- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обескосмяване около половите органи
Знам че може вече да има такава тема но не можах да я открия, та искам да попитамм с какво се почиствате главно,аз използвам бикче но едно че през 3,4 дни трябва отново и отново а и целия ставам с пъпки ... ще ми дадете ли някои по ефикасен начинн .. като алтернатива благодаря предварително![]()
Косачката на дедо...![]()
ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!
Хах еми ти аквко искаш...все пак се бръснеш беА колкото до пъпките...махай си космите обратно на посоката на косъма, така ще намалеят :P
hahahah to4no kato e obratno na posokata na kosama 6te sa pove4e 6toto se vazpalqva kojata trqbva da e po posoka na kosamahahahah tctctctct
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
amii az si vzeh dneska za purvi put lenti4ki na veet za intimni 4asti... utre she probvam...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ми не се брасна изглежда ми не-хигиенично![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
az lichno mislq da riskuwam i da probwam s kola maskane mislq che shte e koi znae kakwo prawil sam si na drugi mesta i bolkata mi dopada
Акито е неприятна далавера, ако обаче не е, какво ще правим?!
ili pak probvai s krem4e za obezkosmqvane!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!