.

Виж резултатите на анкетата: Vqrvate li v lubovta ot prav pogled?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Kakva e taq glupost, takova ne6to nqma!

21 23,08%
  • Razbira se, tq sa6testvuva!

37 40,66%
  • Po-skoro vqrvam v lubovta ot vtori pogled!

22 24,18%
  • E, az pak vqrvam v seksa za edna no6t!

11 12,09%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    To4no lubovta me krepi,nejnostta,pogleda na moita lubima,radostta kogato tq se usmihva - 4uvstvam se "vinoven"za neinoto 6tastie napravo nqmam dumi da izrazq vsi4ko tova.Lubovta e kato cvete -nejna i krasiva i ne se nujdae ot mnogo za da su6testvuva taka 4e bez neq me pi6ete out of this game

Цитирай Първоначално написано от Крокотамм=
    ]ако не живеем какво ни остава .. живота е единственното нещо което имаме 6то за глупаци трябва да сме за да се откажем от него, живем за6тото това е всичко,това сме ние.. (: (:
    Gore dolu e vqrno tova i da nqma lubov ne e nujno da pravite ne6to prosto 4akate da doide koeto 6te stane nesamneno e uspeh na vsi4ki i priqten jivot za6toto toi e edin i vtori nqma da ima -grebete ot jivota s p1lni 6epi 4e barzo izti4a

Цитирай Първоначално написано от eXclusive92
    To4no lubovta me krepi,nejnostta,pogleda na moita lubima,radostta kogato tq se usmihva - 4uvstvam se "vinoven"za neinoto 6tastie napravo nqmam dumi da izrazq vsi4ko tova.Lubovta e kato cvete -nejna i krasiva i ne se nujdae ot mnogo za da su6testvuva taka 4e bez neq me pi6ete out of this game
    странно е че за теб само само и само любовта крепи живота , да важна е но не е всичко,има и хиляди други причини да се живее

Град
    тук таме
    Адреналина и нищо друго

Мега фен Аватара на Blab
    Стремежът. Умирам си да видя какво се крие зад ъгъла. И зад следващия. И следващия. Мечтите ми ме молят да ги осъществя.

Град
    Някъде по широкия свят...
    МУзиката,любопитството как ще умра и амбицията да докажа ,че мога да издържа на обратите на живота.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Re: Какво придава смисъл на живота ви?

Амбицията.Тя ме мотивира да се боря с проблемите,да давам всичко от себе си, никога да не се отказвам и да постигам целите си .

Придава смисъл на живота ми,да си гоня целите и да ги постигна,и след като ги постигна си поставям нови.Живота е един непрекъснат кръговрат.А за любовта кв'о да кажа.....отдавна не вярвам в нея.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    49 Layer
    Смисъл придава дългът ми към близките, приятелите, родителите, обичта ми към тях, а и самият смисъл е да се развиваме и физически, и духовно, живеем за да се учим и да ставаме по-добри.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    За мен живота е едно приключение,което трябва да изживееш.Самият живот е нещото,което ме кара да живея,самата мисъл за него.Забързаността му.Хората,който постоянно те тормозят и ти го тровят,а и хората,на който дължиш всичко.Интересното в него,неузнаваемото,зайнтре гуващото.Трепетите на любовта.Различните видове чувства,които чувства човекът в различни ситуации.Развлеченията,неп ознатите места и хора.Различните характери и идеали.Мечтите.Приятелство то.Доверието.

Всичко това ме кара да потрепна и да живея.Това ме кара да се чувствам жива и щастлива.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    За мен живота е едно приключение,което трябва да изживееш.Самият живот е нещото,което ме кара да живея,самата мисъл за него.Забързаността му.Хората,който постоянно те тормозят и ти го тровят,а и хората,на който дължиш всичко.Интересното в него,неузнаваемото,зайнтре гуващото.Трепетите на любовта.Различните видове чувства,които чувства човекът в различни ситуации.Развлеченията,неп ознатите места и хора.Различните характери и идеали.Мечтите.Приятелство то.Доверието.

Всичко това ме кара да потрепна и да живея.Това ме кара да се чувствам жива и щастлива.
    това е те то при4ината

Град
    ~Wonderland~
    Живея заради целите и мечтите си.И понякога забравям да живея пълноценно сега.Просто мисля за някакво далечно бъдеще
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Град
    Париж
    Ам моя живот няма особено голям смисал

Град
    somewhere in the darkness...
    Разбира се,че съществува.
    You're always hiding behind your so called goddess,
    So what you don't think that we can see your face,
    Resurrected back before the final fallen,
    I'll never rest until I can make my own way.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    абе честно казано от няколко месеца и аз си задавам тези въпроси и още не съм намерила отговор...преди целта ми беше едно момче...ама чувствата сякаш отлетяха след 5 години опити без резултат....сега няма друго момче...не ми се и учи,не ми се и работи...не ми се седи вкъщи по цял ден,но и навън ми е тъпо,пред компа ми е тъпо,пред тв-то ми е тъпо,да си играя с котката ми е тъпо...и аз не знам вече какво искам или не искам

Град
    тук таме
    Няма ли адреналин,музика и пари не се живеее.....другото няма значение

Това,което изпълва живота ми със смисъл са хората в него,които обичам.Те са най-важното за мен....В крайна сметка всеки сам определя смисъла на живота си
    VOLUME:lllllllllllllllll[]lll
    BASS:llllllllllllll[]lll

Look at the stars,
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    Yeah, they were all yellow...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Докато имаш цели и мечти пред себе си ,има за какво да се бориш и да живееш. Изгубиш ли надеждата ,че ще постигнеш желаното от теб нещо , губиш и смисъла на живота си.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Смисъл ми придава вярата. Вярата в безкрайните възможности. Както BallFace мечтая да се развия на голямо(!) ниво!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    София
    Смисъл на живота ми придават всички хора, които страшно много обичам...Защото когато съм с тях се чувствам щастлива..
    Смисъл на живота ми придава и стимула да се боря, да си докажа, че мога да постигна това, което съм си поставила за цел.
    Смисъл придават трудностите и може би още много неща.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Да се развивам и да постигна нещо, което да промени света завинаги :P

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Смисълът е да развиеш душата си.

Град
    тук таме
    Усещането когато във вените ми навлезе епинефрина и тръпката от изпитанията пред които заставам.

Град
    Asenovgrad
    Razbira se, tq sa6testvuva!
    Glory,Glory Man United

В момента всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си