- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трудно уцелвам
Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е имал като моя пробем. Всеки път като правя секс с приятелката ми и той най-вече при мисионерската поза ми е доста трудно да оцеля дупката. Благодаря предварително за съветите които може би ще получа
т.7
krem4et0
Е, това едва ли може да се нарече проблем, но едва ли има момче, което може да нацели от първия път.
едва ли е проблем ако се случи ведньж, а сато е постоянно мисля че е .....
Ако го правиш за 2-3 път-нормално е да не знаеш.Но ако го правиш от доста време,тва вече си е проблем![]()
в 75% от случаите се получава така. Има ли някаква точна техника в позата....
най-точната "техника" е да кажеш на момичето да го насочи и намести, а иначе малко по малко и ти ще се научиш![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Hm. Tova obiknoveno se sluchva purviq ili vtoriq putt chovek kato cqlo kato pravi sex. Posle dori sam trqbva da vliza taka da se kaje. Bih ti preporuchal purvo da si poigraesh s vaginalnite i ustni s glavichkata kato q raztriesh nagore nadolu malko. Samiqt otvor e v dolnata strana i taka kato spuskash glavichkata nadolu i natisnesh shte vleze direktno i osven tova nqma da ima "preskripvane na ustnite" i dosta elegantno shte se poluchi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Казваш на женската да го намушка![]()
това се получава когатомомичето е по-пълничко. Просто в началото я карай тя да е отгоре
Споко ве като не я нацелиш от първия път има 2-ри ,а и нека тя да го хване и да хо насочиПървоначално написано от pablo
Така де тва никав проблем не е спокс
![]()
Ами сложи оптика на хуя бе...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
Абе началник, допираш го до срамните устни, плъзгаш го надолу и натискаш навътре и си влиза като у дома. Пък и тая твоята да си го намести, няма само да лежи като дърво и ти да я клатиш...
ima edni magazini .... oryjeini sa nari4at .... tam prodawat edni ne6ta ... optika sa nari4a ...... moje i remont da praqt idi pitai 6ti opreqt li optikata .........
sq ser po temata !! ...... na4i ako prawi6 ot skoro sex e normalno da ti kaja i az bqh taka pyrwite 5/6 pyti i wse s razli4ni jeni mi tq sqka si e razli4na be ...... ama posle sa swikwa! be cool ne se ot4aiwai !
ами ако му е било за 1/2ри път като разтрие малко с главичката вагиналните устни ше хване да свърши.Първоначално написано от amatorium
а по темата ми случвало ми се е веднъж
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
ne mislq 4e e problem4e, si4ko s vremeto si kakvoto e pisano tova e pisanokasmet, btw nqkoi ot komentarite bqxa mnogo grubi
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
еми кажи на девоиката сама да си го мушне![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza