.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Трудно уцелвам

Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е имал като моя пробем. Всеки път като правя секс с приятелката ми и той най-вече при мисионерската поза ми е доста трудно да оцеля дупката. Благодаря предварително за съветите които може би ще получа

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Е, това едва ли може да се нарече проблем, но едва ли има момче, което може да нацели от първия път.

едва ли е проблем ако се случи ведньж, а сато е постоянно мисля че е .....

Ако го правиш за 2-3 път-нормално е да не знаеш.Но ако го правиш от доста време,тва вече си е проблем

в 75% от случаите се получава така. Има ли някаква точна техника в позата....

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    най-точната "техника" е да кажеш на момичето да го насочи и намести, а иначе малко по малко и ти ще се научиш
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на amatorium
    Hm. Tova obiknoveno se sluchva purviq ili vtoriq putt chovek kato cqlo kato pravi sex. Posle dori sam trqbva da vliza taka da se kaje. Bih ti preporuchal purvo da si poigraesh s vaginalnite i ustni s glavichkata kato q raztriesh nagore nadolu malko. Samiqt otvor e v dolnata strana i taka kato spuskash glavichkata nadolu i natisnesh shte vleze direktno i osven tova nqma da ima "preskripvane na ustnite" i dosta elegantno shte se poluchi.
    Eating isn't cheating - Arnold

еми са като не мое да уцели6 кво да прайме

Град
    RuSe
    Ами накарай приятелката си да си сложи табела и упътване

това се получава когатомомичето е по-пълничко. Просто в началото я карай тя да е отгоре

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Проблемче

Цитирай Първоначално написано от pablo
    Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е имал като моя пробем. Всеки път като правя секс с приятелката ми и той най-вече при мисионерската поза ми е доста трудно да оцеля дупката. Благодаря предварително за съветите които може би ще получа
    Споко ве като не я нацелиш от първия път има 2-ри ,а и нека тя да го хване и да хо насочи Така де тва никав проблем не е спокс

Ами сложи оптика на хуя бе...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Абе началник, допираш го до срамните устни, плъзгаш го надолу и натискаш навътре и си влиза като у дома. Пък и тая твоята да си го намести, няма само да лежи като дърво и ти да я клатиш...

ima edni magazini .... oryjeini sa nari4at .... tam prodawat edni ne6ta ... optika sa nari4a ...... moje i remont da praqt idi pitai 6ti opreqt li optikata .........

sq ser po temata !! ...... na4i ako prawi6 ot skoro sex e normalno da ti kaja i az bqh taka pyrwite 5/6 pyti i wse s razli4ni jeni mi tq sqka si e razli4na be ...... ama posle sa swikwa ! be cool ne se ot4aiwai !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hm. Tova obiknoveno se sluchva purviq ili vtoriq putt chovek kato cqlo kato pravi sex. Posle dori sam trqbva da vliza taka da se kaje. Bih ti preporuchal purvo da si poigraesh s vaginalnite i ustni s glavichkata kato q raztriesh nagore nadolu malko. Samiqt otvor e v dolnata strana i taka kato spuskash glavichkata nadolu i natisnesh shte vleze direktno i osven tova nqma da ima "preskripvane na ustnite" i dosta elegantno shte se poluchi.
    ами ако му е било за 1/2ри път като разтрие малко с главичката вагиналните устни ше хване да свърши.
    а по темата ми случвало ми се е веднъж
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ne mislq 4e e problem4e, si4ko s vremeto si kakvoto e pisano tova e pisano kasmet, btw nqkoi ot komentarite bqxa mnogo grubi
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

еми кажи на девоиката сама да си го мушне
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си