.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз пък предлагам, да го накараш да подпише договор, в който изрично да се забрани да те наранява. Или пък да отидеш да живееш в света на добротата, щастието и разбирателството (голям купон става. ако не ми вярваш, питай Мечо Пух).
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от AFT
    От едно даскало сте, така ли? И той мисли, че се притесняваш като ви гледат и че т'ва е тъпо? Щом толкова мнооого го обичаш, ще се прежалиш и ще го целунеш (препоръчително е да е в даскало, за да разбере, че си се променила), ама ако не можеш.. някъде другаде. о_O

+1 full,full ...sq...g0lqma rab0ta..tfa p0kazva 4e t0i e g0t0f da trЪgnete i ne e 0t tezi det se praat,4e ne te p0znavat f daskal0,a p0 skype f lюb0f ti se 0bqsnqfat ...

Утре отиди в даскало и го целуни ! Ако пък неможеш просто отиди и му кажи "целуни ме". Ще е много радостно момчето !

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Аз пък ти правя евала че си му казала директно!Ако си беше мълчала и правела на добричка и найвничка на 80% съм сигурна че е щял да се подиграе.
    До тук всички "упрекват" нея за смс-а който му е пратила а аджаба аз не мога да разбера момчето пък що се прай на ударено и се дърпа и той?!
    Като че ли е най - добре да се видите двамата и да си поговорите, да му обясниш кое те е притеснило и за пореден директен път да му кажеш каква връзка желаеш!
    Успехчета и горе главата!Не се отчайвай!

rano ili kasno shte razberesh dali te iska ili ne ama i teb nemoga da te razbere uj go iskash pak mu se darpash abe slojna rabota

ami SMS-a zvu4i kato ultimatum. nqkvo zaduljenie i az nz kak a go obqsnq. vs edno kazva6 ili 6te si s mene za cql jivot ili nqma da si s mene izob6to. moje da si go spla6ila malko i az nz. ne go urkai tolkova. 6te ti otgovori
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си