- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Дискусия:Днес Косово става държава
Те еврейте разбираш ли са били черни!?!?Първоначално написано от _Becko_
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Интересна статия.. Абее те Ес бая силно ще трябва да дърпат.. че...
А Русия няма да се даде лесно.. ще се бори стабилно
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Врачанския политолог ще ти отвори очите![]()
Мате .. малоумно добиче такова!
Никакъв българин не си ти!
Виж си само подписа! Про FYROM .. повече няма какво да кажа!
На всичкото отгоре подкрепящ хърватите които нямат нищо общо с нас българите!!!
И правилното е : Гранате на Хрвате! Нож-Жица-Сребреница!!!
Вземи поне си измисли собствени фрази а не кради от Четниците!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Научи се да пишеш бе шиптър!![]()
Мате,браво пич!Сърбите и албанците по пет на нож!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Каза си го!!!Първоначално написано от Мате
![]()
хммм незнам аз не мисля че косово трябва да бъде отделено като държава , все едно ние в българиа да дадем от територията си за да си направят отделна страна турците !!!!![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
в този случай съм на страна на сърбите тези рязани свине не трябва да си правят държава ! и може да ни се случи същото и с
кърджали
Kosovo je Srbija![]()
Сърбе на върбе!
![]()
страннен типи си ти