- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бащами е луд
Аз с маика ми е живеем на квартира баща ми живее в апартамента на маика ми и неможем да го разкараме от там така вече една година. Преди това беше някакъв ужас баща ми си имаше любовница и постоянно ни тормозеше биеше маика ми мен даже ме наруга с нож в рамото добре че се мръднах на страни иначе щеше в гърдите да ме наръгаизби ми едим зъб защото му направих забележка като малък ми строши крака общо взето детсвото ми е било съсипано от баща ми.Просто не знаем как да го разкараме от апартамента заплашил ни е че ако излезне ще ни убие.
![]()
![]()
![]()
ми защо не се обърнете към полицията и законите. Няма право да ви заплашва, та това си е домашен тормоз. Ако представите и доказателства ще го натикат в затвора. Тоя човек явно е луд, май е по-добре да го пратят в лудница.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Като си измисляте някакви истории,бъдете малко по-оригинални![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
това не е измислица
Жестоко ме съмнява че е ебавка.. ама ако не е тоя е психясал![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
трябва да се обърнете към полицията не виждам друг изход ако нещата загрубеят може би трябва да напуснете града
No martini .. no party..
Здравей,първо искам да те попитам, дали родителите ти са разведени-ако е така, по време на този съдебен процес, е трябвало да се издаде, съдебно решение постановляващо, това при кой от двамата родители, ще остане да живее детето.В зависимост от това, този родител използва жилището, без значение дали е придобито по време на брака или извън него.Ако има такова решение и въпреки, това баща ти отказва доброволно да напусне жилището, се призовава съдия-изпълнител, който помага при разпрешаването на казуса.
Ако, обаче няма такова съдебно решене, ще се наложи започването на нов процес, за жилищното имущество.Това е накратко.Успех.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Баща ти да не е Джим Дъгънс Брадваря ?Първоначално написано от [BSL
![]()
Наистина тъжно !!! Ако не е ебавка,но били ми казал името и годините си ако може ?
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Няма ли мъж, който да ви и защитава? Брат на майка ти (твой вуйчо), дядо? И да, трябва намеса на полицията, но и човек, който да ви и подкрепи. Посъветвайте се с лице на реда и дано всичко да се оправи! Успех!
Причакваш го 1 вечер във входа с една тръба и маска и го счупваш от бои не до смърт но докато не видиш че се гърчи от бола и ти доставя удоволствие да го гледаш как се мъчи и е целия в кръв докато е в болница се обърнете към полицията и е готов![]()
Абе темата е стара, ама и аз да съм съпричастна. Баща ти е тъпо копеле ве мен. Дръннете една шайба на полицията и после на психиатрията, че да са отървете от него. В краен случай можи да го изгаврите, когато е на работа викате човек да подмени бравата на вратата и оня маймуняк да са чуди как да влези. Тей поне ше го сгърчите малко от яд и нерви, а вий са скатайте да не ва знай де живейте.
И ние неможехме да го разкараме от на баба ми апартамента,който си е на нейно име,но аз реших,че той ще се махне от апартамента ни и от живота ми,и направих всичко възможно да го разкарам и да му съсипа живота,и вече от май месец не е тук.
Иначе ти и майка ти можете да подадете жалба в полицията и то не можете а задължително.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Полицията понякога върши работа .. Като порастнеш ще разбереш.
бтв - не си интересен.
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Здравей, ЦвЕтИт0! Забелязах, че разбираш много от тези неща свързани с правото. Може ли да ми кажеш къде учиш и на колко години си?! :P
Относно темата: Ако всичко това не е измислица, баща ти трябва да се съди! И на всичкото отгоре, доколкото разбрах, апартамента е на майка ти...Как така вие сте се изнесли? Защо не извикахте полиция? Всичко щеше да се оправи![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Здравей, ЦвЕтИт0! Забелязах, че разбираш много от тези неща свързани с правото. Може ли да ми кажеш къде учиш и на колко години си?! :P
Относно темата: Ако всичко това не е измислица, баща ти трябва да се съди! И на всичкото отгоре, доколкото разбрах, апартамента е на майка ти...Как така вие сте се изнесли? Защо не извикахте полиция? Всичко щеше да се оправи![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Първоначално написано от [BSL
![]()
![]()
Направо без думи останах
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Наръгал те е и ти е счупил крака - а като отидохте в болницата никой ли не попита как стана? Може би гледам твърде много филми, ама хората в болницата едва ли са толкова малоумни, че да не се усетят, че не си се наръгал сам в рамото или си си счупил крака от скука. Предполагам, че като са те лекували, са видяли и някакви други синини, защото сигурно ви е малтретирал и преди това. Историята ти ми се струва леко нереална, а ако наистина е измишльотина - не е смешно.
Първо можеш задедно с майка си да потърсите закрила от полицията ,после ако вашите не са разведени,майка ти вкарва иск за развод в съда.Ако не говорете с ваши познати да се приместите временно при тях ,а майка ти да пусне бракоразводно дело,ако вече сте разведени и апартаментът е присъден на татко ти,кажи на майка ти да отиде в съда и да пита дали може да обжалва съдебното решение,ако може заведете дело срещу него,изкарайте си медицинско свидетелство (така по-лесно ще убедите съда в правотата си и ако не се лъжа ще имате право на полицейска защита),на самото дело може да пледирате за ограничителна заповед итнт.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.