- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се снимаме за да сме по-ефектни !
просто бъди естествен и усмихнат на снимките и ще те харесат...повярвай ми...мразя да гледам някакви пози по сайтовете...то не че и толкова ходя в такива сайтове де![]()
Свастика, спри се, смешен си, и какво е тая твоя нова фалшива регистрация?!![]()
сложи си големи цаки
снимай се в огледалото
сложи си некфа ефектна блузка
напраи си при4еската по някой от си4ки фе6ън на4ини
и се снимай
след тфа мое на фото6оп да оправи6 цветовете и някои нето4ности и готово...
мое се снима6 и от високо
тфа е няма друг на4ин ако пак не ти хареса снимката как си излезал на4и просто не си фотогени4ен тфа не се оправя...
а пък мое и да си природно грозен което е ло6о :S
Много правилно ако желаеш да си тип селско гъзарче от сайт за запознанства,това е методаПървоначално написано от Fesho
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Снимай се като SWASTICA и ще ти се лепят като мушишчки на бидон с вкиснало зеле....![]()
![]()
Какво повече може да иска човек...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
мм моята наи добра фр има тел които прави отвратителни снимки и няма блутут затова ползва моя телкакво лошо има да помолиш някои да ти услужи с гсм за 1 2 3 снимки ..
за ефентно нз прсото трябва да се снимаш когато си в настроение за снимки щото малко или много си личи на снимката дали ти се е снимало или просто еи таи колкото да я имаш я правиш ..
пробваи с различни причоски сложи си големи цаки както ти казаха
експериментираии кат не ти хареса по един начин пробваи по друг.. пък като не стане пробваш докато стане
аиде успех и гледаи да не те хване крастата както мен ме хваща ..
![]()
![]()
Първоначално написано от DjBaloon
+1 =D> Много ме дразнят хора, които се снимат по тоя начин!
А по темата, ами снимай се повече, пробвай различни ъгли... Предлагам ти на всяка снимка да има усмивки, по-готино е!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
аз ти предлагам да си купиш нов телефон или цифров фотоапарат![]()
Маймуна застанала, маймуна излязла.- Тати все така ми вика като не си харесам някоя снимка дето съм я правила я за бележник я за документ.. че така и с тебе
Снимаш се докато се харесаш и готово
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Покажи бицепс! Ако нямаш голям бицепс има няколко трика. Един от тях е да си стегнеш ръката и да я долепиш плътно до рялото си. Така като се разпльока ще изглежда по-голям.![]()
По принцип лятото работя ... като фотограф и ще ти кажа 1 нещо което ми казаха на мене ... когато ми връчиха за 1 път фотоапарат ... " като се снима кон няма как на снимката да излезе магаре .. " таа ти запечатваш момента .. какъвто си в момента .. такъв .. излизаш ... заспал .. ококорен .. изплезен .. уплашен .. какъвто и да си ..
пък това с запознанството е тъпо .. това е моето лично мнение
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Лелеееее,а ако те гледаме тебе колко си 'фотофеничен'...беги-мани.. Снимките ти-обработени 100 пъти с Photoshop-ми то и динозавър да беше,щеше да заприлича на нещо(макар че при теб пак не се е получило...). Някъв фон дьо тен,някви позички...ужас,ужас......Не,бр тле-няма понятие като 'красив' за тебе,ти просто си на космически години от това понятие!Първоначално написано от SWASTICA
Голяма драма, голямо нещо...Както казаха по-горе прави снимки докато някоя ти хареса![]()
The Spark
ami sigurno za6toto imat ne6to v glavata...Първоначално написано от SWASTICA
trqbva da si kupi6 ogledalo
po temata nakarai nqkoi priqtel da te snima bez ti da znae6 .kaji mu da ti napravi pove4ko snimki..... vse nqkoq 6te izleze dobre.uspeh![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
i az tova 6tqh da kaja
Расти и хардкор - опасна комбинация![]()
Не го виждам тоя пич в моша.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
SWASTICA дрисльо... Какво си се хванал да правиш забележки и коментари за правописа на другите... Go back to first grade ще ти кажа аз, тъй като думата "мускОли" някак си не се среща във родния език. Селянин скапан, научи се на правилен български език, няма такъв глагол "излезнах"...
+ 1Първоначално написано от SWASTICA
evala na toq pi4.. to4no i pravilno go e kazall !!!
e vij tiq, snimai se taka i 100% vsi4ki 6te ti pi6at
http://img.photobucket.com/albums/v4...v/101_0028.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v4...v/101_0030.jpg