.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    Амстердам

Бельото-необходимост при любовна игра или не?

Какво въздействие има върху вас бельото?Необходимост ли е или излишен аксесоар?Какъв цвят ви възбужда най-много?

Re: Бельото-необходимост при любовна игра или не?

az imam nai-razli4ni takiva raboti daje posledno si vzeh edno takova cqlo deto e kato abe ne znam kak da go obqsniq calo kato 4orapogashtnik i nagore po tqloto hm... ne znam dumata (kato bodi s 4orapi) dano dobiete predstava ta cqlo ot stupalata do gore i gore s dve tunki prezramki a otdolu tam ima dupka to4no za takiva slu4ai i e 4erni4ko i mnogo mi haresva i e mnogo udobno i deistva mnogo dobre na moito milo
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Еми аз примерно нямам чак някфи мноо специални неща.Но като си купувам бельо трябва да е много хубаво.Приятеля ми много ми го харесва.Аз съм в двете крайности - дантелки мрежички прозрачно такова и много изрязано (по - секси) и розофко или оранжевко (сладурско) ама приятеля ми винаги много му се кефи

Град
    Враца
    мда кат е некво черно червено с халки разни дет се развразва некви суупер тънко ауууу

Мега фен Аватара на amatorium
    Cherno, extravagantno, izrqzano. Deistva razbira se strahotno. Ne obicham dantelkite.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Cherno, extravagantno, izrqzano. Deistva razbira se strahotno. Ne obicham dantelkite.

znachi trqbva da ti pokaja moito nqma na4in prosto ne znam
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Според мен бельото не е кой знай какво необходимо в секса! Се пак почти никой не го гледа А по принцип бельо-предпочитам или да е по семпло което да ми очертава хубаво извивките, Или да е някакво по изчанчано! Но вообще не ми допадат тези тип курволетки! НИЩО ЛИЧНО!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

S udovolstvie :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
    Според мен бельото не е кой знай какво необходимо в секса! Се пак почти никой не го гледа А по принцип бельо-предпочитам или да е по семпло което да ми очертава хубаво извивките, Или да е някакво по изчанчано! Но вообще не ми допадат тези тип курволетки! НИЩО ЛИЧНО!
    Как ще не е важно O_O представи си ти си момче и си напът да спиш с дадено момиче събличаш и дрехите и й поглеждаш бельото, но уви то не е бельо ами са шортите, които са носили бабите ни наподобяващи тези за плуване примерно.. ще ти се убие желание за секс ми и за не знам какво ..друго си е да видиш готино бельо :>
    Eventful past is everclear.

Но ти си представи неква уникална мадама с некво уникално тяло!
    И кат е съблечеш е с некав гаден сутиен! И ков няма да е е беш ли щот сутиена и не е хубав!

Пък и от личен опит- Вие момчетата гледате колкото може по-бързо да съблечете мацката че да е ебете....... нали!

Но ако е харесваш адси много и даржиш на нея надали белото и ще те спре!!!!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    И кат е съблечеш е с некав гаден сутиен! И ков няма да е е беш ли щот сутиена и не е хубав!

Пък и от личен опит- Вие момчетата гледате колкото може по-бързо да съблечете мацката че да е ебете....... нали!

Чакай малко ти не ме разбра.Тук говорим за секс за една нощ не дали човек е изгубил дълго време в харесване на дадено момиче, за да може да се откаже от нея веднага след като и види бельото.Ти например си лягаш с някво момче събличате се и гледаш некви изкуфяли боксерки на дупки.Няма ли да ти се прииска да се измъкнеш по някакъв начин?Това ще говори лошо за поддръжката и хигиената му и т.н.
    Eventful past is everclear.

Ох въздействието на бельото върхуу мен...хмм... направо ставам звяр,много възбуждащо ми действа червеното на цвят бельо :P ,но щом е в/у приятелката ми всеки вид ми допада и ме възбужда на 100 % Смятам,че наистина бельото при любовната игра е неотложим аксесоар,наистина много възбужда и доставя наслада,да видиш оскъдно облечената си мадама това е върха :P :P

hottie
    Guest

Ne sum saglasna s teb kato kazva6 4e mom4etata gledat da suble4at burzo mackata. Spored men mom4etata mnogo se kefiat na belioto i osobeno poniakoga kogato tia ostane s nego. Samia fakt ,naprimer, da i otdrupne6 leko bikinite/pra6kite nastrani e mnogo vuzbujda6to.
    Spored men belioto e MNOGO vajno. Az obi4am semplo 4erno,bialo belio, no su6to i poniakoga mnogo perverzno - 4erveno,s pandelki i mnogo izrqzano.

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

S udovolstvie :P
    oshte malko i shte schupia monitora ot zor mnogo kefish naistina

podkrepqm s 2 race!
    moq nikvo vnimanie ne otdelq na belioto mi, byrza da preminim kam sa6testvenata 4ast,daje nai redovno mi sabli4a si4ko na vednaj..(i sq nqkoi moi da kaje 'toi ne darji na teb blq blaa ..' naprotiv mn se obi4ame i mi go dokazva po dr na4in..)
    na momenti mn se draznq... 6tot nqkoi pat sam se postarala.. ili sam si kupila nov sutien, bokserki, pra6ki.. i mi se 6te da iztyrsi nqkav kompliment s koito da sam udoletvorena, no nqma takova ne6to :P

По принцип обичам черното и бялото бельо,не си падам по шарките,цветенцата,пайетки те и други.А също може и розовко,такова бледо,нежничко.

Иначе относно спора,естествено,че бельото е важно независимо дали правиш секс или нещо друго.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Ne sum saglasna s teb kato kazva6 4e mom4etata gledat da suble4at burzo mackata. Spored men mom4etata mnogo se kefiat na belioto i osobeno poniakoga kogato tia ostane s nego. Samia fakt ,naprimer, da i otdrupne6 leko bikinite/pra6kite nastrani e mnogo vuzbujda6to.
    Spored men belioto e MNOGO vajno. Az obi4am semplo 4erno,bialo belio, no su6to i poniakoga mnogo perverzno - 4erveno,s pandelki i mnogo izrqzano.
    ima si mom4eta i mom4eta se pak predpolagam 4e ima takiva koito mn darjat na tova (kakto kazva6 ti) no ima i takiva det im e vse taq (kakto kazva NaDuPeNa_PrInCeSa i az)

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

ima si mom4eta i mom4eta se pak predpolagam 4e ima takiva koito mn darjat na tova (kakto kazva6 ti) no ima i takiva det im e vse taq (kakto kazva NaDuPeNa_PrInCeSa i az)
    Е да,така е. Права си. Но при мен обикновено се е случвало така, че да държат много на бельото.

И тук е момента да попитам какви са предпочитанията на момчетата от този форум???

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Като момче предпочитам момичетото да е с нещо елегантно, но и лесно съблечимо

Цветове ли:
    черно
    розово
    червено
    бяло
    ~ EviL DeViL ~

Е, не е чак необходимо, ама друго си е като е с бельо
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Важно е белиото, обаче мъжете според мен не го гледат много, много...Приятелят ми рядко го забелязва преди секс, само като тръгна да се обличам след секса ми казва - ЕЕеее, имаш много секси прашки...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    spored men ne e ot golqmo zna4enie, kakvo tolkoz 1 belio?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Според мен е по-възбуждащо с бельо.Така интереса е по-голям
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Не е само интереса,а и комфорта. Не вярвам някое момиче да се почувства добре,ако гаджето му види сутиена с излезнали банели.Или аз ако видя приятеля си с някакви слипчета,ще ми се убие желанието
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    az sum na su6toto mnenie vuv seksa mnogo vajna e lubovnata igra i tova da predrazpoloji6 partniora ti i da go nakara6 da se otpusne i da se nasladi pulnocenno na momenta :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си