.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 391
    Написано е на няколко места, но ще го повторя - ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА !!!

чак пък да се гордея

Гордея се, разбира се. Само дето държавата ни не е никак в цветущо положение..

мн ясно се гордея то сеа няя с ко ама историята ни е велика

мн ясно се гордея то сеа няя с ко ама историята ни е велика

Град
    столицата
    Докато нещата,с които се гордея са по-малко от нещата,с които не мога да се гордея,няма как да съм горд.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Обичам родината, мразя държавата. Споко обаче, дайте още 10 години на нащо поколение и сами ше оправим нещата.

Иначе горд съм разбира се, кой не е.
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Е там...
    Българите винаги се оплакват че държавата им е боклук и няма правила и никой не ги спазва
    те искат да живеят на място където се спазват правилата и всичко не наред
    но те не искат да го направят това в България...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Българите винаги се оплакват че държавата им е боклук и няма правила и никой не ги спазва
    те искат да живеят на място където се спазват правилата и всичко не наред
    но те не искат да го направят това в България...
    Кой е казал че не искаме, просто така седят нещата че не всички можем да постигнем това към което се стремим в България.
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    За жалост не! Много съм пътувал по европа и никъде не ни искат НИКЪДЕ! Всеки си казва: ''щом е българин ясно ...'' Та ние какво сме дали на света за да ни уважават? Ние можем да бъдем само един лош пример на света...

Много съжалявам, че го казвам, но това е истина която неможе да я подминем..

Е писнало ми е от мрънкалота като вас!

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    За жалост не! Много съм пътувал по европа и никъде не ни искат НИКЪДЕ! Всеки си казва: ''щом е българин ясно ...'' Та ние какво сме дали на света за да ни уважават? Ние можем да бъдем само един лош пример на света...

Какво сме дали на света- ами например писменост, култура, цивлизация, макари в исторически план. Защото когато България е градяла цивилизация в духовен и материален аспект, французи, германци, италианци, а да не говорим за най-големите помияри- американците ги е нямало на картата на света! Това ясно ли ти е? Или пак ще кажеш, че нищо не сме имали и нищо не сме дали? Мога да ти кажа, че освен Византия, която е била все пак по-напред от нас, няма друга страна в исторически план през Средновековието, която да е била по-напред от нас. Това са били цивилизационните центрове на Европа- ние и Византия.

Град
    Варна
    ДА
    Поради редица причини...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Re: ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!!!!!!
    ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
    Съгласна съм с теб и ДА ГОРДА СЪМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

аз не се гордея българия не е това за което са се борили патриотите и родолюбците тя е една мутренска даржава управлявана от корупция догодина живот и здраве ще живея далече в чужбина и няма да съжелявам ! няма да си съсипвам живота в държава която не дава шансове за реализация и живот какъвто можеш да имаш в чужбина !

Град
    Улицата
    Та ние какво сме дали на света за да ни уважават?
    Какво ли? Еми освен това което изброи kristo , българин е измислил по - добрата аеродинамика на самолетите, българин прави джантите на мерцедес и по половината тунинг на брабус (ако знаеш какво е това ) първият копютър, това което цял свят използва днес и т.н и т.н. Порови се малко из нета и ще видиш колко неща сме дали на света.Най - малко бъди горд с природата. Има ли държава в която да има море плаж и на 200 метра от плажа да има гора? Еми Не няма това е само ТУК. И пак ще го кажа ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от varSAritai
    аз не се гордея българия не е това за което са се борили патриотите и родолюбците тя е една мутренска даржава управлявана от корупция догодина живот и здраве ще живея далече в чужбина и няма да съжелявам ! няма да си съсипвам живота в държава която не дава шансове за реализация и живот какъвто можеш да имаш в чужбина !
    хаха добре избягай от роднини, приятели и ще те вида и не мисли че в чужбина ще ти е по лесно
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от kristo

Какво сме дали на света- ами например писменост, култура, цивлизация, макари в исторически план. Защото когато България е градяла цивилизация в духовен и материален аспект, французи, германци, италианци, а да не говорим за най-големите помияри- американците ги е нямало на картата на света! Това ясно ли ти е? Или пак ще кажеш, че нищо не сме имали и нищо не сме дали? Мога да ти кажа, че освен Византия, която е била все пак по-напред от нас, няма друга страна в исторически план през Средновековието, която да е била по-напред от нас. Това са били цивилизационните центрове на Европа- ние и Византия.

Единственото с което успяваш да защитиш България е "славната" и история. Само че в момента никой не се интересува какво е станало преди 1000 или повече години, защото това са маловажни неща и дори и България някога да е била нещо в момента е нищо. Жалко, че го казвам, но е така и тъпото е, че българина само се оплаква и се прави на патриот, а иначе тича пиян по улиците... образно казано.
    Можете да търсите вината единствено в народа и колкото и да плюете чужденците - те поне имат някакви ценности.. Никой не искам да убидя!
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Цитирай Първоначално написано от kristo

Единственото с което успяваш да защитиш България е "славната" и история. Само че в момента никой не се интересува какво е станало преди 1000 или повече години, защото това са маловажни неща и дори и България някога да е била нещо в момента е нищо. Жалко, че го казвам, но е така и тъпото е, че българина само се оплаква и се прави на патриот, а иначе тича пиян по улиците... образно казано.
    Можете да търсите вината единствено в народа и колкото и да плюете чужденците - те поне имат някакви ценности.. Никой не искам да убидя!
    Ако не знаем каква България сме имали, никога няма да разберем каква България можем да имаме... Ама не го съзнаваш и казваш майната й на историята. Ама нали се сещаш, че ако не беше един Паисий Хилендарски през 18 век да припомни на българите, че са имали славна история и че са били славен народ, едва ли щяха да се сетят затова и едва ли днес щеше да ни има като народ? Ама викаш историята не е важна- напротив важна е и то много- тя е основата чрез която България трябва да се възроди. Щото какво друго може да ни дава сили след като днес сме зле? Няма просто! Затова остава миналото, от което трябва да извлечем най-доброто и да се опитаме да го възстановим, съобразено със съвремието.

Супер фен Аватара на iPurple
    ^ Вярно е ама отиди го кажи на един Гей Станишев ....
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    ^ Вярно е ама отиди го кажи на един Гей Станишев ....
    Ще му го кажа на изборите, както трябва да направим и всички българи като цяло за да не ни управлява никога повече той плюс Доган, Кобурготски, Костов и т. н. Само дето гледам как все повече българи се хващат на въдицата на новия играч Бат Бойко, който е същия мошеник...

Град
    в света на приключенията ..
    ГОРДЕЯ СЕ!
    ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Малко се позамислих горда ли съм,след като видях клипчетата ДА ГОРДА съм.Само където цялото управление съсипа държавицата и хората вътре

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не се срамувам, в никакъв случай, но не мога да кажа, че се гордея.Народа масово е озлобен, нещастен и на 70% прост..Във всеки един от нас живее патриотичното, но малко са хората, които биха били честни при управлението на държавата.Докато не се научим да спазваме дори най-безсмисления според нас закон няма да се оправим..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Да. Мисля, че този отговор е достатъчен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си