lestat, ще те послушам и ще пиша на кирилица заради теб ама.. да ти кажа, че напразно написа всичко това, по простата причина, че явно не си ме разбрал ^^ и на мен не ми харесва да имам лицево окосмение, затова се бръсна, когато наболи брадата и мустака ;d аз си имам достатъчно косми, точно оптималното, бих казал, за разлика от други мои връстници, които или нямат абсолютно никакви, или са прекалено обрасли.. та..
2- разбрах, че се шегуваш, просто съм автор на темата и държа на това всички да пишат по същество ^^
3- общо взето го описах отгоре.. но все пак да допълня: не ми са ми проблем самите косми, а това, че забравям да обрасна тези под долната устна и изглеждам мн тъпо, като навсякъде съм чист, и само там съм си оставил.. хората си мислят, че съм го направил умишлено ;D
4- пазя перфектна хигиена, отделям по 2 4аса всеки ден, за да тренирам, и е така от най-ранна възраст.. просто кожата ми беше проблемна, лесно се омазняваше, но както споменах в една друга тема, един дерматолог ми помогна много, и сега ми е чисто лицето.. само веднъж на 1-2 месеца излиза по някоя неприятна пъпка (от тея дето са мн мн мн червени, мн мн мн болят и са мн мн мн големи и нямат никакъв връх -_- )
но съм суетен и искам да изглеждам възможно най-добре, иначе имам чувствто, че всички ще го забележат и ще ми се присмеят -_-.. интересното е, че аз не постъпвам така с други хора, но пък откъде да знам те как биха процедирали ;d