е пропушил![]()
Мии първо съм сигурно че 100% няма да почне .. но ако нещо все пак я удари по главата да почне .. не бих![]()
Не ...
Ако ми се пуши,ще пуша,независимо от нея![]()
Била съм в тази ситуация.С най-добрата ми фр в старото даскало седяхме на един чин.Тя пропуши,аз се заинатих и не го направих.И не ми беше зле-хем се сближих повечко и с останалите от класа.![]()
Еми гаджето ми (бившото) пушеше ама аз не знаех и чак кат тръгнахме разбрах и малко се увлякох околко нея....Ама ще ги спра щото няма смисъл....![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Никога! По-скоро бих я напердашила много здраво, за това, което прави (или бих й го обяснила като човек на човек, стига да не се заинати или да ме ядоса.).
хаха +1Първоначално написано от dan4ety
а ти кой клас си 6Първоначално написано от SuNsEt
в моя клас само аз и още 1-2 НЕ пушим и какво от това като пушат другите значи и аз ли да пуша както писа някой по-горе днес е по модерно да не пушиш
а компанията ми също пушат и като съм на диско паля 1-2 цигари,но само за диското :P
Не. Моя BF съм го виждал с цигара, но само 1 път. Няма навик да пуши, добре, че беше някво старо Марлборо на 20г, да усети гаден вкус и да не свиква![]()