.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: МРАЗЯ ГИ

МРАЗЯ ГИ

Slu4valo li vi se e nqkoe mom4e mn da vi se mazni ..`OH KOLKO SI KRASIVA,KOLKO SI UMNA , U SI ZLATO , SLUNCE , U SI NEZEMNA i t.n. i kogato mu otkajete da se vijdate , da budete gadjeta ili da praite sex toi da zapo4ne s nomerata `GROZNA SI , TUPA SI , NI6TO NE STRUVA6 , BOKLUKi t.n. ??? i Kajete , ako vi se e slu4valo posle kak se 4uvstvate ?

Голям фен
    Поведение не лапе. Спокс такива ги има,ама са мн зле. За кво като човека ти е отказал да почнеш да се държиш като гъз само и само заради тва? Това сочи за ниско самочувствие,не се впрягай. А и кво ти пука кво ти говори? Особено,като си наясно/след като те просветлих / що за стока е.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: MRAZQ GIIIIIIIII

Цитирай Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
    Slu4valo li vi se e nqkoe mom4e mn da vi se mazni ..`OH KOLKO SI KRASIVA,KOLKO SI UMNA , U SI ZLATO , SLUNCE , U SI NEZEMNA i t.n. i kogato mu otkajete da se vijdate , da budete gadjeta ili da praite sex toi da zapo4ne s nomerata `GROZNA SI , TUPA SI , NI6TO NE STRUVA6 , BOKLUKi t.n. ??? i Kajete , ako vi se e slu4valo posle kak se 4uvstvate ?
    na koi li ne se e slu4valo.Mi kat ti kazva komplimentite sa kefish tam xaxa ama posle kat te hrani se zashtoto qsvnu e celql ili samo da tragne s tebe ili samo da te naebe Pak i ko ta ebe mnenieto na nekfo nedoraslo na akal lape?!?!qqqq
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Общуваш с некачествени хора явно. Не можеш да очакваш нещо по-различно. Мрази себе си
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами не, не ми се е случвало

Град
    in your sweet dreams
    ооо да позната история като не му се вържеш почва да се държи по изключително лапешки начин а пък аз само и единствено му се смея
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не се сещам за такъв случай, ама помня че преди около година едно момче ме беше харесвало. След около месец като тръгнах с един негов приятел той му вика "Абе с тая мърша ли ходиш?" а един друг му каза "Мърша, мърша ама преди я харесваше!"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: МРАЗЯ ГИ

А на тебе за кво ти пука?!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не общувам с деца, сигурно затова не ми се е случвало.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не са ми го казвали,но съм сигурна,че доста хора са си го помисляли.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не ми се е случвало ,защото все още оперирам по дясното крило...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Abe то някои индивиди цял живот така си се държат. Не е от възрастта, от умствения багаж е...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

случвало се е, ама вече гледам да не попадам на келеши

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ами не, не ми се е случвало
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Случвало ми се е. Много пъти. Хората сякаш се озлобяват изключително много, когато ти отблъснат, това поведение наистина е лапешко, ама да си живеят живота, не ме бърка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Де факто, в началото си най-великият нечовек, после си най-ужасния човек, защото имаш потенцяла, но никога това, което си в момента не е достатъчно за да не започнат да твърдат, че те мразят, защото не се стараеш. <3 И все пак това обикновенно става след момента в който вече ти си човек като другите отвсякъде, освен може би, че си бил даже достатъчно лесен. (=

Значи случвало ми се е няколко пъти, но не много често, тъй като интуицията ми е безгрешна и попринцип надушвам тези неща от няколко километра. Значи нареждам го едно хубаво и му казвам, че е тъп задръстен селяндур, който не знае нищо друго, освен да говори на каруцарски език и повече никога не му говоря. И не ме бърка ...
    Memento moriendum esse!

Ами има мн дето ми се мазнят обаче..като че ли поне до сега няма някой ,който да ме е обиждал след като сам го одрязала(примерно)
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Re: МРАЗЯ ГИ

споко такива се срешат винаги , ето аз на скоро имах такъв случей и кво? мечти, мечти и т.н но ето го изказването: ЛюбоффФФ, ЛюбоффФФ, и пак ЛюбоффФФ, а на края, кво?: Фък лоффф спок!!! ще си намериш истински партньор
    Smile is my style!

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    nau4no dokazano e , 4e kogato sa othvyrleni, horata sa po-sposobni da reagirat negativno i da pri4inqvat bolka...taka sa "syzdadeni" nqkoi ot nai-golemite ubiici...

кат не му пускаш така е :Р
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

не е така...не вярвам от тук да има някое момиче което да желае подобно отношение а ако има това говори само лошо за нея

а относно тези момчета..какво да кажа..това е едно типично държание за 14-15 годишните момченца мислещи се за гъзета и едва ли не някакви богове

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nohuty
    кат не му пускаш така е :Р
    О,повярвай ми........като му пуснеш,особено на първа среща,обидите стават още по-брутални.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО! СИТУАЦИЯТА ЗВУЧИ ИДИОТСКА! ДОБРЕ ЧЕ НЕПОЗНАВАМ ТАКИВА ХОРА
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

На мене ми се е слу4вало,но не обръщам внимание на такива индивиди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си