- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как си прайте купона на даскало?
Миииии 26 момчета сме познай как си го правим ... просто няма нито 1 момиче освен някои даскалки .. и всеки си показва всички номера не му пречи никой ..
ПС: забравих да спомена че от 26 има само 2 ма без последно предупреждение за иключване от даскалото![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз и една фр се заяждаме с момчетата подсвиркваме ими след тва се провикваме "СеКсИиИИиИ"
те горките толкова се смущават че несмеят да ни погледнат
![]()
![]()
разбирасе има и някой които ни пращат целувки
веднъж една друга фр взе една запалка и опърли един който седи пред нас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
счупихме един прозорец със шишарка
пеем , бягаме от часовете , редовно ходим на посещение при директорката незнайно защо
скиваме задниците на момчетата
![]()
една фр написа азбуката на един от 9 клас понеже момчето още не я знаеше
![]()
..
имаме си хора за тая рал'та..те са ни зевзеците на класа![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ИменноПървоначално написано от Insatiable
Постоянно се ебаваме с даскалите, което от където и да го гледаш си е голям кеф
![]()
Със стария клас всичко беше на 6, от новия нищо не става![]()
o0o0o0o nie prosto osobeno v 4asovete edin si pee dr si govori s izvanzemnite treti krade ximikali da gi paha v saksiqta na baba si abeee pove4eto ot ligotiq 4ak padat ot stolovete dr pak mu se pikaaeloo cql 4as na zanimava s qi4nicite si 4e mu se pikaeloabee xoraa mn zle ama ima i dr kogato e varha na tapotiqta ama normal de
![]()
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli.I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e , 6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ебаване с даскалите, редовно.
Иначе компанията ми е достатъчно весела за да лежа под чиновете през повечето време , няма определено нещо, с което да се занимаваме. То си идва от вътре и на момента.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
С общата простотия си го правимА в нашия клас тя е прекалено много .. играем карти
мятаме шише с вода и накрая като се отвори шишето..
![]()
лепили сме обувка за пода
карикатури на даскали сме правили .. ох .. мн неща са..
В нашия клас преобладава простотията и лиготията![]()
Абе изсипва ни се в даскало простотията и ни избива лудото.Много бъзици,замеряне с книжки,бой през междучасията,пеене,танци... е много си ни е весело.9ти клас сме,ама пък си се забавляваме като лапета от детската градина![]()
![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ааа... лигавим са и става купона![]()
Ъм,ебавки с даскалите,но само с някои.
Винаги се пръквай някой,който да изтърси някаква простотия и всички да се разхилим.Нямаме си планове,просто се случва.На мен ми е кеф да съм на даскало.Най ми е яко,когато си купя някакви чипсове,просна се на чина и си слушам музика.![]()
мииии танцуваме, лигавим се, натискаме сеаве мн неща и винаги всичко е перфе
![]()
Просто сме се събрали най-големие образи в един клас![]()
Simple, but so beautiful...
Не четох всичко написано но аз се забавлявам като с приятелите от другия клас ходим да пиинем по 1 студена бира на слънце на вънка бягаме от часове и ходим на вънка си правим лаф все по често почна се случва ме гонят от часове заради 1 мои съученик с които избухваме много зверски :Д винаги се хилим като идиоти и винаги сме центара обаче не всеки път седим по цял час ;д абе общо взето е яко такова![]()
хахаах като нашия класс няма никаъде![]()
![]()
много са зле миличките ... е то и аз малко покрай тяхх
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много си избухваме ама последно време чупим квото дойде
![]()
![]()
![]()
замерваме даскалите , пеем си , пушим из стаите пръскаме це
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абеее поне в даскало усещам че съм лапее ама става лудо шоууууу !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еййй направо с кеффф ходя
![]()
![]()
![]()
е не че не съм с последно предупреждение заради отсъствия ама заебиии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Kato mi e zduhano v cqlata staq e tiho, ama hvane li me lignqta- laaaaaaallll, celiq klas se veseli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
деня преди зимната ваканция момчетата от моя клас носиха вино,ракия водка и т.н. и яко се нафиркахме естественно не целия клас щото половината са задрастеняци...и беше супер яко особенно в часа по информатика не можах да си седна на стола...ама кода ни праят все пак не мисля само аз така че сме НАЙ ЛУДИЯ КЛАС В ДАСКАЛОТО!
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
цъкаме хек![]()
bojee .. ni pak smi takuw klas che nqma chas w koito gospojata da ne e kazala che shte izwika direktorkata .. w moq klas wsichki sa nqkwii utkacheni .. dori kugatu praim kontrolna pak rasimprostotii i sa smeim .. ne ni trqa muzika ii tancii i bez tqh moim da si praim kefa .. :]![]()
![]()
![]()
![]()
by buu*