- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
+1 full,full ...sq...g0lqma rab0ta..tfa p0kazva 4e t0i e g0t0f da trЪgnete i ne e 0t tezi det se praat,4e ne te p0znavat f daskal0,a p0 skype f lюb0f ti se 0bqsnqfat ...Първоначално написано от AFT
Утре отиди в даскало и го целуни ! Ако пък неможеш просто отиди и му кажи "целуни ме".Ще е много радостно момчето !
![]()
Аз пък ти правя евала че си му казала директно!Ако си беше мълчала и правела на добричка и найвничка на 80% съм сигурна че е щял да се подиграе.
До тук всички "упрекват" нея за смс-а който му е пратила а аджаба аз не мога да разбера момчето пък що се прай на ударено и се дърпа и той?!
Като че ли е най - добре да се видите двамата и да си поговорите, да му обясниш кое те е притеснило и за пореден директен път да му кажеш каква връзка желаеш!
Успехчета и горе главата!Не се отчайвай!![]()
rano ili kasno shte razberesh dali te iska ili ne ama i teb nemoga da te razbere uj go iskash pak mu se darpash abe slojna rabota
ami SMS-a zvu4i kato ultimatum. nqkvo zaduljenie i az nz kak a go obqsnq. vs edno kazva6 ili 6te si s mene za cql jivot ili nqma da si s mene izob6to. moje da si go spla6ila malko i az nz. ne go urkai tolkova. 6te ti otgovori![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...