.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

МОМ4ЕТА плс отговорете

моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
    juhjkjkk

Супер фен
    С големи гърди разбира се, но ако си мислиш че гаджетото ти ще те зареже щото не са ти големи колкото на Памела Андерсън - лъжеш се. Така както вие не ни ядете за малки пишки, така и ние няма да ви убием ако сте с малки цици. Айде дишай дълбоко

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Shumen
    lele....Interesni predpochitaniq ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    С големи гърди разбира се, но ако си мислиш че гаджетото ти ще те зареже щото не са ти големи колкото на Памела Андерсън - лъжеш се. Така както вие не ни ядете за малки пишки, така и ние няма да ви убием ако сте с малки цици. Айде дишай дълбоко
    Абе предпочитам средни ама и на малки ще се радвам ако компенсира с друго, големи не са за предпочитане щот посел увисват....
    с една дума няма никаква причина да се притесняваш.

Град
    София
    С нормални за фигората и гърди.Предопочитам стегнатия бюст.Твърде големите ми отвръщават.Преличат ми на виме.И се лашкат забавно.

.. за мен не е от значение .. само да не са мн мн мн мн малки

Яла тука котио ти напълня дурата с любов

Re: МОМ4ЕТА плс отговорете

Цитирай Първоначално написано от eeeeeeeeee
    моля ви отговорете ми на въпроса какви момичета предпочитате с големи или с малки гърди и защо нуждая се от отговора ви кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар
    чуваш ли се ми кажи пахаахаха .. тря да си много не умна за да задаваш такива въпроси .. защото никой не избира какъв да е .. така че и да ти кажа че си добре или зле .. няма да можеш да промениш нищо .. а ако се интересуваш от това зарди приятеля ти дали не него ще му хареса по хубаво зарежи ако те харесва ще е зарди самата теб а не циците ти ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

ami za men li4no nqma golqmo zna4enie no kakto sqko mom4e bih predpo4el s golemi gardi ti kakvo 6te predpo4ete6 s malak 4len ili s golqm
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    boje gospodi!!!! kak moje da pitate takiva ne6ta neznam..... estestveno 4e nqma pproblem
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Валхала
    Абе не е чак толкова от значение гърдите,важното е кво има вътре ..

P.S. Предпочитам нормални

Град
    Ловеч
    Темата е тъпа, подплънките също, но и яките балони! Личното ми предпочитание е нормални, стегнати, но съм бил със всякакви. Не е толкова от значение, много други неща са по важни, това е второстепенно, дори маловажно. Зависи от човека.
    lostinMINIMAL

Град
    плевен д-ге
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

100000000000000000000х БРАВООООО!!!!!!!
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    da 4udensi razmeri no ako momi4eto e s takiva razmeri 1/70 i tam ko be6e i e nqkfo blasnato v liceto ne misq 4e shte e sashtoto pak i ko as pritesnqvash za edno cici we xaxax :} nali imash ne6tu tam :}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

фсд

с тия данни които остави можеш да изглеждаш по 100 различни начина . дай снимка тук или на лс и ще ти кажа ако искасш де..

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Ми ако си сложиш снимка да те видим ... то от размери файда няма тряя лайв да видим а и да ти кажа аз лично ако си харесам едно момиче ... няма толкова значение кви пък са му гърдите ...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз съм момиче но моя отговор е - най-красиви са СИМЕТРИЧНИТЕ с тялото гърди.Всичко трябва да е с горе-долу еднакви пропорций.Нито е красиво мн високо момиче с малки гърди нито много ниско с големи
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

"Разни хора, разни идеали"

Колкото и да е красива, ако е някаква "куха лейка"...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Няма никакво значение за мен. А и цифрите дето си дала не са лоши ако изобщо може да се съди по тях...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

За мене няма значение какви са гърдите важното е характера на момичето и да е красива

Нали се сещаш че може да е с мерки на модел
    Дай снимка иначе от горе написаното става , но човек рядко се влюбва в цифри така че

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    с1с неините си без доп1лнителни екстри
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

кажете си мнението ако момичето е 1.70 с гръдна обиколка 85 и тежи 52 кг би ли ви хар

Перфектно
    ~ EviL DeViL ~

po dobre da sa malko po malko ot kolkoto golemi ddz pove4e me kefqt srednite ot kolkoto mnoogo golemi ili p1k golemi ddz po skromen s1m predpo4itam sredni
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си