- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОМ4ЕТА плс отговорете
моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
juhjkjkk
С големи гърди разбира се, но ако си мислиш че гаджетото ти ще те зареже щото не са ти големи колкото на Памела Андерсън - лъжеш се. Така както вие не ни ядете за малки пишки, така и ние няма да ви убием ако сте с малки цици. Айде дишай дълбоко
Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....
lele....Interesni predpochitaniq ....
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от Alabalaportokala
с една дума няма никаква причина да се притесняваш.Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....
С нормални за фигората и гърди.Предопочитам стегнатия бюст.Твърде големите ми отвръщават.Преличат ми на виме.И се лашкат забавно.
.. за мен не е от значение .. само да не са мн мн мн мн малки![]()
Яла тука котио ти напълня дурата с любов![]()
![]()
![]()
чуваш ли се ми кажиПървоначално написано от eeeeeeeeee
пахаахаха .. тря да си много не умна за да задаваш такива въпроси .. защото никой не избира какъв да е .. така че и да ти кажа че си добре или зле .. няма да можеш да промениш нищо .. а ако се интересуваш от това зарди приятеля ти дали не него ще му хареса по хубаво зарежи ако те харесва ще е зарди самата теб а не циците ти ..
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
ami za men li4no nqma golqmo zna4enie no kakto sqko mom4e bih predpo4el s golemi garditi kakvo 6te predpo4ete6 s malak 4len ili s golqm
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
boje gospodi!!!! kak moje da pitate takiva ne6ta neznam..... estestveno 4e nqma pproblem
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе не е чак толкова от значение гърдите,важното е кво има вътре ..
P.S. Предпочитам нормални![]()
Темата е тъпа, подплънките също, но и яките балони! Личното ми предпочитание е нормални, стегнати, но съм бил със всякакви. Не е толкова от значение, много други неща са по важни, това е второстепенно, дори маловажно. Зависи от човека.
lostinMINIMAL
Първоначално написано от Alabalaportokala
100000000000000000000х БРАВООООО!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
da 4udensi razmeri![]()
no ako momi4eto e s takiva razmeri 1/70 i tam ko be6e i e nqkfo blasnato v liceto ne misq 4e shte e sashtoto pak i ko as pritesnqvash za edno cici we xaxax :}
nali imash ne6tu tam :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
с тия данни които остави можеш да изглеждаш по 100 различни начина . дай снимка тук или на лс и ще ти кажаако искасш де..
Ми ако си сложиш снимка да те видим ... то от размери файда няма тряя лайв да видимПървоначално написано от eeeeeeeeee
а и да ти кажа аз лично ако си харесам едно момиче ... няма толкова значение кви пък са му гърдите ...
Аз съм момиче но моя отговор е - най-красиви са СИМЕТРИЧНИТЕ с тялото гърди.Всичко трябва да е с горе-долу еднакви пропорций.Нито е красиво мн високо момиче с малки гърди нито много ниско с големи![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
"Разни хора, разни идеали"![]()
Колкото и да е красива, ако е някаква "куха лейка"...
Madness is the gift, that has been given to me.
Няма никакво значение за мен. А и цифрите дето си дала не са лошиПървоначално написано от eeeeeeeeee
ако изобщо може да се съди по тях...
За мене няма значение какви са гърдите важното е характера на момичето и да е красиваПървоначално написано от eeeeeeeeee
Нали се сещаш че може да е с мерки на модел
Дай снимка иначе от горе написаното става , но човек рядко се влюбва в цифри така че
с1с неините си без доп1лнителни екстри
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от eeeeeeeeee
Перфектно![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
po dobre da sa malko po malko ot kolkoto golemi ddz pove4e me kefqt srednite ot kolkoto mnoogo golemi ili p1k golemi ddz po skromen s1m predpo4itam sredni![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$