.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

колко ще имам за годината ???

искам да знам колко ще имам за годината по математика???

1 срок имах --3-- (алгебра)

2 срок може --2--(геометрия)

колко за годината като обща оценка може да имам???

Мега фен Аватара на Sisito941
    Най-вероятно ще останеш на изпит..аз така мисля..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на ameli
    зависи от учителката - ако е добра може да се смили ;дд

зависи и от теб - ако в последните часове участваш повече, може да ти остави и 3

ако си 7 клас не може да те остави на поправка, но ще ти влияе на бала..

сам си преценявай
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Ами ако учителя/ката се смили, може да ти пише 3, но от друга страна след като втория срок си се отпуснал/а може и да те остави на изпит според мен.. Гледай да се подготвиш и да излезеш пожелание, докато има време поне 1-2 тройки да изкараш и да покажеш с нещо, че не искаш да останеш..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Ами ако учителя/ката се смили, може да ти пише 3, но от друга страна след като втория срок си се отпуснал/а може и да те остави на изпит според мен.. Гледай да се подготвиш и да излезеш пожелание, докато има време поне 1-2 тройки да изкараш и да покажеш с нещо, че не искаш да останеш..
    +++
    Иначе както каза ameli ако си 7 клас доста нисък бал ще имаш..Но най-добре е да се стегнеш,докато още има време
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Повечето учители биха написали 3ка , за да не оставят деца на поправителен . Но не винаги е така . Зависи от учителя и отношението му към теб.
    Срокът още не е свършил , стегни се и се опитай да изкараш 3ка.
    Memento mei, memini tui!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от ameli

зависи и от теб - ако в последните часове участваш повече, може да ти остави и 3

сам си преценявай
    Как ще не може да остави двойка, ако е седми клас.. Миналата година на едно момиче от съседния клас и оставиха двойка въпреки че беше седми.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София

сам си преценявай
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми зависи първо от учителката. Второ, ако математика ти е решаваш предмет - смисъл такъв специалността ти е свързана с математика и ти трябва предмета, ще трябва да се стегнеш, а и възможността на останеш на поправителен е голяма. Трето, ако на класното май месец или когаот ви е имаш 2 те оставя попринциш на 100%. Така, че имаш 1 месец, сядай си на гъза и учи, защото математиката е подводен камък.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl

сам си преценявай
    Как ще не може да остави двойка, ако е седми клас.. Миналата година на едно момиче от съседния клас и оставиха двойка въпреки че беше седми.
    Не съм казала 2ка, а ПОПРАВКА. Има разлика
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Е, как няма да може да го остави на поправка... Аз съм виждала хора дето са оставали.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Е, как няма да може да го остави на поправка... Аз съм виждала хора дето са оставали.
    Няма смисъл, поне след 7ми клас. Отиваш в ново училище, пък и вече си показал знанията на външното оценяване и изпитите.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ще имаш.. 2... шамара от баща ти , за дето не си учиш уроците.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Човече бори се... имаш време до края на годината да си поправиш оценките.Научи си хубаво и помоли да те изпитат.Или се подготви добре за предстоящото контролно.. Поне за 4ка..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Човече бори се... имаш време до края на годината да си поправиш оценките.Научи си хубаво и помоли да те изпитат.Или се подготви добре за предстоящото контролно.. Поне за 4ка..

Бясни емотиконки вадиш, честно

По темата: Толкова ли не разбираш нищо или не искаш да разбереш ? Ако трябва отиди на няколко урока (ако имаш възможност), за да разбереш горе-долу нещо. Взимай участие в час, ако имаш някаква идея как да се реши нещо, пиши редовно домашни. Ако учителката ти не е някоя лоша и през лятото не желае да се занимава с теб - ще ти пише оценка по милост, ама ако е някоя гадна - не те чувствам просто ;>

Съгласна съм с nIkEnCeTy_bE .. Зависи от учителката - ако е по-добра може и да ти остави 3,но по-добре си седми на гъза и помоли някои да ти обясни част от задачите,за да не се изложиш и на предстоящото класноо .. Късметт ..
    Неприлично Щастлива .. : )

Щом ще имаш двойка, независимо от тройката първия срок, оставаш на поправка. Така си мисля, но не съм 100% сигурна
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Град
    София
    Ако си 7 клас според мен няма да те остави на поправка,ако ли не просто сядай до някой умен и гледай да участваш колкото можеш до края на годината,но после лятото си седни на дупето и почвай по 2 часа на ден задачи...Инче може да те нарочи и да не видиш бял ден докато си при тая госпожа Тая математика е верно голяма гадост

голяма преебавка

Обичам те !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен ще те изпитва за 3 а иначе по математика и аз съм за 3,хем ще кандидатствам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Повечето учители биха написали 3ка , за да не оставят деца на поправителен . Но не винаги е така . Зависи от учителя и отношението му към теб.
    Срокът още не е свършил , стегни се и се опитай да изкараш 3ка.
    А и от отношението на ученика към учителя. Ако си говориш и се държиш гадно в часовете й, може и 2ка да ти пише.

аз за сега имам 2----троики
    3,3,
    ако на класната извадя 2 какжо ще стане ???

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пиши по-четливо бе, какви са тия тирета.. пфу.. Аз разбрах, че имаш 2 3ки и още 2 тройки и питаш дали ако на класното изкараш 2 ще останеш? Ако съм разбрала правилно, да ще те остави според мен, тъй като нямаш по висока оценка от 3, а и това е класно и от него се решава до някаква степен оценката ти.

А ако имаш 2 2ки и 2 тройки и изкараш 2ка - оставя те.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Infinity
    Попринцип , когато втория срок оценката е по-ниска се пише тя за годината , но си зависи и от учителя.
    Покажи му , че заслужаваш да ти пише по-високата оценка.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си