Вчера по ФВС ни теглиха.Всичките ми съученички бяха около 50-56 кг (ние сме 9 клас).А аз бях 48 кг.Височината ми е 1, 67 и според пропорцията трябва да съм 57 кг.След като излязохме от лекарския кабинет, се събрахме в съблекалнята и с момичетата от класа, с които попринцип съм по - близка се бяхме събрали и обсъждахме теглата си.Но разговорът се обърна към мен - казаха ми, че съм много кльощава и, че трябва да напълнея.Проблема е, че и друг път са ми го казвали, но този път не знам защо се почувствах ужасно.Бях много разстроена, даже и родителите ми забелязаха и се опитаха да ме успокоят.Гаджето ми разбира се ми каза, че няма нищо такова, че съм страхотна...Но на мен не ми е по - малко гадно.Проблемът е там, че аз не смятам, че съм кльощава.Може би острани изглежда по - различно но...Едно от успокоенията на родителите ми бяха, че аз съм родена в края на годината и все пак това е около година по-малко от другите момичета, че съм тренирала 2 години гимнастика и това ми е оформило структурата на тялото...Но ако оставим това настрана, ям много обилно, въобще не спазвам диети или каквото и да било...Та вие какво мислите, нормално ли е момиче на 15 години да е 48 кг, при височина 1,67?