- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо става така?
Имам един въпрос и моля който може да ми отговори да пише.Значи проблема е следния че като си бръкна в гащите и като си помириша ръката тя мирише на шунда!Каде може да е проблема?![]()
Lost in paradise............
Къпи се по честоПървоначално написано от MindTrip
Ако не е от тва иди на лекар![]()
OfffNishto ti nqma. Poveche dushcheta.
Eating isn't cheating - Arnold
Ми то попринцип си мирише така. затова недей да си бъркаш в гащите просто ей така, ако ще вадиш ... научи се без да пипаш, това е изкуството да си мъж)))
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
няма ли някой да изтрие тея простотии
Ръчкал си кучето у гъзо и не си си мил пишонкатаИзвод: Мий си пишонката, след като се сношаваш с цялата ферма
![]()
e ot selo kato si .... iska6 na parfium da miri6e6..... na 6unda 6e wuni6 mn qsno .... na kwo iska6 ti miri6e smeseno piknq i laina ..... ? i seki den da se kype6 ne moje6 seki pyt kat pikae6 da se kype6 nali ? .... az prepory4wam sy6to da si zima6 du6 seki den ...... i polzwai 4isti 4er6afi !
!!!!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
ebasi smradovete![]()
къпи се човечееее
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
prekalqva6 s 4ekiiite![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
амии проблема ще се оправи, като.. слушай внимателно, няма да повтарям.. първо влизаш в банята и там трябва да се огледаш и да видиш кранче.. завърташ го и си пускаш водата, и се къпеешш, тази процедура я изпалнявай всеки ден и току виш не мирише на шунда вече.. ще мирише на друго.. ама поне няма да е шунда... хахаха![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Това не се ли получава , когато имаш "шунда"?
Къпането също е спасение МАЦКА
Ако продължава да ти мирише на шунда , викни ме ще те оправя![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mi ako 4esto si burka6 v ga6tite i to ne s 4isti ruce moje da si si lepnala ne6to! to nikoga nemoje da meri6e na parfum, no ispolzvai intimen sapun redovno i moje da se podobri ili otidi da vidqt dali nqma6 nekoq infekcia!
батка закачи си едно (борче) ароматизатор за кола на ...... даже може да сменяш ароматите (примерно днеска ванилия утре кокос) а и ако някоя реши да ти го лапне ше я изненадаш с тая плодова салата![]()
полей с мента+мастика и ще смениш аромата и след къпане може да държи още![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
одрежи го
хахаха
Първоначално написано от wehrmacht
уърд чи![]()
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Проблема е в личната ти хигиена, която хич я няма явно...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
не си вади ръката, дръж я там, така ръката няма да си я миришеш!