.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ГОЛЯМ въпрос за обеца на носа

моляяяя ви кажете ми къф номер абокат ми трябва за да си пробия носа,много моля все някой трябва да знае никъде не мога да намеря
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

Град
    Русе
    Е то като отидеш не ти ли го пробиват там....Незнам всички казват, че трябвало с абокат ама ми изглежда много болезнено с абокат и незнам къде в Русе може да се пробие така....иначе имам познати които са им го пробивали с пистолет и казват, че въобще не боли и нямат никакъв проблем.И аз много искам да си пробия носа кефи ме .....ама незнам с какво да го направя
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Е то като отидеш не ти ли го пробиват там....Незнам всички казват, че трябвало с абокат ама ми изглежда много болезнено с абокат и незнам къде в Русе може да се пробие така....иначе имам познати които са им го пробивали с пистолет и казват, че въобще не боли и нямат никакъв проблем.И аз много искам да си пробия носа кефи ме .....ама незнам с какво да го направя
    Ъъъ... на носа с пистолет? Тия хора са някви мазохисти.. Ужас! С пистолет възможно ли е въобще?! Абсолютно всеки пиърсинг се прави с абокат, ако естествено не искаш после да си останеш без него...

А по темата: Защо ти е абокат? Да не мислиш да се пробиваш сама? Иди в някое пиърсинг студио... Там си знаят работата... Ти от къде си? Ако си от София иди в Trip House или в На Тъмно..

ами да ти кажа аз се пробих сама с медицинска обица и нз защо ти е абокат, по добре отиди някаде да те пробият ... и да знаеш не ти трябва абокат

от варна съм и ми трябва абокат,защото няма да ходя по тия студия специално за на тъмно съм чувала кофти раути ....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми пак зависи с каква обичка..ама за носа обичките са по-тънички,та мисля,че 18 ше ти свърши работа...даже ако е мноо тънка обицата и 20ка става

ами обецата е супер малка и тъничка даже ако не е от най-малките обички които въобще има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си