.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 391
    Много ясно , че се гордея
    Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях

Както една моя бивша учителка се изразява аз не познавам държава България а територия България.Държава няма..каквото управление имаме ...
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Град
    Там
    Винаги съм бил горд,че съм българин.Ето защо се ядосвам адски,че си даваме задника на руснаци,германци и американци.Че допуснахме ДПС в управление на страната и те развалиха един от основните ни отрасли-земеделието.За това,че допускаме Родопите да се превръщат бавно,но сигурно в турска провинция.За това,че търпим циганската мърша да ни изяжда отвътре-кой би си позволил да не си плати сметките за ток,вода,данъците?За това,че не си ценим изторицеските си паметници,а ги цапаме с спрейове и всевъзможни други глупости.За това,че все повече млади хора напускат България.
    Ако Раковски,Ботев,Левски и всички други,дали живота си за това днес да имема пърче земя,което да наречем наше,бяха живи сега,биха се отвратили от това,в което сме превърнали собствената си държава.
    Live Fast,Bite Hard!!!

\ /VVVVVVVV\ /
    'VΛ"""""""""ΛV
    ""/ \ΛΛΛΛΛ/ \

www.impulse.bg/terzerius

Онова руско лекенце да вземе да си... нали...
    Най-обичам някоя заспала овчица, която седи тук в България да говори колко ужасно било. Еми ходи си там от където си бе, като не ти изнася тука.
    Напоследък за съжаление нямам повод да се гордея, но все пак продължавам да го правя. Да, гордея се, че съм българка. Да, сега сме зле, но се гордея, че преди сме били най-великите. Да, българските деца пропадат. Много пропадат. Но не аз трябва да се срамувам, че съм част от тях. Те трябва да се срамуват, че петнят името на българския народ. Обичам България и наистина ми е болно, че повечето млади хора дори не знаят кой е хан Аспарух...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Онова руско лекенце да вземе да си... нали...
    Най-обичам някоя заспала овчица, която седи тук в България да говори колко ужасно било. Еми ходи си там от където си бе, като не ти изнася тука.
    Напоследък за съжаление нямам повод да се гордея, но все пак продължавам да го правя. Да, гордея се, че съм българка. Да, сега сме зле, но се гордея, че преди сме били най-великите. Да, българските деца пропадат. Много пропадат. Но не аз трябва да се срамувам, че съм част от тях. Те трябва да се срамуват, че петнят името на българския народ. Обичам България и наистина ми е болно, че повечето млади хора дори не знаят кой е хан Аспарух...
    Поклон за тези хубави думи, просто ме възхитиха . Искаше ми се някой да напише подобен коментар и се радвам от цяло сърце, че имаше кой да го направи. Да спомене, че българският народ е наистина велик и древен народ, че е построил цивилизация и култура, която е в основата на европейската и защо не, на световната цивилизация. И че трябва да се гордеем с конската опашка(прабългарското знаме), защото прабългарски дух ни трябва в момента. Надявам се, духът на великите ни канове, побеждавали стотици пъти всички врагове на България- византийци, араби, сърби, франки, хазари, авари и пр. пак да се събуди поне малко в нас. защото този дух ни трябва в момента, а не славянската толерантност и крайно търпение и примирение, които са ни толкова присъщи в последно време. Не искам да бъда разбран погрешно, защото не бих се срамувал, ако се окаже, че имам славянска кръв, защото славянският ген носи и доста положителни неща, като добродушност например, но не води до достатъчно борбеност.
    Каквото и да е, и през петвековното турско иго не сме вярвали, че нещата някога ще се оправят и България отново ще я има, но ето, освободила се е и пак е била мощна и силна. И затова вярвам, че пак ще бъде така, че България въпреки всичко ще надживее всичко лошо, което я сполетя в последните 50-60 години и пак ще бъде развита и просперираща държава, а всички ние ще дадем всичко от себе си това да стане. Все още сме млади и имаме хиляди неща на главата си, но аз вярвам и виждам, че повечето хора в този форум сме готови да се борим за нещо ново, нещо добро за България, а оттам и за себе си . затова нека не се предаваме, а да си помагаме, да се обединяваме и сплотяваме. И най-важното- да се обичаме, защото в жилите на всички ни тече българска кръв, тоест всички сме братя и сестри на майка България .

Абе писна ми от хора, които повтарят "България е много зле, не е никаква гордост да си българин!". Тези индивиди са много жалки за мен. България е древна държава, минавала през много трудни периоди, но винаги успявала да се справи. Сигурна съм, че и от този труден период страната ни ще излезе с високо вдигната глава. Само се чудя, когато всичко се подобри, тези дето сега оплюват родината си дали пак ще говорят така.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от nooks
    ГОРДЕЯ СЕ!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Има една доста логична и мъдра приказка на Любен Дилов-баща по тази тема: "И да се гордея, че съм българин, и да не се гордея, пак съм българин. Така, че е по-добре да се гордея, че съм българин". И е изключително прав. А и аз виждам, че имаме много повече причини да се гордеем, че сме българи, отколкото да не се гордеем. Не бива заради шайка крадливи, бездарни и корумпирани политици, които "олицетворяват" държавността на България да отъждествяваме България с тях и да започваме да я плюем. Защото България е нещо свято и велико. А тези нито са святи, нито са велики, още по-малко са българи.

Мамка им, обаче само ни петнят името. 'Щото точно заради тях повечето хора напускат - 'щото от нас само се краде. Заради тях! Така де, не е дошъл бай Кольо да ми каже 'я си плати данък въздух, че с половината да си купя Мерцедес'. Ама мамка му, всяка държава е имала възход и падение и наречете ме наивна, но мисля, че възходът ще дойде... (повторих това мамка му 100 пъти, ама като говоря за България и се разпалвам)...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мамка им, обаче само ни петнят името. 'Щото точно заради тях повечето хора напускат - 'щото от нас само се краде. Заради тях! Така де, не е дошъл бай Кольо да ми каже 'я си плати данък въздух, че с половината да си купя Мерцедес'. Ама мамка му, всяка държава е имала възход и падение и наречете ме наивна, но мисля, че възходът ще дойде... (повторих това мамка му 100 пъти, ама като говоря за България и се разпалвам)...
    Разбира се, че ще има възход. След години на тежка криза и разруха България се е съвземала и е била по-силна от преди. След пет века османско иго България се е освободила и само за няколко десетилетия е била най-силната и развита страна на Балканите. Сега е доста по-трудно от тогава, но изход ще се намери, вярвайте в това. България е велика и това, че продължава да съществува въпреки толкова много години криза означава, че ще оцелее и пак ще е велика един ден. И този ден няма да е толкова далече .

има си както свойте предимства така и свойте недостатаци
    ГОРДЕЯ СЕ

Град
    Da Projects
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Outlaw4Life
    Не се гордея,че съм българин.
    А да не си циганин тогава?! И като какъв се самоопределяш изобщо, щом не се гордееш, че си българин?
    И какво като не се гордея.Много важно .Нас навънка почти никой не ни уважава.Ако се бях родил в Англия нямаше да живея в такава смотана среда.Тука живеем като в американските гета само дето няма престрелки между махалите.
    А вие,които се гордеете,че сте българи продължавайте да се радвате на миналото,въпреки че тогава са ни прецаквали и ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ!
    П.С Не съм се филмирал просто си изразям мнението
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

А да не си циганин тогава?! И като какъв се самоопределяш изобщо, щом не се гордееш, че си българин?
    И какво като не се гордея.Много важно .Нас навънка почти никой не ни уважава.Ако се бях родил в Англия нямаше да живея в такава смотана среда.Тука живеем като в американските гета само дето няма престрелки между махалите.
    А вие,които се гордеете,че сте българи продължавайте да се радвате на миналото,въпреки че тогава са ни прецаквали и ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ!
    Еми много черно слушаш/не че има нещо лошо, и на мен ми е един от любимите стилове музика от малък/ и затова целият живот ти прилича на гето .
    Ми виж сега, вярно е, че в момента никак не сме за завиждане, имаме си проблеми, но великото минало е това, което трябва да ни крепи, така както по време на турското иго ни е крепял спомена за Симеон, Калоян, Иван Асен Втори. Народ без минало няма бъдеще мой човек, това е.
    А за уважението, ами виж, ако ние сами не се уважаваме, няма как да очакваме другите народи да ни уважават.

Град
    Da Projects
    Еми много черно слушаш/не че има нещо лошо, и на мен ми е един от любимите стилове музика от малък/ и затова целият живот ти прилича на гето .
    Ми виж сега, вярно е, че в момента никак не сме за завиждане, имаме си проблеми, но великото минало е това, което трябва да ни крепи, така както по време на турското иго ни е крепял спомена за Симеон, Калоян, Иван Асен Втори. Народ без минало няма бъдеще мой човек, това е.
    А за уважението, ами виж, ако ние сами не се уважаваме, няма как да очакваме другите народи да ни уважават.
    "Let's Just Blame Hip Hop And Act Like That's The Big Prob"
    Хип хопа не е виновен аз слушам и други стилове така,че....
    В Германия хората живеят в къща на 2 етажа а тука-в блокове и мизерни къщи.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    4estno li? ne se gordeq (bez ironiq). kato otida v 4ujbina 6te me e sram, 4e sym bylgarka... ma kvo da se pravi, ne moga da go promenq!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Видин
    Прав ти път, ама най добре спри да се обаждаш тука че пречиш..

ПП: Само последен въпрос, кога е последния път когато ТИ направи нещо за държавата си, а не тя за теб ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    4estno li? ne se gordeq (bez ironiq). kato otida v 4ujbina 6te me e sram, 4e sym bylgarka... ma kvo da se pravi, ne moga da go promenq!
    Ми по-добре не казвай, че си българка, щото очевидно не си такава/поне в духовен аспект, макари кръвно да си, колкото и да не ти се иска/, а освен това недей да срамиш българският род. Защото е срамно, че има "българи" като теб.

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от Feamma
    Нашата сила извира,
    от хилядолетия и векове
    и днес сърцето ти не спира,
    да тупти родино, нищо че,
    сега си ти една,
    малка, разпокъсана,
    ограбена земя,
    от хищници разкъсана.

Земя, която беше,
    красива и свободна,
    на три морета ти стоеше,
    непримирима горда.
    Реки от кръв са текли,
    по твоята снага,
    безброй юнаци са паднали,
    със името ти на уста.

България - ние те обичаме,
    България - във вярност ти се вричаме,
    България - за нас ти си една,
    България - ти си нашата страна.

Историята ни древна,
    е наш'та жива сила
    и днес ни е потребна,
    родина 'щото си се свила,
    в една човешка длан,
    ограбена, но несломена
    и не от войни и бран,
    а от велики сили разделена.

Идеалите ни вечни,
    те са нашата упора,
    предците ни за тях,
    воювали са без умора.
    Те храбро и без страх,
    са падали във боя,
    за да можем ние днес,
    да казваме - родино моя.

България
    над всичко!
    Vsustnost pravilno e kato se obrustas kum rodinata da izpolzvas pravilnia podez! - Bulgario , a ne Bulgaria!
    Nauci se da pises pravilno na bulgarski!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Град
    Montreal, CA
    Много ясно,че се гордея...винаги ще е така Обичам родината,а това кой я управлява е съвсем друг въпрос..и какви са тия изказвания от рода"ми в чужбина кат отида ще ме е срам .. и т.н"
    С каквото мога винаги ще помагам на родината си!!!А я си представете да се върнете във времето когато България е била мощна и огромна държава,съмнявам се че ще я оплювате както сега...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ДА!България е моят роден дом и аз много я обичам.Дори и да замина за друга страна,с гордост ще твърдя,че съм българка и никога не бих се отказала от това.

Град
    на кънда мънда в дивия
    Да!То ако не се гордеем с това с какво др...с циганите...или с дупките по улиците?

С малки изключения
    Skinhead, skinhead, running through the night
    Making lots of trouble, starting lots of fights
    Skinhead, skinhead, getting really pissed
    Skinhead, skinhead, tattoed on the wrist!

http://img61.imageshack.us/img61/3120/oirg3.jpg

Цитирай Първоначално написано от SS_ARMY_SS
    С малки изключения
    С изключение на безкрайното ни и безумно търпение и толерантност, стигащи до глупост. Може би това имаш в предвид като малки изключения.
    Иначе нищо ни няма, един способен, работлив и културен народ сме, поне в мнозинството си, иначе винаги има изключения.
    Но при това огромно количество работа, което изработват родителите ни, което са изработили бабите и дядовците ни, трябваше да сме една от най-богатите нации в света, но уви...
    С тези политици колкото повече работи българският народ, толкова по-беден става сякаш.

Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    Да!То ако не се гордеем с това с какво др...с циганите...или с дупките по улиците?
    +1

Естествено,че се гордея!

ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!!!РАЗБИРА СЕ!!!
    ОБИЧАМ РОДИНАТА,НО МРАЗЯ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,КОИТО НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ НА НИЩО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ..И ВСЕ ПАК БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си