- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли пропушили и вие, ако най-добрият ви приятел/ка пуши
Ако не пушех щях да кажа не .. но пуша и извода е че не ги спирам защото 99 % от хората около мен пушат и " с какъвто се събереш такъв ставаш "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Попринцип каквото и да си говорим приятелите имат огромно влияние и всъшност много хора пропушват точно по тази причина. Но не винаги е така. Най-добрата ми приятелка пуши, а аз не, но тва няма никакво отражение върху приятелството ни![]()
неее всеки си има собствени интереси какво общо има това ти пушиш ли най добрия ти приятел пуши ли няма нищо общо според мен![]()
Та аз да не съм най-безличното и имбецилно същество? Много ясно, че не. Какво правят другите крайно не ме интересува и не би могло да се превърне в причина аз да направя нещо. Аз, ако не го искам, няма сила, която да ме накaра. Камо-ли някакъв си овчи манталитет....
Едит: Темата не е нова, но я оставям отключена, защото смятам, че е актуално...
Да го духа най-добрата ми приятелка, АЗ НЯМА ДА СЕ ТРОВЯ!!! Трябва да е супер тъпото и загубено дете, за да иска това от мен. Опа, забравих... На първо място няма дори да я познавам, ако е такава шматка.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от amk933
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
НЕ !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не бих и никой неможе да ме накара. Ние сме 5 момичета, които си се сабираме редовно "по женски" и само 1то пуши. И най-добрият ми приятел и той пуши. Мен лично не ме кефи.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Не,по никакъв начин няма да завися от приятелите си или да се водя по тяхният акъл,имам си собствен който ми е достатъчен да си преценя.Ако искам ще го правя (дори и не само пушенето) ако не искам-няма.
ако имам желание да пуша да,иначе не ..само ще си дърпам от време на време.![]()
не бих пропушила дори и да ми дадат 10 000 лева (абсолютно сигурно) според мене това са лайна и ако искам да дишам мизерии ще го правя без пари на някое бунище
![]()
... не бих пропушила заради никой
![]()
НЕ!![]()
Не.Случвало се е,като се съберем някъде да сме само 2-3 човека,които не пушим,обаче аз пак не паля.Ако някога реша да пуша(не мога да гарантирам,че никога няма да пропуша) ще започна,но ще го направя,защото искам,а не защото някой друг пуши.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не бих пропушила ,защото някой друг около мене пуши.
Слаба Богу , не съм човек, който лесно се поддава на нещата , които го заобикалят. За най-добра приятелка съм избрала човек, на който имам доверие и знам ,че тя по никакъв начин няма да ме подтикне за пропуша , дори напротив.
To infinity and beyond.
НЕЗапочнах да пуша,защото исках.Спрях да пуша,защото вече не ми харесваше.Сега от време на време по навик се случва,но приятелите нямат никаква роля в това...Само,че мойта най-добра приятелка май започна да пуши заради мене по-сериозно
![]()
![]()
![]()
Не, щом вече за толкова време сме заедно с толкова приятели. Те пушат, а аз не. Даже се кефят супер много, че не пуша. Аз също, а и ме радва това, че не са няк'ви да ми кажат 'щом не пушиш - няма да си с нас '![]()
И една от моите най-добри приятелки, по-голяма от мен с почти 4 години, винаги ми казва: "А така, няма да пушиш, че иначе ще те пребия от бой." А самата тя е комин.![]()
Първоначално написано от .:БаЛъК:.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
аз никога няма да тръгна за пуша просто това е 1 от мн вредни навици на човек
не !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Трябва ли да се поддаваме на мнението на хората ? Зависи от нагласата... По темата- и на мен много пъти са ми казвали-"абе ,щом ще се проваляме ,поне всички да се провалим"-щот само аз не пуша,ама кво ми пука. Две години са минали и досега съм изпушила две цигари общо за изминалите години.![]()