- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ
Гордея се,че съм Българка....И се Радвам,че не съм само аз....Деца,поровете се малко в книгите, ще намерите Причина да чуствате горди от ФАКТА,че сте българчета!!!!
Българите-това са народът,който имаше всичко,което е пожелавал;те вярваха,че светът е открит за Тях;те никога не се съмняваха в победата си;това е народът на който се учудваше светът.
Магнус Феликс Енодий, 486г.
![]()
![]()
:P
Много точни и силни думи, искренно те поздравявам за тяхПървоначално написано от Silent_girl
![]()
Гордея се много повече,отколкото самата аз мога да си представя. Ако има нещо,което най-много обичам на тоя свят,то е България.
Само искам да изкоментирам нещо,което много хора казват:
Нима не осъзнавате,че държавата - това сме ние.Обичам страната,мразя държавата!Какво сте ми заквичили срещу политиците? (Не,че ги оправдавам.) Та те са няколко стотици,а ние сме милиони. Ако се обединим,ама наистина действайки заедно и единно,лесно ще ги свалим от власт. Много от случаите ни на падения в миналото,са били поради факта,че владетелите са се разделяли и воювали помежду си. Не случайно хан Кубрат е показал символичното счупване на пръчките и тяхната здравина,хванати заедно. За какво пред сградата на Народното събрание стои надписа "Обединението прави силата",замисляли ли сте се? Защото това е мъдростта,оставена ни от прадедите,според която логика България трябва да върви напред.
Ето един клип от мен:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwo963CXaiM&feature=channel_page[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=mwo96...e=channel_page
Чак да се гордея-не.Но съм благодарен на това, което имам, има хора дето от глад умират![]()
Да, горда съм, че съм българка и не ги разбирам тия, който не се гордеят.
Stay up all night with the stars *
Da
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
За съжаление моят ми отговор е твърдо 'НЕ'.Не ми е приятно да го споделя,но дори изпитвам леко притеснение,когато ме попитат нещо за България.Последния върпрост беше във връзка с репортаж по Сакй Нюз,питаха ме за българската мафия,дали всичко в България са като 'ония'(става въпрос за репортаж свързан с ромите,техния начин на живот и отношение към децата-даваха едно дете завързано в дома си),абе лоша работа.Няма с какво да се гордея....
+1 NA MENE DAJE I SAS KENLII NE MI OTVRASHTATПървоначално написано от Rebirthing
![]()
винаги съм се гордяла,като казвам,че съм българка и ще продължавам да го правя.България Над Всичко!
България е Турски Клозет ................добре я описаха....
Еми да я промениме.България е Турски Клозет ................добре я описаха....
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
gordeq se 4e imam bulgarski koreni
obi4am mnogo bulgarskiq folklor i nqkoi tradicii :]
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Пример за промяна. Трябва да промените това което показахте на протеста на 14 януари и тогава да мъчите да променяте България. Пиша ВАС защото не съм бил аз на протеста а следя по-новините какво става понеже не съм в България.Първоначално написано от Националист
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ами трябва да има доста хора за тази промяна,на мене ми е болно,че в миналото е била велика държава,красива страна и проие,а сега както се казва за 20 години,стана супер зле.окрадоха всичко,застроиха красивите места,не остана природа и кислород,навъдиха се цигани-повече от хлебарки,управляват ни резняци.....е това е то,с какво да се гордея.Не трябва човек да разчита само на миналото,ами да погледне насточщето и да си даде сметка,дали това насточще може да доведе въобще до бъдеще.....Първоначално написано от Националист
Ами трябва да има доста хора за тази промяна,на мене ми е болно,че в миналото е била велика държава,красива страна и проие,а сега както се казва за 20 години,стана супер зле.окрадоха всичко,застроиха красивите места,не остана природа и кислород,навъдиха се цигани-повече от хлебарки,управляват ни резняци.....е това е то,с какво да се гордея.Не трябва човек да разчита само на миналото,ами да погледне насточщето и да си даде сметка,дали това насточще може да доведе въобще до бъдеще.....[/quote]
Така е!Но това значи ли,че трябва да се откажем от родината си ?да се срамуваме от нея и напълно да забравим,че сме българи ?...вместо да се опитаме да оправим нещата...
Да се гордея,че съм българка ми се струва малко преувелечено.Не ме е срам,че съм от България,но пък не намерих шанс да остана.Мисля че в чужбина,ще устроя живота си по-добре...
ДА ГОРДЕЯ СЕ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
Не забравяйте че сме БЪЛГАРИ един от наи великите и слaвни народи....Трябва да сте горди с това и да оправим до колкото можем тази държава..Нашата държава.
Аз съм на 16 години и знам че нашите родители нищо не са направили и истински се надявам аз и моите набори да променим българия защото искам да се сетите колко хора са умряли за нашата свобода а ние какво правим??? Пропиляваме всичко.
Хора всичко зависи от нас ,но на съвременния българин му липсва самочувстие и самоуважение - той е един голям КОМПЛЕКСАР - малко са хората, които се съпротивляват на "течението" - всеки гледа да се изкара патриот, но когато стане дума за действие същия този си вика ...
абе нека друг да "поведе хорото, пък аз ще се хвана после"!!!
Промяната ще дойде, но още не и е дошло времето - българина ще търпи още много да му серат на главата преди да се надигне и размаже шепата кърлежи, които смучат кръвта му ежедневно. Промяната ще дойде, когато българина спре да се кланя на КУРВИ и МУТРИ !!! До тогава ще газим в лайна !!! И до това "тогава" няма определен срок - всичко зависи от самите нас !!! ХОРА НЕ ЗАБРАВЯИТЕ БЪЛГАРИЯ , ЗЕМЯ НА БЪЛГАРИ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!
МОЛЯ ТЕ ОТИДИ В ЧАС ПО ИСТОРИЯ !!!Първоначално написано от iYiWhitePoweriYi
1. били са 3-ма братия на мястото на днешна Русия
1-ния е дошъл сега където сме ние
др-я останал там
а 3-тия никой не знае нищо
дефакто
Всичко славианско е 1 народ ....
И само да кажа че Българският език е майката на славианските езици
ще ми спорите
но аз се виждал с хора от цял свят и аз ги разбирам тях а те не...
всички от тях говорат накъв диалект от различните краища на БГ
пример сръбския е от Банско
а белоруския е от власите...
1. нямаш правото да ме критикуваш живял съм в бг ~5 години и Българския ми е по-добър от 80% от идиотите дето живеете тамПървоначално написано от iYiWhitePoweriYi
2. не схвана... ма не се и съмнявам...
3. и мене ми писна от тъпи селяни с претенции ма не ти го казвам...
А ние дето живеем в България сме идиоти. Не те ли срам да обиждаш братята си бе безродник!Видяло се куче у потури като си в чужбина ние дето живеем тук какво вече сме втора ръка хора. Ама не ние селяните неможе да се сравняваме със царското синче живеещо в "ЧУЖБИНА".Дришльо заблуден с тая приказка за идиотите ,които живеем в България си навлече гнева на целия български народ.
Дедитети откъде са бе каун да не са от Бъкингам? И те ли са идиоти?
1. били са 3-ма братия на мястото на днешна Русия![]()
Много си добър по география. Различаваш ли Русия и Украйна? И братята са 5 Батбаян ,който остава там,Котраг -между Дон и Волга,Асапрух - тук ,още един който отива в Панония и един ,който се заселва в Италия.
Между раса,народност и език правиш ли разлика?Всичко славианско е 1 народ ....
пример сръбския е от Банско
а белоруския е от власите...Ти си бил и голям лингвист. Сръбския идвал от Банско да сръбския и руския имат голямо влияние от българския ,но това незначи баш от Банско.
Власите говорят от групата на романските езици близък до френския и италианския ,а белорусите славянски най-близък до руския и украинския.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
навлекох си гнева на некъф идиот дето дори не знае за какво се бориПървоначално написано от Националист
излез малко от БГ виж и др-те хора
после послушаи и др-те езици
а после попатуваи из БГ
опс извиняваи
то идиотите като тебе не са излизали и на 5 км от селото си
как няма ви псусам ве селяци
като си живеете на село и псувате тея дето са обиколили света 2-3 пъти?
и с тфа
"царското синче живеещо в "ЧУЖБИНА""
доказа какъж комплексар си
бърка ли ти в очите
ще ти бърка още дълго време
а са се оправяите сами селяни такива...
като си живеете на село и псувате тея дето са обиколили света 2-3 пъти?Леле ще ме спукаш Толкова пъти си го обиколил този свят, че и ти незнаеш колко пъти.Мале-мале. А не говори добре за теб щом като си го обиколил 2-3 пъти света и не правиш разлика между Русия и Украйна ,а един тъп селянин като мен ги различава.
Мен не ми пречат хората дето обикалят света ,а ми пречат малоумните ти коментари. Но явно си такъв дебил ,че и това не разбра.
ТЕ хората са си направили наука за езиците. Ти да не си глух ,щото влашкия няма нищо общо със славянските езици.навлекох си гнева на некъф идиот дето дори не знае за какво се бори
излез малко от БГ виж и др-те хора
после послушаи и др-те езици![]()
Да чак ще се гътна от завист ама не затова ,че си в чужбина а заради безграничният ти интелект.и с тфа
"царското синче живеещо в "ЧУЖБИНА""
доказа какъж комплексар си
бърка ли ти в очите
ще ти бърка още дълго времеОспокой се малко ще вземеш да се насереш от толкова напъни от гордост че си в чужбина.
![]()
Ало фифи. Аз искал ли съм нещо от теб или ти ще дойдеш от чужбина с твоят свръхум и с един замах ще направиш България земен рай.а са се оправяите сами селяни такива...И сам си се оправям.
И да съм от село какво, или тези от селата не са хора!? Галфон пак те питам дедите ти откъде са дошли? Те крави и овце не са пасли? А може би са барони?как няма ви псусам ве селяци![]()
![]()
![]()
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Даркнис, ти си срам и позор. Не стига това, ами си и зверски неграмотен като ти гледам постовете, освен това си толкова скаран с историята, че няма никакъв смисъл да се води исторически спор с такъв лаик на тема история като теб. А и с географията май... В коя чужбина живееш точно ти, тази от сънищата май... И като живееш там нима не миеш чиниите и кенефите на "западняците", а можеби на американците, руснаците или някои други... Айде ходи си придаваш фасони в някоя друга тема, тука се излагаш и затъваш в противерочия тотално.