- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че ако се прави секс всеки ден човек се изтощава
Абе който к'вото не е видел, т'ва му се иска и т'ва му е яко. Аз съответно бих се радвал на ежедневен секс, не на 1 седмично. А тия дето го правят по-често им се иска да има паузи... Такива работи....
Човека угода няма, народа го е казал![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
сама ли стигна до тоя извод...Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
..влюбен..
Ее ти пък!Първоначално написано от jony
Не всички сме така :P Например с моя не го правим всеки ден,но и не искам!
![]()
ami ne znam za teb ama az ne se iztoshtavam![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
За съжаление и ти като мойта...Първоначално написано от rame
![]()
Първоначално написано от jony
За моя не е за съжаление,и той като мен не счита за нужно да се прави всеки ден
Така че се разбираме,всмисъл правим го около 2 пъти седмично,и не се е случвало да му отказвам
![]()
Е, на мене явно, би ми отказвала...Първоначално написано от rame
![]()
ami ns ym pravila sex vseki den , prodyljitelen period - da kajem sedmica -dve ... da , moje bi se iztoshtqva
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
v seksa glavnata rolq igraqt muskolite nali? majkiq i jenskiq.... koito trqbva da se trenirat i kolkoto po 4esto tolkova po dobre kakto za vseki muskol.... pone taka pi6e6e v edno spisanie a mislq i 4e ot sexa se poka4va testosterona ot koeto i jelanieto ama za tova ne sam siguren.
изтощаваш се да... :П - но пък се изтощаваш от кеф![]()
Едва ли е същото изтощение като от копане на картофи де![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Единственото нещо,което може да се случи е да ти писне да правиш секс с този човек,а да си сменяш всеки ден партньора някак си не върви.
za da ne ti pisne sexa s vremeto stava vse po perverzen.... i taka vi se slu4vat novi ne6ta. protiv sam samo za 3ki bez zn s mom4e ili momi4e
Mnogo zavisi ot otnosheniqta mejdu partniorite.I vse pak si mislq,che da jiveesh s gadjeto i vseki den da pravite seks bi bilo izmoritelno,a i otegchavashto ako ne vnasq nujnata doza raznoobrazie.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica