- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако играете на истина и ви накарат...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

1.da celunete nqkoi/q :P
2.ili da go/q barnete otdolu
3.ili da celunete 4ovek ot su6tiq pol ot kompaniqta vi
BIHTE LI PRIELI RISKA?(vaprosa glavno e za nepulnoletnite no i pulnoletnite da otg ako iskat)
Е ае сега за една целувка, не е кой знае какво "осмеляване"... ако съм свободна няма да е кой знае какъв проблем, ако имам връзка няма, все пак... е идиотско.
Барането... хъхъх, зависи в какво настроение съм ахахха , но едва ли.
Целувка с момиче... няма да ми е никакъв проблем.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не небих го направила за нищо на света особенно 3-тото.
ИСКАМ ДЪВКА!
Първоначално написано от extreme_
Хах, тва са идиотските игри, които играят четвъртокласниците, когато нямат какво да правят или хормонясалите тийнове, които съвсем са закъсали за женско/мъжко и за "осмелявам се" цъкат само натискания, обарвания, мляскания по пръстите на краката и т.н.

-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

точно третото е най-приемливо за мен, не че съм обърнала резбатаПървоначално написано от MIKROBA

иначе си зависи от човека за 1-те 2

Ооо не. В никакъв случай... Рискът е прекалено голям..
И кое му чудното и предизвикателството?
1 - от воле
2 - че кое му лошото брееее
3 - тука вече не (е зависи, ако е целувка по бузата, ама после в замяна печелим женски стриптийз от някоа сладурана, може да се прежалим по една буза деа )
Някой май още няма лична карта, а и го вълнуват съвсем обикновени нещица?
Личи си, че не си барал катерица още
:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и трите съм ги правила , второто ми беше малко трудно но след една чашка го направих

Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Само някои неща

Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
еми да-що да не..тва е игра все пак
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
темата, както и играта, както и авторката са &*(*(&)$&*(@$*(&^@$&*()@$&*(
да ви иам игрите
Първото и третото съм го праила вече когато сме играли на бутилка и невиждам кво лошо има това е само игра а и аз съм ставала свидетел на далеч по-имтимни неща когато сме игралиВажен е купона и компанията ако сте заедно от много време невиждам защо не

Бих ги направила всичките... щом е за бъзика.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
с мен отдавна никой не желае да играе на truth or dare....
не! прекалено рисковано е!
АРЕ ИЗТРИЙТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ БЕ!

Нямам против, стига да не трябва да целувам някой дебел, грозен или смрадлив..

Робинята на Quench

4e kvo mu elo6oto
da celuna mom4e... se eno nikoga ne si go pravila ... da go pipa6.. nz si kade.. emi se eno do sega ne si.. da se celuva6 s dr momi4e.. mi i tva se eno ne si go praila...tova pone za men se otnasq de

От снощи съм ги правила и трите ...И не виждам кво лошо има щом е за базика

Към авторката.По-тъп въпрос не можали да измислиш?
за 1-то няма никакъв проблем и 3-то няма да е много сложносамо за 2-то не съм сигурна ама предполагам че трябва да съм доста подпийнала
иначе няма да се осмеля