.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нещо не е наред

Zdraveite, imam maluk problem.V nachaloto na vaginata kudeto sa malkite sramni ustni mnogo me surbi i mi shtipi.Tova stana predi 7-8 dni. Pomislih v nachaloto 4e e gubichki zashtoto edna priqtelka mi kaza 4e taka i sa se poluchili, 1-vo surbej i posle imalo neshto bqlo tam dolo. Poglednah s ogledalce da vidq ima li neshto no nqmashe nishto. daje ne beshe za4ereno. Cukala mi doide predi 2-3 dni i ne moga dsega da otida na ginikolog. i nikoga ne sum hodila na takuv i malko me e strah. Iskam da vi popitam nqkoga da vi se e sluchvalo tova i ako da molq kaje te mi opasno lie. Mn se pritesnqvam .Kajete mi neshto za da se uspokoq dokato otida na doktor... (tova shte e sled 4-5 dni)

ami mojebi e zamurseno nqma kakvo da e osven po nqkakuv na4in da si go zamursila i za tova da se polu4ava taka spokoino nqma opasnost ot ni6to

1во гъбичките няма как да се видят,те се изследват под микроскоп като се взима влагалищен секрет..2ро ако имаш алергия към някой вид материи(например една приятелка има алергия към коприната на дамските презръзки и й се получава същия ефект)няма от какво да се притесняваш..3то ако са гъбички също не е толкова опасно като се открие навреме..spx ще ти изпишат антибиотици и всичко ще се оправи! А и не се притеснявай да идеш на гинеколог,не хапят! Аз веднъж бях при един мъж,който беше мн по-добър от гинеколожката при която бях мин път..,но стига съм говорила,айде спокойно

ako si boleduvala i si pila silen antibiotik moje da se poluchi takova neshto spokoino i az bqh taka ama za suvsem kratko i to si mi mina predi da ida na lekar
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

hottie
    Guest
    Ами мен ме навежда на гъбички. Но ДОРИ и да ти мине този сърбеш пак отиди на лекар,защото те се появяват и изчезват и пак се появяват, но това не значи ,че си излекувана!И колкото повече чакаш толкова по-трудно се махат. Но в никакъв случай не е опасно.
    А относно гинеколога и аз бях така притеснена на времето,но няма от какво.Това си им е работата и го правят много професионално. Ако си от София мога да ти дам координати на моята,която е много добра, но не работи със здравната каса. Има частен кабинет.

Хммм.... Чичо ми е гинеколог!
    Може го питам

Град
    Na sedmoto nebe!
    това кога започна като ти дойде или преди това?
    Голям размер на картинката! /machoka/

predi da mi doide 3-4 dni. ne sum ot sofiq, a ot varna

hottie
    Guest
    Ами най-добре отиди да те видят,няма нужда да гадаем Наистина не се притеснявай.

ммм така немога да ти кажа трябва да я погледна но иди на генеколог ако немине до 2-3 дена

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Devstvena li si ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi gledai . . . . ako si se brysnala и може за това да имаш сърбеж ти ги знаеш тези неща ,но иначе незнам На мен ми е ставало от превръзки /като алергия/ ,но може да стане и от бельото ти ,така че незнам всичко е възможно.Но само не се притеснявай

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от karamel4et0
    predi da mi doide 3-4 dni. ne sum ot sofiq, a ot varna
    Имаше ли някакво течение преди да ти дойде?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Еми нередовна хигиена или имаш чувствителна кожа ако се къпеш с различни сапуни или душ гелове може и от това да е.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    Амстердам
    Няма нищо срамно в това да отидеш на гениколог.Даже при твоя проблем е задължително.И аз си мисля,че са гъбички,но трябва да се прегледаш.Спокойно не е страшно,нито е толкова болезнено.Имай предвид,че ако са гъбички и не вземеш мерки за лечение на време,ще се разпространят и навътре и...става мн опасно.Да не те плаша,но стават хронични и остават за цял живот.

karamel4et0 аз съм от Варна,мога да ти кажа къде да отидеш на гинеколог,мисля,че и координатите на едната имах(води се най-добрата гинеколожка във Варна)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си