- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да ме обича!!!!!
давай снимка да видим ставаш ли за обичане![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Епа и аз искам да ме обичат ама...
Много искаш то човек никога не получава това което иска
е и аз го искам тва.
Мислех си ,че го имам , ама се оказа ,че не е така.
на момичетата им е по лесно.
em..i az go imam toq problem...sq si namerih fr,ama pak mn mn ne vi=urvi..prosto trqa da hoi6 po pove4e mesta det se subirat mladi hora..trqa da si malko otrakana i kat ti haresa nekoi pi4 naprao otiva6 i se zpoznava6 s nego,ili prosto go zagovarq6..iligledai teq saitove za zapoznanstva...impulse,flirt4e,sladyr..az taka se zapoznah s moq fr.....yspeh =D> =D> =D>
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Я дай снимка да те видя, на колко си години? Със сигурност си хубаво момиче. Ако питаш мене не ти трябват гаджета, пълна глупост. Да се занимаваш с момчета, само да мислиш за тях, да те обхваща параноя, да късате, да се събирате да си изневерявате... няма смисъл. Може би съм момче и много ша ма псуват като го видят тоя коментар момчетата, ама си е така. А пък ако си твърдо решена... просто недей чака на готово ами прави ти първата стъпка, преодолей срама. Ама ако питаш мене не се занимавай хич не ти трябва. Учи си, живей си живота, пък то само ще дойде.
ex nesam sedql zna4i mnogo imalo e xora koito sa sedqli i pove4e ot men taq tema me trogna mnogo kakto ida e..Първоначално написано от so^sweet
Nqkoi kazali ti dneska "OBICHAM TE" .. ako nikoi neti e kazal tova pozvoli mi az da ti go kaja OBICHAM TE![]()
i tova predi vreme mnogo me be6e trognalo
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
е то всеки иска нещо....ама трудно го получава, трябва още хляб да ядеш майПървоначално написано от so^sweet
![]()
ПП нестава само с ядене ....става и с акъл
[quote="Bubbly"]Сички тва искамеПървоначално написано от so^sweet
![]()
ама все още няма
![]()
--------------------------------------------------------
То не става ей така от само себе си.Ти въобще харесваш ли някой, че да искаш да падне от небето това момче?Ако си си харесала, действай.иначе така е тъпо да се вайкаш, а ти дори нямаш чувства към някой.
На мен също ми се иска същото ... някое сериозно момче, което да си ме обича! Иначе мераклии много и като вземе да става сериозно и все бягат. И аз съм като теб, но мисля, че срещнах подходящия човек - дано! Не се отчаивай - ще срещнеш подходящия човек![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Suglasna sum..!Първоначално написано от kifla
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Очевидно проблема е некъде в теб,щом си красива разговорлива,добра,би трябвало доста момчета да ти обръщат внимание,незнам къде е проблема...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
хубост,мила,на сила не става.сама ще видиш,4е като спреш да си го поставяш за цел номер 1 и спреш да се напъваш,си4ко ще се слу4и от само себе си!
Споко, аз ден след като изпаднах в такава истерия, че никой не ме обича, си намерих мойту момченце, с което сме вече повече от 8 месеца.И ти ще си намериш някой. :P
Светът наистина си е объркан.Първоначално написано от natity91
Сега е модерно да си тъпа, косата ти да е като на първобитен човек и излглежда все едно не си я ресала с години, да носиш очила, които да ти покриват половината лице (поне да скрият грозотата) и да се мацаш с грим, все едно си някакво зомби. Но пък съм спокойна, защото знам, че на нас, наистина хубавите дори и без грим и умни момичета, времето ни да сме обичани идва по-късно. Но когато то дойде, наистина всичко е много по-специално!
Аз също постоянно се депресирам заради тази тема, но се успокоявам с това, което написах!
Може да не съм модна кукла, но пък съм много по-специална от която и да е такава лигла!
![]()
Напълно съм съгласна с теб. Само че пропусна да кажеш, че сега е модерно и да си кучка. И лошото е че и момчетата почнаха повече да търсят такиваПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
А пък ние разбраните останахме на заден план...Но в тоя свят на простотия...
ми и аз Искам някой да ме обича!!!!!-толкова много ли искам...
Аз пък искам мусака....толкова ли много искам :/
az p1k iskam nqkoq sladurana da mi go zaxape? tolkoz li mnogo iskam![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Да кажем, че съм момче в подобна ситуация .. не съм кои знае какво .. но винаги съм бил нещастник що се отнася до момичетата ..
ПС: и аз приказвам по някога повече ...![]()
![]()
ПС2 : ако някой иска да се свърже с мен .. да ми пише на ЛС![]()
н00 нали за това любовта е толкова сладка .. - защотото си нараняван много пъти .. и накрая когато я намериш си на 7 не ами 8-мото небе![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Dam kofti e i az sam sam ve4e blizo 1 godina pri men e po razli4no sled parvata liubov sled razdqlata znam to4no kakvo tarsq i ne e si4ko v krasotata ne samo pri men e taka darjanieto uvajenieto haraktera ... nie mom4etata gledame po hubavo za sex i za obi4 sled vreme po4vame da mislim po realno i ne tarsim manekenki i tem podobni noooooo az sam s mnenieto si4ko idva s vremeto si![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Хахах, не приказвайте така.И аз до преди 4-5 месеца ходех като монах, ама пък сега знаиш ли кво ми е на главата?Не ме оставят...Както нямах нито една ми се стовариха таман две, а и двете много си ги уважавам и тряаше да нараня едната...
Затуй спокойно, ще дойде време, когато всичко ще ви се нареди на 6.
![]()
Това са по скоро флиртове и забивки,тя иска наистина някой да я обича.em..i az go imam toq problem...sq si namerih fr,ama pak mn mn ne vi=urvi..prosto trqa da hoi6 po pove4e mesta det se subirat mladi hora..trqa da si malko otrakana i kat ti haresa nekoi pi4 naprao otiva6 i se zpoznava6 s nego,ili prosto go zagovarq6..iligledai teq saitove za zapoznanstva...impulse,flirt4e,sladyr..az taka se zapoznah s moq fr.....yspeh
А иначе,всички това искат.И твоят ред ще дойде,от любов няма да се оттървеш.
Не се притеснявай,просто още не си срещнала човека за теб.
![]()