.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Несигурност :S

Ta zna4i na na 30 qnuari mi svur6i a na 31 qnuari pravih sex ta vaprosa mi e sledniq ima li veroqtnost da sum bremenna makar 4e si pravih testa i toi zilezna otricatelen a i cikula ne6to mi zaksnqva i ako mojete da mi kajete to4no sled kolko dni ti idva cikula sled kato ti e do6ul 6oto se pritesnqvam da ne e stanal nqkoq belq :S blagodarq predvaritelno

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti bez predpazni merki li si go pravila?! Inache e Normalno cikala da ti zakasnee nqkolko dni...

Еми направи си пак тест.Минало е доста време и ще е точен
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Riskov li e bil vyprosniqt polov akt ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Re: Несигурност :S

Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    Ta zna4i na na 30 qnuari mi svur6i a na 31 qnuari pravih sex ta vaprosa mi e sledniq ima li veroqtnost da sum bremenna makar 4e si pravih testa i toi zilezna otricatelen a i cikula ne6to mi zaksnqva i ako mojete da mi kajete to4no sled kolko dni ti idva cikula sled kato ti e do6ul 6oto se pritesnqvam da ne e stanal nqkoq belq :S blagodarq predvaritelno

nie nqma kak da ti kajeme to4no koga 6te ti doide pri vsqko momi4e e razli4no men mi idva to4no na 28-q den
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

само щи кажа УСПЕХ
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ti bez predpazni merki li si go pravila?! Inache e Normalno cikala da ti zakasnee nqkolko dni...
    Mi s pretpazni merki go pravih prezervativa ne se skusa ama ot de da znam moje da e stanalo ne6to bez da sme usetili

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Mi s pretpazni merki go pravih prezervativa ne se skusa ama ot de da znam moje da e stanalo ne6to bez da sme usetili
    Toi kyde svyrshi ? Prezervativa proverihte li go sled akta ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

ами лично според мен нищо не е станало, но няма да е лошо да повториш теста, а и ако само това е бил половият ти контакт до този момент, значи няма от какво да се тревожиш, освен това не трябва да забравяш, че притеснението, времето и какво ли още не могат да бъдат причина за това закъснение

Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    ами лично според мен нищо не е станало, но няма да е лошо да повториш теста, а и ако само това е бил половият ти контакт до този момент, значи няма от какво да се тревожиш, освен това не трябва да забравяш, че притеснението, времето и какво ли още не могат да бъдат причина за това закъснение
    Mi svur6i vurhu tqloto mi nai ve4e liceto

Еми за да ти отговорим оточни секс с кондом или без си правила.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ох.. тъпа си като ланаджия

правила си го с презерватив, а той дори не е свършил в теб.
    правила си си тест и той е отрицателен
    направи си още един като толко ти е несигурно...
    може да ти закъснява от ред други глупости

но важното е, че уточни, че ти е свършил на лицето

ae shtom ste ispolzvali predpazni merki i testa e - nqma zakvo se shashka e
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си