- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- въпрос за фашизЪма...
фашизъма е нищо друго, освен духовен и практически брат на комунизъма... Тоест, той е десен болшевизъм, докато комунизма/болшевизма/ е ляв фашизъм.... То това е повече от видно. Да не говорим, че и двете идеологии са отрочета на талмудо-ционизма
![]()
Пич, наистина много взе да ме кефиш.Първоначално написано от kristo
Същевременно си доста забавен.
![]()
Пролетарии от всички страни, съединявайте се!
А между другото не е зле и да прочетеш предишните ми постове.![]()
стигнах до 5-тото изречение и...ти да не си ясновидец, бе, човек?! гуру, маг или нз кво?! какво ще стане ще го видим, а и по твойта логика излиза, че всичко е един кръг и комунизма, фашизма, капитализна и т.н. са просто една част от тях и няма никакво значение, какво ще бъде точно, защото едното е следствие от другото, което е предпоставка за следващото и...НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯТ?![]()
в момента сме с еидн режим и е крайно време да го приемете, а и също така можеш да допуснеп възможността на поява на нови движения и изобщо...бая ще трябва да си способен за да кажеш какво точно ще се случи. А докато ти правиш такива хай-предикшъни, животът тече и отминава. Живей като балансираш фанатичните пориви с някаква доза забавление и гледай да си осигуриш бъдещето спрямо собствените възможности, вместо според течениет, обзело света, предимно! Хора всякакви!![]()
Еми ако съдя по хубавия ти аватар, света върви към мацки по бели прашки, което е идеален вариантПървоначално написано от D@rk_LaDy
![]()
Тука не си права... ако си беше отишъл комунизма преди 20 години, сега щяхме да сме добре развита държава, ама не би за съжаление...Първоначално написано от D@rk_LaDy
![]()
а така, само ВМРОПървоначално написано от D@rk_LaDy
!!!!!
стига бе, ти се базикаш с мен, какво да чета,комунистически "умотворения"Първоначално написано от Georgi91
![]()
Ами за да вникнеш малко в истината. Ти как си си изградил мнение за Комунизма, след като не си чел нищо?Първоначално написано от kristo
Първоначално написано от kristo
Колко пъти трябва да ти повторя, че Комунизъм никога не е имало???
ясно,тогава излиза, че комунизма е чудовището от Лох Нес или снежният човек Йети...![]()
hmmm tva za amerika dali e vqrno?... za arminiqta sus sigurnost:P
s edni irak4ani ne moat se opraqt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата беше създадена,за да се попита дали Фашизмът произлиза от Италия,а докъде се стигна?
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Има известна разлика наистина. В италианския фашизъм не присъства антисемитизма и расизма, а само шовинизма, докато националсоциализма означава точно това- антисемитизъм и расизъм плюс ултрашовинизъм.Първоначално написано от valentinka_1990
Свърши 1/10 от това,което свърши ВМРО за България и Българщината и тогава се обаждай!Първоначално написано от Initial_D
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Поздравления Валентине, изключително си точен в коментара сиПървоначално написано от Валентин
![]()
А аз съм член на младежката организация на ВМРО в град Пловдив и такива неща, като писане по стените "смърт на циганите" и подобни глупости никога не сме правели. Напротив, възстановихме с пари от младежката, събрани основно от членски внос тази година паметника на загиналите български борци за освобождението от турско по време на Освободителната война, взехме участие в създаването на Патриотичния буквар за първокласниците, който ВМРО издаде преди 2 години, има още ред патриотични инициативи на ВМРО, които нямат нищо общо с расизъм или нещо от рода. Така че на тези, които изкарват едва ли не ВМРО някаква фашистка организация да ходят да се снимат и да не говорят тъпотии.
Мерси!Дразнят ме разни отворковци.Преди две месеца ,Юлиан Ангелов ,нашия областен координатор обиколи Македония,Беломорието и Севена Албания като раздаваше книги ,дискове с българска народна музика на хора,които се чувстваха Българи и говореха на Български.Когато се върна не беше останало нищо от десетките материали.И това го направи абсолютно , сам с жена си,с риск за сигурността си(знаеш какво щеше да му се случи ако го бяха хванали гръцките или македонските власти).Първоначално написано от kristo
Иначе е много лесно да се пишеш голям Българин и патриот пред компютъра си от София или някой друг голям град.
и само да добавя, че не съм от най-редовите членове на младежкото ВМРО, даже в последната година поради това, че съм много зает ходя на месеца 1-2 пъти на събрания, но следя непрекъснато изявите на организацията и мога да заявя без да правя пропаганда на ВМРО, че то си остава една от единствените нормални патриотични организации в страната. Имам само известни резерви към миналото на Красимир Каракачанов и някои други от лидерите на ВМРО, но като цяло не може да им се отрече, че са достойни патриоти. Що се отнася до редовите членове на ВМРО, това са истински български патриоти, антикомунисти в мнозинството си и като цяло достойни хора. Не казвам, че само във ВМРО има патриоти разбира се, и в Атака, и в БНС, и в БНРП има такива, но аз съм най-добре запознат с хората от ВМРО и за това мога да говоря за тях.
Същото е и в Русе-млади Български националисти и патриоти,мислещи за напредъка на България!Първоначално написано от kristo
Изключително си прав, Юлиан Ангелов съм го чувал, голям българин, изключително много го уважавам. Интересно къде бяха "великите" националисти от Атака през това време, докато той сам с жена си разпространяваше българщината в останали в гръцка, македонска и сръбска територия български земи. Не, че и там нямат редови членове-патриоти, обаче като цяло Атака са националисти само когато става дума за ДПС и Доган. Никога не съм ги чул да критикуват обаче "братята" сърби и гърци, които най-жестоко са мачкали и продължават да мачкат българщината. И кой каквото си иска да говори против ВМРО, за мен това и е най-истинската патриотична българска организация, без да й правя пропаганда, пак повтарям. Поздравявам те още веднъж и организацията на ВМРО във вашия град разбира сеПървоначално написано от Валентин
![]()
Поздрави и за теб!Да живей България!Първоначално написано от kristo
Да Живее България и поклон пред Организацията-ВМРО!!!
Да от Италия и до колкото си спомням Фаши ( или нещо такова ) е символ на власта в италия . Представлява сноп от пръчки с брадвичка по средата ( това е бил символа на влас в Италия тогава...)Първоначално написано от Psychopath*
Фашо ди Комбатименто се нарича още движението, което значи "Група за борба". То е основано на принципите на крайния, шовинистки национализъм, чиято цел е да се възстанови Римската империя и социализма, тъй като Мусолини преди да основе това движение е бил член на Италианската социалистическа партия и е бил главен редактор на нейният печатен орган, вестник "Аванти" до 1912 г.Първоначално написано от Big_JoJo