Цитирай Първоначално написано от Jamalska
написах го с огромно удоволствие,щото се издразних,че ни изкарахме некфи мъжки едва ли не.Аз пък не го намирам секси.Смятам,че просто има дрехи,които изискват ток,и длъжности,които изискват по официално облекло,това определено не значи да се извисяваш 10см над земята.
Но ми е адски смешно като ги гледам некфи 16-17 годишни пикли на токчета.
По-смешно е да видиш 13-14 годишна с високи обувки. Повярвай ми

Иначе аз нося кецове, гуменки, маратонки. Имам и един чифт обувки нисички съвсем, ама не ги нося Сега гуменките ми не мога да ги нося, защото ми направиха пришки (а толкова време търсих такива ) и реших да не ги нося, докато не се оправя. Черни са на Конвърс Кецовете ми са жълти Маратонките ми са розови Есента ще си взема сини или зелени кецове Иначе предпочитам по-спортното. Обличам едни широки дънки, една малко по-тясна блуза с нормално деколте (не много тясна, просто не е много широка). Понякога нося и полички, ама последно облякох... май беше началото на ноември месец Ама все пак предпочитам по-удобното - панталон, маратонки, блуза/тениска и суичър (луда съм на тема суичъри ). Ей такова ми е ежедневното облекло. Понякога е без суичър

Имам един въпрос. Казвали са ми, че кецове се вика на големите маратонки (дето почти всеки носи такива), на гуменките и на гуменките до глезена. Обаче аз за кецове признавам само големите маратонки. Обаче, когато си взех гуменките, баща ми каза, че преди им казвали кецове. И сега незнам - гуменкиуте кецове ли са, или не са?!