.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Какво ви прави щастливи?

Мисля,че тук е мястото да се развихрите и да ме направите и мен щастлива,като всеки един от вас сподели,какво го прави щастлив :) :grin:

Град
    Sofia
    Радват ме малките неща
    Примерно усмивка от непознат. Приятна изненада от приятел.
    Или когато в задушевна обстановка се получава с някое момиче , небрежния флирт. Успеха в работата. Или възможностите , които ми се отварят при започването на нова такава.
    Също така нещата които си наумявам и успявам да постигна макари с трудности /даже тогава се чувствам по-щастлив/...
    И много много други неща
    А теб?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    radvam se na hubavite ne6ta i kogato e stanalo ne6tu hubavo za nqkoi moi fr no ne i na usmivka na nepoznat................
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Враца
    като чуя нещо за България , нещо кат се пее химна или каквото и да е напрао притрепвам и ми става мноо мило отвътре

също така усмивка
    нужното отношение в нужната ситуация
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

щастлив в нещо свързано със секса... или щастлив по принцип?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    radvam se na hubavite ne6ta i kogato e stanalo ne6tu hubavo za nqkoi moi fr no ne i na usmivka na nepoznat................
    как реагираш само
    Да ти кажа ли случи се така , че заработих с едно момиче, с което имахме любовна овертюра и нещото което първо й е направило впечатление още преди да се познаваме е било , че докато сме се разминали по улицата аз съм й се усмихнал. Да ти кажа не си спомням кога е било това нещо , защото аз не си я спомням преди да ми стане колежка /все пак е живяла и в моя квартал/. Някъде бях чел , че хубавото настроение се постига като ходиш усмихнат. колкото и да ти е мраченм деня. Така свикнах да се усмихвам на хората /особено симпатичните и красиви жени и момичета с които се разминавам/. Да ти кажа много са такива мрачни като теб , което обаче не ме отчайва има много такива които ми се усмихват и незнам защо точно в такива моменти /когато съм мрачен и тъжен/ изведнъж забравям проблемите и се радвам искрено.
    Незнам дали ти звучи глупаво , но просто живота е прекалено гаден , за да си позволим да страдаме от това...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Щастлив съм като знам че приятелката ми не се ебе с други.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    вагиналните секрети

Много зам разостен когато някои BG-спортис стане 1-ви аз лично сам ставал!!
    Падвам се когато кучето ми размаже някое др. куче, и когато имам добри уценки (ТОЕСТ РЯДКО )!
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие

Супер фен
    Може да се каже, че съм щастлива от момента, в който се запознах с гаджето ми....преди това.... shit....

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    като чуя нещо за България , нещо кат се пее химна или каквото и да е напрао притрепвам и ми става мноо мило отвътре

също така усмивка
    +1 Kolkoto i da se qdostavam postoyanno na bulgarite i prostotiqta, v momenta v koito usetq rodnite simvoli, istoriq i t.n. v dushata mi trepva. Poveche obache za blizkite hora okolo men. Mislq, che nai-prekrasno se chuvstvam kogato se razbiram s horata na koito durja i sum spokoen blizo do prirodata. Po otnoshenie na sexa ... edna hubav flirtuvash pogled ili edno uj nebrejno dokosvane ponqkoga mogat da mi napraqt denq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от skatemore

също така усмивка
    +1 и когато видя 4е има б1лгарски световен рекорд, сега мятам да настигна 1 оба4е много имам о6те да тренирам
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Приятелката,приятелите,три ковете който стъпя със скейта или с байка...графитите който ми се получат....якия джойнт също ме прави щастлив...но фрийстайлите с мойте хора+ як бийтбокс ме правят изключително щастлив
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

...

Do skoro ni6to ne me prave6e 6tasliv NO!-Edno momi4e sq me radva adski mnogo ako 6te zaradvam nqkogo(tq e ot Stara-Zagora) ... Tq mn me radva 6tot e mn pekano momi4e az adski mnogo q haresvam a naskoro mi kaza 4e i tq mene(makar da nqmam hubavi strani ) ... Koeto me izstrelq na 7-moto nebe :P ... Za sego tova me pravi super 6tastliv ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Ми сладури мен мн ме радва когато виждам че аз съм донесла радост на някой :) когато съм заобиколена от приятели...и разни такива малки неща ме правят лично мен щастлива колкото и банално да звучи :)

Аз пък винаги съм щастлива,радостна и усмихната,каквото и да става, все ще съм щастлива,някои мои фр си мислят,че постоянно съм напушена.....като се случи нещо гадно и аз си казвам вс път " но нима това е най-важното ?!?! " Абе общо взето голяма лигла съм,приемам вс от добрата му страна..и мн си се кефя на животеца ! (*)

hottie
    Guest
    moite blizki me praviat istinski 6tastliva su6to taka i moreto,slunceto i zvezdite liatno vreme.

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Радват ме и най-малките неща. Дори и да срещна някой стар познат и да си поговорим, макар и малко, след това винаги си тръгвам с широка усмивка Даже и да направя нещо добро за някой или за мен, винаги съм много щастлива :P
    Reality is wrong. Dreams are for real

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Щастлива съм когато сутрин след като се събудя ставам и излизам на балкона да погледна морето (:

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    най-голямо удоволствие ми носи оргазма тогава съм най-щастлива

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Когато Man.Untd побеждават

Град
    Варна
    Ми темите в този раздел

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Какво ме прави щастлив ли ..
    Ето , показва се романтиката в мен

Прави ме щастлив , когато се сетя за приятелката ми ..
    Прави ме щастлив всеки момент прекаран с нея , щастлив съм и когато сме хванати за ръка , когато сме прегърнати , когато се гледаме ..
    Щастлив съм , направо ми иде да изригна , когато ми говори на ухо , когато си играе с косата ми (гали ме по врата) ...

Прави ме щастлив всичко свързано с нея ..

Прави ме щастлив , когато баща ми се прибира от курс , прави ме щастлив мисълта , че радвам някой , прави ме щастлив да видя някой усмихнат ..

Много неща ме правят щастлив .. всичко малко и голямо
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

hottie
    Guest
    lubov lubov ! lubovta e nai-velikoto 6tastie na sveta !

този на аватара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си