.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ако не пушех щях да кажа не .. но пуша и извода е че не ги спирам защото 99 % от хората около мен пушат и " с какъвто се събереш такъв ставаш "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Попринцип каквото и да си говорим приятелите имат огромно влияние и всъшност много хора пропушват точно по тази причина. Но не винаги е така. Най-добрата ми приятелка пуши, а аз не, но тва няма никакво отражение върху приятелството ни

неее всеки си има собствени интереси какво общо има това ти пушиш ли най добрия ти приятел пуши ли няма нищо общо според мен

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Та аз да не съм най-безличното и имбецилно същество? Много ясно, че не. Какво правят другите крайно не ме интересува и не би могло да се превърне в причина аз да направя нещо. Аз, ако не го искам, няма сила, която да ме накaра. Камо-ли някакъв си овчи манталитет....

Едит: Темата не е нова, но я оставям отключена, защото смятам, че е актуално...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Да го духа най-добрата ми приятелка, АЗ НЯМА ДА СЕ ТРОВЯ!!! Трябва да е супер тъпото и загубено дете, за да иска това от мен. Опа, забравих... На първо място няма дори да я познавам, ако е такава шматка.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Та аз да не съм най-безличното и имбецилно същество? Много ясно, че не. Какво правят другите крайно не ме интересува и не би могло да се превърне в причина аз да направя нещо. Аз, ако не го искам, няма сила, която да ме накера. Камо-ли някакъв си овчи манталитет....

Едит: Темата не е нова, но я оставям отключена, защото смятам, че е актуално...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    НЕ !
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Не бих и никой неможе да ме накара. Ние сме 5 момичета, които си се сабираме редовно "по женски" и само 1то пуши. И най-добрият ми приятел и той пуши. Мен лично не ме кефи.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Не,по никакъв начин няма да завися от приятелите си или да се водя по тяхният акъл,имам си собствен който ми е достатъчен да си преценя.Ако искам ще го правя (дори и не само пушенето) ако не искам-няма.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не съм толкова безхарактерна.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ако имам желание да пуша да,иначе не ..само ще си дърпам от време на време.

Град
    в облаците ^^
    не бих пропушила дори и да ми дадат 10 000 лева (абсолютно сигурно) според мене това са лайна и ако искам да дишам мизерии ще го правя без пари на някое бунище ... не бих пропушила заради никой

Повече от фен
    НЕ!

Мега фен Аватара на teenems

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не.Случвало се е,като се съберем някъде да сме само 2-3 човека,които не пушим,обаче аз пак не паля.Ако някога реша да пуша(не мога да гарантирам,че никога няма да пропуша) ще започна,но ще го направя,защото искам,а не защото някой друг пуши.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Infinity
    Не бих пропушила ,защото някой друг около мене пуши.
    Слаба Богу , не съм човек, който лесно се поддава на нещата , които го заобикалят. За най-добра приятелка съм избрала човек, на който имам доверие и знам ,че тя по никакъв начин няма да ме подтикне за пропуша , дори напротив.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    НЕ Започнах да пуша,защото исках.Спрях да пуша,защото вече не ми харесваше.Сега от време на време по навик се случва,но приятелите нямат никаква роля в това...Само,че мойта най-добра приятелка май започна да пуши заради мене по-сериозно

Град
    around the world !
    Не, щом вече за толкова време сме заедно с толкова приятели. Те пушат, а аз не. Даже се кефят супер много, че не пуша. Аз също, а и ме радва това, че не са няк'ви да ми кажат 'щом не пушиш - няма да си с нас '

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    И една от моите най-добри приятелки, по-голяма от мен с почти 4 години, винаги ми казва: "А така, няма да пушиш, че иначе ще те пребия от бой." А самата тя е комин.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Колебая се...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от .:БаЛъК:.
    ми имам доста приятели които пушат ма не съм тръгнал да пуша заради тях
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

мто и 2те си пушимм

аз никога няма да тръгна за пуша просто това е 1 от мн вредни навици на човек

не !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Трябва ли да се поддаваме на мнението на хората ? Зависи от нагласата... По темата- и на мен много пъти са ми казвали-"абе ,щом ще се проваляме ,поне всички да се провалим"-щот само аз не пуша,ама кво ми пука. Две години са минали и досега съм изпушила две цигари общо за изминалите години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си