Цитирай Първоначално написано от slAduk17
Сега незнам какво да правя в петък цял ден бях с бившата,тя си има гадже само че аз отидох до тях да се видим защото се бяха събрали.Отидох и гаджето и го нямаше и там неговите приятели бяха и седим нещо с нея гушкахме се и после си тръгнах след няколко часа пак отидох и бяхме само 2-та и аз съм легнал на леглото и я гледам и викам помниш ли на 21-ви октомври аз си отидох на село а ти веднага с друг.Почнах да й припомням разни неща и тя само седи и се разплака аз я гушнах и така правихме може би най-хубавия секс до сега и после сме седнали на ръба на спалнята и тя некфа се подпряла на мен и аз я гушнах и тя взима завивката и вика "Мило,виж палатчица,палатчица" и некфа такава ни зави и беше толкова хубаво.. беше както преди как си се държахме.В събота тя првеше купон и аз отидох нахалника да видя какво става и гаджето и беше там и ми вика ти пък какво правиш тука и почна ми се дърви ам нищо седим там и те 2-та почнаха много да се карат и викат и видях че той сигурно ще я удари и викам "брат я по леко я ходи си легни много си пил и оня ме удари такъв и аз тръгнах да го бия ама бившата му вика на него край до тука бяхме" и го изгони и тогава и аз отидох при нея и я гушнах и тя почна да плаче и ме бутна и ми вика махай се и ти.. ти си виновен за всичко аз го обичам а сега с него скъсахме заради теб мразя те .. и почна да ми се кара днеска сутринта и звънях и тя вика "теб те обичам повече от него,но ти не си заслужаваш.." и това беше каза повече да не я търся и да не и говора ;( ... и сега нз какво да правя ..
Ti si glupak bez moral,kak moje da legnesh s momi4e ,koeto ima vryzka s drug?1vo i 2ro Otkade si tolkova siguren naprimer,4e ako trygnete pak ,tq nqma da ti izneveri s drug(kakto e napravila s teb)..a kvo moje da praish sq...mi ne se mesi pove4e,izbora si e nein -.- .Aman ot idioti,da ne si na 5 godini ,4e da iskash syvet ot tuk ?!