- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МРАЗЯ ГИ
Slu4valo li vi se enqkoe mom4e mn da vi se mazni ..`OH KOLKO SI KRASIVA,KOLKO SI UMNA , U SI ZLATO , SLUNCE , U SI NEZEMNA i t.n. i kogato mu otkajete da se vijdate , da budete gadjeta ili da praite sex toi da zapo4ne s nomerata `GROZNA SI , TUPA SI , NI6TO NE STRUVA6 , BOKLUKi t.n. ??? i Kajete , ako vi se e slu4valo posle kak se 4uvstvate ?
![]()
Поведение не лапе. Спокс такива ги има,ама са мн зле. За кво като човека ти е отказал да почнеш да се държиш като гъз само и само заради тва? Това сочи за ниско самочувствие,не се впрягай. А и кво ти пука кво ти говори? Особено,като си наясно/след като те просветлих/ що за стока е.
na koi li ne se e slu4valo.Mi kat ti kazva komplimentite sa kefish tam xaxa ama posle kat te hrani seПървоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
zashtoto qsvnu e celql ili samo da tragne s tebe ili samo da te naebe Pak i ko ta ebe mnenieto na nekfo nedoraslo na akal lape?!?!qqqq
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Общуваш с некачествени хора явно. Не можеш да очакваш нещо по-различно. Мрази себе си![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ами не, не ми се е случвало![]()
Не се сещам за такъв случай, ама помня че преди около година едно момче ме беше харесвало. След около месец като тръгнах с един негов приятел той му вика "Абе с тая мърша ли ходиш?" а един друг му каза "Мърша, мърша ама преди я харесваше!"![]()
А на тебе за кво ти пука?!Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
![]()
Не общувам с деца, сигурно затова не ми се е случвало.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не са ми го казвали,но съм сигурна,че доста хора са си го помисляли.
![]()
не ми се е случвало ,защото все още оперирам по дясното крило...
Abe то някои индивиди цял живот така си се държат. Не е от възрастта, от умствения багаж е...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
случвало се е, ама вече гледам да не попадам на келеши![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Случвало ми се е. Много пъти. Хората сякаш се озлобяват изключително много, когато ти отблъснат, това поведение наистина е лапешко, ама да си живеят живота, не ме бърка.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Де факто, в началото си най-великият нечовек, после си най-ужасния човек, защото имаш потенцяла, но никога това, което си в момента не е достатъчно за да не започнат да твърдат, че те мразят, защото не се стараеш. <3 И все пак това обикновенно става след момента в който вече ти си човек като другите отвсякъде, освен може би, че си бил даже достатъчно лесен. (=
Значи случвало ми се е няколко пъти, но не много често, тъй като интуицията ми е безгрешна и попринцип надушвам тези неща от няколко километра. Значи нареждам го едно хубаво и му казвам, че е тъп задръстен селяндур, който не знае нищо друго, освен да говори на каруцарски език и повече никога не му говоря. И не ме бърка ...
Memento moriendum esse!
Ами има мн дето ми се мазнят обаче..като че ли поне до сега няма някой ,който да ме е обиждал след като сам го одрязала(примерно)![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
споко такива се срешат винаги , ето аз на скоро имах такъв случейПървоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
и кво? мечти, мечти и т.н но ето го изказването: ЛюбоффФФ, ЛюбоффФФ, и пак ЛюбоффФФ, а на края, кво?: Фък лоффф
спок!!! ще си намериш истински партньор
![]()
Smile is my style!
nau4no dokazano e , 4e kogato sa othvyrleni, horata sa po-sposobni da reagirat negativno i da pri4inqvat bolka...taka sa "syzdadeni" nqkoi ot nai-golemite ubiici...
кат не му пускаш така е :Р
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
не е така...не вярвам от тук да има някое момиче което да желае подобно отношениеа ако има това говори само лошо за нея
а относно тези момчета..какво да кажа..това е едно типично държание за 14-15 годишните момченца мислещи се за гъзета и едва ли не някакви богове![]()
О,повярвай ми........като му пуснеш,особено на първа среща,обидите стават още по-брутални.Първоначално написано от nohuty
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО! СИТУАЦИЯТА ЗВУЧИ ИДИОТСКА! ДОБРЕ ЧЕ НЕПОЗНАВАМ ТАКИВА ХОРА![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
На мене ми се е слу4вало,но не обръщам внимание на такива индивиди![]()
![]()