.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Аз съм ползвала сребърен и златен за блясък. Иначе други цветове не съм виждала на тази марка, но съм чувала, че има такива. Влизаш в някоя козметика и питаш...

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Хм .. ползвала съм син и розав - понеже съм руса , седеше горе -долу яко : Д иначе на тъмна косаа седи прекрааасно .. към 3 -3.50 струва , аз сега диря сребърен ама нещо не го виждам .. взех си го от тея магазини там за парфюми , червилаа , гланцове и тем подобни .. може би ги има и в магазинчетата за всичко по 1 лв .. Потърсете , има ги .. хубави са - и са достъпни , поне няма смисъл да си я правиш с реална боя , а когато ти писне - направо ги махаш и готово Кефско е ,
    да в такива магазини ги има а и съвет от мен лично не съм ползвала но нанасях лелеее беше розово но на кафява коса стана лилаво иии не цапаше толкова де ама косата беше на клечки действаше кат лак за коса само че с лилаво розов оттенък като си купиш постни снимка да те видиме :P :P

опаааа темата е от 2008

Аз имах лилав, розов и сребърен и изобщо не правеха косата на клечки и е цапаха.

Град
    [На Метри От Земята]
    косата става на клечки и не е нещо ... като се измиеш пада да, а за ценаа... аз си бях купила за 6 и нещо
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от meche95
    опаааа темата е от 2008

Седи като изакано и ако не го сложиш правилно става на клечки...
    Тъпа работа...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Цитирай Първоначално написано от NoFuckinWay
    Aз съм използвала...в пети клас...трябваше да е 4ервен, но беше изкрящо розов....много готино седи..много готино изглежда, но много цапа....освен косата ми розови бяха и ушите ми и врата ми и всичко, до което тя се докоснеше
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си