- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да помогна на приятелката си
Здравейте!Моля ви за помощ от името на една от моите мн добри приятелки,та проблема й е за това че й лепнаха етикета "КУРВА" защото искаше да скъса с гасжето й и се отпусна малко за да го накара да скъсат ама не се отпусна кой знае колкоИ вече е "КУРАВАТА НА ДАСКАЛОТО" това ме дразни защото тя не е такава нито се разголва нито се перчи и е с голямо самучуствие.Кажете ми как да й помогна
![]()
Sledvashtiqt pyt,prosto da mu kaje,4e kysat -.-![]()
![]()
tolkova li e trudno.Za men e kurva (ne vnai-lo6iq smisyl na dumata,ama pak..)
я кажи кое е даскалото??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Просто е трябвало да му каже, че искат да скъсат. Ако се е мятала на шията на други момчета, докато е ходела с него, още по-зле за нея... Тва са лапешки работи.
ПС: На колко години е приятелката ти?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
аммммм в къф смисал в не най-лошия смисъл на думата не искаше да му го казва защото щтеше да му стане супер гадно тя не е такава и аз кат неина приятелка искам да махна грозния етикет защото не е вярно защо мислиш че е курва само тва немога да разбераПървоначално написано от Naman07
Драган МанчовПървоначално написано от tuzaro
В този случай не можеш да и помогнеш...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
аммммм на 13 що??Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Няма какво да направиш...
А и както имаше един коментар...Ще отмине, няма да трае много...
А и сте на 13 години...
ПС...![]()
ем..Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Нормално е така да къса тогава с приятела си
:P
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ми потупай я по рамото и и кажи че не е вярно или и кажи да ги пита дали са сигурни че е спала със секи срешнат че да и викат курва ... ддз в моя град има клипчета с едни момичета дет духат и са ебат ама незнам дали някой им вика че са курви ... поне за мен повечето жени са такива и не ми прай кой знай кво впечатление
Детински истории...
На по 13 пък сте курви, пък гаджета.. и се обичате и страдате... направете си филм.