- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е заклет пушач
pusheneto neprichinqva rak, prosto e s 30 procenta po golqma veroqtnosta da go razvie :>
xaxaxaxaxaxxxxxxxxxxxxxxxaПървоначално написано от tenaglia
axxaaxxaxaaxxaxaaxaxaxaxax
axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaxxa
ae ti proz li si
ne si li Chuval za Rak na Belite dobrofe !![]()
aaa?Prichenqva se ot pushene ama mn qko pushene..
em nai dobre slance da otidi da se pregleda nito sme doktori nito sestri i ne moim da ti kaim nishto no ima i takava veriatnost!!
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
a моята майка пуши от 8 клас [от 23 години пуши], а баща ми от 9 клас [от 22] . Нищо не им е станало досега дано и да не става.![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
да ви иам проблмите![]()
+ тва 20 години пушене не са нищо
и няма рак спокойно
ако имаше щеше денонощно да кашля ( в по-тежкит случай да кашля кръв)
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
a ti ne si li chuval kolko hora umirat ot drugi rakove vmesto ot rak na belite drobove? i pak sa pushachi? do sega sa pochinali pet moi blizki rodnini(bog da gi prosti) i ot tqh 4 pushachi ...ama pushachi sigurno 30/40 god.Първоначално написано от NuRi
nikoi ot tqh obache nepochina ot rak na belite drobove
....
neznam az dali sum prost no opredeleno sum malko po umnichuk ot tebe tai che si gledai rabotata tam i ne se obajdai ot dunoto na kenefa
Майка ми никога не е пушила,а баща ми е спрял,когато аз съм се родила,за да не ме трови,все пак съм била бебче...И смятам са ми дали добър пример!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
умри бе неграмотникПървоначално написано от NuRi
Баба ми Бог да я прости,почина на 54 годишна възраст от рак на белия дроб,но никога през живота си не е пушила.Не е гаранция,че трябва да си пушач,че да хванеш рак на белия дроб.
Стига,че и аз съм пушачка![]()
Човек колко бели дробове има?Първоначално написано от NuRi
Хехехехе ами щом му доставя удоволствие,нека си пуши човека.Нали така?Важното е да сме щастливи.Ако той намера кеф в цигарите,нека си ги пуши.Няма лошо.Може да пушиш от много време и да ти няма нищо,може пък да пушиш от не чак толкова време и да эаболееш.Времето не е эастраховка от ракови эаболявания.Но все пак не е эле да се прегледа,щов ще си по-спокойна.Дано да отиде.И не се ядосвай-все пак всички ще пукнеме някога.Поне да си правим кефа ,докато сме живиТъпо е -зял живот да постиш,да не пушиш,да не пиеш ,само и само да живееш повече.Гахахаха,що эа глупости?Всички ще уврем.Поне да намерим и някакво удоволствие в живота,а не само ограничения.
[size=7][b][u]fosse cos
Дядо ми пуш по кутия на ден от както е на 14. Сега е на 82.
Пък едно време са нямали филтър.
20? moq pu6i ot 14 godini sega e na 40...i sega mi e obe6tal kato otslgbna 5 kg da sprat ad pu6ptr dvamata...i s1m sig 4e 6 e go napravqt...kaji 4 e6te napravi6 ne6to za koeto otdavna ti e opqval pri uslovie4e 6te spre...i mislq 4e 6te stane probvai...![]()
![]()
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
moq puk ne pu6i!e vij nadali ima neshto no vse pak karai go da ide na doktor
![]()
e tva sa gluposti,ima tolkova hora,koito ne pu6at i nqmat rak,ba6te mi kara na po 2 kutii na den i zasega da 4ukam na darvo e ok