Цялата история е като сапунен сериал ама...
Та имах си аз една приятелка(само приятелка) и си бехме мноу добри фр и тн....ама постепенно започнах да се влюбвам в нея и на 1 януари 2008 разбрах че и при нея е така....та станахме гаджета....нещата постопенно се задълбочиха и в крайна само 1 месец след кат станахме гаджета вече я обичах толкова много че простоо :X :X :X ..Дотук всичко добре ама изглежда при нея не беше точно така.....В един хубав слънчев февруарски ден тя ме уведоми че иска да скъсаме ,защото е влюбена в НАЙ-ДОБИРИЯТ ми приятел.Скъсахме и си мислех че ще я забравя бързо,се пак тя не е кой знае кво....ама се оказа че съм сгрешил.....в момента ми е мноу сдухано и незнам какво да правя и имам чувството че ставам емо простооо.....работата е много ЗЛЕ!!!!Сека вечер преди да заспа последното нещо за което си мисля е тя ,а сутрин като се събудя тя е първото за което се сещам и през останалото време пак си мисля само и единствено за нея....Имам чувството че без нея живота нема смисъл......Кажете как да я забравя щот колкото и да се опитвам просто не става!!!!

т.7
krem4et0