.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Как да се запознаем с готината компания в парка???

Метълка съм . Най- добрата ми фр. също,оба4е не познаваме ли4но др свестни метъли(в предвид, 4е тия около нас не са никакви метъли, а позьор4ета ). Има 1 парк в града, където се събират компаниите само от метъли и си правят кефа . Ние стоим на отсрещната пейка,наслаждаваме се на гледката и жадуваме да сме 4аст от компанията им . Та как да се запознаем, без да изглеждаме от4аяни или нахални. Някак не върви "Абе, може ли да се присъединим към купона?!" или "Абе, може ли да се запознаем?"
    Та на по 15г сме(аз подщи 16 )
    Мерси мн-помощта Ви може да преобърне скучния ни живот!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ами аз бих се запознала по добрия-стар-старомоден начин-''Здарвайте,може ли да се запознаем..''по-добре тва,отколкото да се правите на клоуни за да ви забележат..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз пък мисля,че едно "Здравейте!" няма да е лошо като за начало .Не знам как да ти помогна,просто когато аз искам да се запозная с някой,отивам и му казвам "Здрасти!" и от там тръгват нещата.Не виждам нищо лошо в това,няма да те изядат...
    Just haters make me famous! εĭз

hottie
    Guest
    Според мен пият бира в парка нали? Аз бих си взела и аз една бира и бих им казала "наздраве" и от там разговора ще потръгне

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тия неща не стават така, в смисъл нагласено...честно казано аз явно съм изглеждала добра компания, защото все са идвали да се запознават с мене

тъй де, когато сте 2 от женски пол, все ще се намери някои навлек, ако изглеждате що годе добре...наздравето също си е оферта...или да почнеш да пееш песента, която свирят/пеят...ама е леко тъпо да го правиш насила
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Здравейте ... (казвате името на песента, която слушат в момента), много хубава песен

И оттам ако сте и с приличен външен вид няма начин да не се приобщите :}

Ами как да ти кажа..и при мен беше същата история..голям зор докато се запозная с едно момиче..ии пак бяхме две..аз и приятелката ми..просто отидохме и й казахме: "Здрасти, к'во става..мн си готина искахме да се запознаем" .. :] не знам..поне при мен стана..въпреки,че беше само една..опитай, нищо не ти пречи )

Успех =)
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Просто отивате, казвате "Здрасти" и започваш да говориш за каквото ти дойде на ум - нещо за метъла, за бирата , за времето ... Абе квото се седиш. Ако потръгне разговора оставате и си казвате имената, ако ли не - тръгвате...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен пият бира в парка нали? Аз бих си взела и аз една бира и бих им казала "наздраве" и от там разговора ще потръгне
    винаги върши работа биричката
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си