- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нет следене (=
тъпаци..
вместо да направят нещо против истинските престъпници (които ще им извадят очите още малко), тия ще ми се занимават със скайповете на некви лапета..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Следене винаги е имало, въпросът е кой и в каква степен го извършва. Кофти но факт.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
снифенето в нета никога не е спирало, въпроса е как се съхраняват тея данни
Така е. Анкетата не изисква униканост, творчесто, повече от 2-3 мисловни клетчици (= Тоест тъпа и понеже съм стара консерваторка е и едностранчива и все пак достойнството ми с което така парадирам не ми позволява да се съглася и все пак е демокрация, а аз мазохист и държа всички да стигнат до твето мнение и да се почувстам и белика и умна и в центъра на внимание и тн и тн <3Първоначално написано от exploitedteen
не пускай глупости ей така... хакването не е като по филмите, звъниш един телефон и половин африка гръмваПървоначално написано от Сладичко_bi
сладичкото би, има едно нещо, което го наричат криптиране
има едно нещо, дето му викат мрежова сигурност
има едно нещо, дето му викат бек ъп
пак ти казвам, тва не е като да дръна един тел и луната да стане спътник на баба ти
Няма невъзможни неща, ла, ла. Извинявай ако съм ти повлияла. Особено към човешката изобретателност. Няма начин да ме убедиш, че не може нещо измислено и направено от човек да се повтори, разбере и използва после. Просто няма. (= Дай пример за нещо невъзможно дето сме направили?? Даже хора оживяват след изтрели в сърцето, мозъка...хм. Абе... ('=Първоначално написано от WILD__BOY
въпроса не е в това, нещо да се направи невъзможно за пробив, а да се направи така, че хора, които могат да го направят да се сведат до определен кръг. а когато отчетеш материята на обекта на атака, а именно оценки от матури, кръгът от потенциални пакостници се стесняваПървоначално написано от Сладичко_bi
Малееееее къ ме драэнят тея тъпи неща дет ги слагаш постоянно <3 (`= =) ....![]()
[size=7][b][u]fosse cos
nau4ilo 3 emotionki i trqbva da se izfuka.. i nqma absolutno nikakva logika da slaga6 "<3" postoqnno, osobeno kato sled tova nqma absolutno ni6to.. izob6to znae6 li kakvo ozna4ava ??? -_-Първоначално написано от Сладичко_bi
Ти не си за шамар! Ти си за тупалка!!!Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.