.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Баща ми е заклет пушач

Баща ми пуши вече поне от 20 години насам...Има ли възможност да е болен от рак?Карам го да отиде да се прегледа,но все отлага...

pusheneto neprichinqva rak, prosto e s 30 procenta po golqma veroqtnosta da go razvie :>

Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    pusheneto neprichinqva rak, prosto e s 30 procenta po golqma veroqtnosta da go razvie :>
    xaxaxaxaxaxxxxxxxxxxxxxxxa
    axxaaxxaxaaxxaxaaxaxaxaxax
    axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaxxa
    ae ti proz li si
    ne si li Chuval za Rak na Belite dobrofe !
    aaa? Prichenqva se ot pushene ama mn qko pushene.. em nai dobre slance da otidi da se pregleda nito sme doktori nito sestri i ne moim da ti kaim nishto no ima i takava veriatnost!!
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Град
    В АдА
    И тате е същия

a моята майка пуши от 8 клас [от 23 години пуши], а баща ми от 9 клас [от 22] . Нищо не им е станало досега дано и да не става.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Град
    Враца
    да ви иам проблмите
    + тва 20 години пушене не са нищо
    и няма рак спокойно
    ако имаше щеше денонощно да кашля ( в по-тежкит случай да кашля кръв)
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от NuRi
    ae ti proz li si
    aaa? Prichenqva se ot pushene ama mn qko pushene.. em nai dobre slance da otidi da se pregleda nito sme doktori nito sestri i ne moim da ti kaim nishto no ima i takava veriatnost!!
    a ti ne si li chuval kolko hora umirat ot drugi rakove vmesto ot rak na belite drobove? i pak sa pushachi? do sega sa pochinali pet moi blizki rodnini(bog da gi prosti) i ot tqh 4 pushachi ...ama pushachi sigurno 30/40 god.
    nikoi ot tqh obache nepochina ot rak na belite drobove
    ....
    neznam az dali sum prost no opredeleno sum malko po umnichuk ot tebe tai che si gledai rabotata tam i ne se obajdai ot dunoto na kenefa

Супер фен
    Град
    Варна
    Майка ми никога не е пушила,а баща ми е спрял,когато аз съм се родила,за да не ме трови,все пак съм била бебче...И смятам са ми дали добър пример!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ae ti proz li si
    умри бе неграмотник

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Баба ми Бог да я прости,почина на 54 годишна възраст от рак на белия дроб,но никога през живота си не е пушила.Не е гаранция,че трябва да си пушач,че да хванеш рак на белия дроб.
    Стига,че и аз съм пушачка

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    ae ti proz li si
    Човек колко бели дробове има?

Мега фен
    Град
    София
    Хехехехе ами щом му доставя удоволствие,нека си пуши човека.Нали така?Важното е да сме щастливи.Ако той намера кеф в цигарите,нека си ги пуши.Няма лошо.Може да пушиш от много време и да ти няма нищо,може пък да пушиш от не чак толкова време и да эаболееш.Времето не е эастраховка от ракови эаболявания.Но все пак не е эле да се прегледа,щов ще си по-спокойна.Дано да отиде.И не се ядосвай-все пак всички ще пукнеме някога.Поне да си правим кефа ,докато сме живи Тъпо е -зял живот да постиш,да не пушиш,да не пиеш ,само и само да живееш повече.Гахахаха,що эа глупости?Всички ще уврем.Поне да намерим и някакво удоволствие в живота,а не само ограничения.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дядо ми пуш по кутия на ден от както е на 14. Сега е на 82.
    Пък едно време са нямали филтър.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

20? moq pu6i ot 14 godini sega e na 40...i sega mi e obe6tal kato otslgbna 5 kg da sprat ad pu6ptr dvamata...i s1m sig 4e 6 e go napravqt...kaji 4 e6te napravi6 ne6to za koeto otdavna ti e opqval pri uslovie4e 6te spre...i mislq 4e 6te stane probvai...
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

да бе..само твоя да беше пушач.. 85% от бащите са пушачи..така че нз кво да ти кажа

moq puk ne pu6i! e vij nadali ima neshto no vse pak karai go da ide na doktor

e tva sa gluposti,ima tolkova hora,koito ne pu6at i nqmat rak,ba6te mi kara na po 2 kutii na den i zasega da 4ukam na darvo e ok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си